עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yossidaga,

תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי פתיחת כרטיסיה(לשונית) כאשר פותחים דף של גוגל כרום יש מצד ימין למעלה סמן שהיה מופיע כפלוס + כעת הוא ללא ה: + לאן הוא נעלם? העלתי תמונת מסך לצורך העניין..סימנתי בריבוע אדום. אשמח אם תוכלו לענות לי על כך.. האם זה באג או שינוי של גוגל? הנה התמונה: http://www.ufu.co.il/files/zamfjkss97i6tmh81l25.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כל פעם שאני רואה סרטון בן אם זה בMAKO או בNANA או בכל אתר אחר (חוץ מYOUTUBE) הכל עובד רגיל. ברגע שאני מגדיל למסך מלא הרמקולים עושים רעש חזק כמו של טלויזיה ישנה ("שלג") רעש בלתי מוסבר וצורם מאוד לאוזן,הסרטון נתקע כזה כל שנייה ממש כמו לאגים ועובד נורא נורא לאט. ברגע שאני מחזיר למסך רגיל הכל חוזר לעבוד טוב. WINDOWS 7. בדקתי גם בGOOGLE CHROME וגם בFIREFOX יש את הבעיה ככה שזה לא בעיית דפדפן..מה אתם אומרים הבעיה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by nimrods,

אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by Friend,

..

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by ofir667,

שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by solari0,

עד עכשיו הכל היה בסדר ומאתמול פתאום המחשב התחיל לרשום לי בצד שמאל למטה שהוא לא מזהה התקני USB. לא התייחסתי להודעה אבל היום שבאתי לחבר את הדיסק און קי שלי הוא לא זיהה אותו בכל 6 החיבורים וניסיתי גם דיסק און קי אחר וגם אותו הוא לא זיהה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. Started by malikl,

שלום אלו הגדרות אני צריך להגיד בBIAS כדי שהמחשב יעלה מתוך כונן דיסקים (Floppy)? בברכה, ליאור

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by cheneilat,

שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hughes,

הסאונד במחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל- עידכון של הדרייבר -REALTEK HD AUDIO 5.10.0.6201 תחילה מאתר של REALTEK ואח"כ ניסיתי הסרה ואז התקנה מהאתר של INTEL בהתאם ללוח האם - ECG3510M. אח"כ ניסיתי דרך ה-BIOS לוודא שה-AUDIO הוא ENABLED. נראה שהדרייבר תקין. אין שום סימני שגיאה או תקלה. (ב-DEVICE MANAGER , CONTROL PANNEL) אבל אין סאונד מהפאנל הקדמי והאחורי. באינטרנט מצאתי פיתרונות למקרה שאןי סאונד באחד מהם, לא בשניהם. (וכמובן שאין בעיה עם הרמקולים והאוזניות). כשאני מנתק ומחבר את החיבורים לפאנל הוא לא מעלה POP UP שאומר שחובר אמצעי למרות שבמנג'ר של REALTEK מסומן שהוא אמור להעלות כזה. נראה שהבעיה היא בתקשורת לפאנלים. האם זו בעיה פיזית? אם כן מה לבדוק? או שעדיין הבעיה בהגדרות או משהו.…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ovid,

אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by osso,

שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  14. אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by LielZ,

אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by adiel21,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 6847761,

שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?

20. Started by natanel102030,

המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>

21. Started by xori,

אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by yaniv55,

שלום , אני נתקל לאחרונה בתקלה מציקה במסך המחשב שלי ( Samsung 226BW ) , לאחר הדלקת המחשב או עבודה על המחשב לאחר כמה שעות שלא נגעתי ( והמסך כבה ) המסך מתחיל להבהב . ( כנראה בעקבות אחת מסערות החורף האחרונות הוא חטף איזה זץ, והמגן ברקים של יונדאי כנראה לא ממש מתברר כאמין ) בהתחלה זה היה 2-10 שניות הבהוב, עכשיו זה 15-25 שניות , ואני לא ממש חושב שזה ילך וישתפר . אני מניח שזו בעיה באחת מנורות הפלורסנט של המסך . חשבתי שכנראה אחכה עד מותו בשיבה לא טובה של המסך , אלא שבאחד הפורומים מלפני כמה שנים ראיתי שמישהו המליץ לתקן . האם עדיין כדאי ? ואם כן אצל מי ? וכמה צריך לעלות ? אני גר בבת ים אז אשמח אם יש מישהו טוב אמין וזול באיזור , אבל גם המעגל הקצת יותר רחוק רלוונטי . תודה רבה , י…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by maayan1234200,

שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מנסה להתקין WIN7 ULTIMATE 64BIT עם OFFICE2010 PRO, שניהם קבצי התקנה מקוריים מ-MSDN. על המחשב הראשון הלכ מותקן ועובד במכה ראשונה, במחשב השני WIN7 מותקן אבל לחלק מהעדכונים לוקח פעם-פעמיים עד שהם מותקנים (לפעמים נכשלים בפעם הראשונה) וההתקנה של OFFICE 2010 נכשלת די בהתחלה ללא כל הודעת שגיאה ברורה. מפרט המחשב שבו הכל תקין: I7-930, GA-X58A-UD3R, 6GB DDR3 מפרט המחשב הבעייתי: I5-2500K, ASUS P8Z68V, 8GB DDR3 רצ"ב קובץ ה-LOG שנוצר בעת השגיאה: Log Name: Application Source: Windows Error Reporting Date: 2/4/2012 9:39:27 AM Event ID: 1001 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: GONEN-MAIN Description: Fault bucket …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים