תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו? פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן. כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין. אפילו לא ברור לי אם…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z506 5.1של kogitech יחסית חדשים, אחרי פירמוט והתקנת דריברים הם לא עובדים כשניסתי אותם בלינוקס אובונטו הם עובדים יופי. כלומר אין בעיה ברמקולים. בתוכנה של הכרטיס קול (HD ADeck) הוא מזהה את הרמקולים וכשאני עושה בדיקה הוא משמיע סאונד דרכם (אם כי הוא מזהה את הקמיים בתור אחוריים והאחוריים בתור קדמיים) אבל בפועל שום צליל לא יוצא מהם. התחרפנתי כבר פירמטתי שוב(מסיבה אחרת) ושוב הבעייה לא נפתרה יש למשיהו פתרון? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
המחשב פשוט לא מזהה את כרטיס המסך, ולא התעסקתי שם עם כלום. (GeForce4 MX 440) זה התחיל כשניסיתי להכנס למשחק כלשהו וקיבלתי הודעה שאין לי מאיץ גרפי, ואז כשנכנסתי למנהל ההתקנים ובדקתי במתאמי תצוגה, מצאתי תחת "כללי" הודעה כזאת: אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) אם אני לא טועה, קוד 10 זה נתק, ולא נגעתי שם בכלום. מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה .. פרמטתי , התקנתי קספרסקי ואז מחקתי ואז התקנתי avg אז אין מצב לשום התנגשות תוכנות או משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? תמונה :
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי נדפק לגמרי. ניסיתי להגדיל את כונן C דרך זה שאני מקטין את כונן D . הקטנתי ל 30GB ועכשיו הלכו לי ה 30 GB פשוט נעלמו. ניסיתי להתחבר דרך הבוט . דרך תוכנות של מחיצות אבל כלום לא עבד. מי שיכול לעזור לי באופן פרטני אני אשמח. אפילו לתת לי סקייפ שלו.
-
- 29 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד DELL INSPIRION 1015 ומשום מה הוא לא מראה תצוגה הוא נדלק הנורות של הcapslock numLK מהבהבות בלי הפסקה והמסך שחור ולא מראה תצוגה מישהו מכיר את התופעה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי בתקופה האחרונה שרכיבים החליטו להישרף אחד אחרי השני כל שבוע.. אולי זה החום המטורף פה או משהו אצלי אבל בינתיים זה עולה לי הרבה. היום כשהדלקתי את המחשב הופיע מסך כחול. הוא הופיע בדיוק אחרי טעינת הווינדוס ולפני מסך ההתחברות למשתמשים. חשבתי שזה חד פעמי אז הפעלתי עוד כמה פעמים וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש. החלפתי זכרונות עם המחשב השני והמסך הכחול נשאר, כרטיס מסך החלפתי השבוע ככה שאני מקווה שזה לא הוא, והיום הורדתי אותו לתיקון בתקווה שלא יעבדו עלי וידעו לעשות את העבודה שלהם ולזהות את הבעיה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך (ATI Radeon 9500 Pro), ע"י כבל RCA ל-RCA, וע"י מתאם RCA ל-Composite על הכרטיס מסך. מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל את התצוגה על הטלוויזיה, למרות שעבדתי לפי הוראות היצרן (תמונה מצורפת). מישהו יכול לעזור לי? יש לי win2000 ודרייברים מעודכנים (כולל גרסת ה-control panel של הכרטיס)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום באמצע משחק המחשב ביצע ריסטרט בפתאומיות. אני חושד בספק. ולפי מה שהבנתי אחרי גיגול קצר לגבי המתחים, ראיתי שטווח חריגה המתחים החיוביים פלוס מינוס 5% ופלוס מינוס 10% למתחים שלילים(תקנו אותי אם אני טועה) ולפי מה שמתואר בתוכנה החריגה גדולה יותר בכולם למעשה. אני מבין שהתוכנה יכולה להציג נתונים לא נכונים\מדוייקים. מה דעתכם ? שבוע הבא יהיה לי אופציה לבדוק עם psu tester ,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם Biostar H61MH H61 http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=525 כמו כן יש לי כרטיס מסך חיצוני GTX460SE sparkle ובו שני חיבורי DVI וחיבור mini hdmi, כרטיס המסך מחובר ללוח אם ועובד. כאשר אני מנתק את הכרטיס החיצוני ומתחבר לכרטיס המובנה (חיבור DVI) המסך לא נדלק והנורה שלו מהבהבת, אני מנסה להתחבר לכרטיס המובנה כי יש בו חיבור HDMI רגיל ויש לי כרגע רק כבל רגיל (HDMI ל HDMI)- הכוונה היא להתחבר לטלויזיה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במסך להחליף בין ANALOG ל DIGITAL, זה לא עבד. ייתכן שהבעיה היא שהכרטיס חיצוני מחובר והלוח אם ישר מדלג אליו ולא מתייחס למובנה? בכל מקרה ניסיתי לחפש כל מיני הגדרות שקשורות לכרטיס מסך בביוס אבל לא מצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi , I am sorry for the english but anyway well its like that, the pc came back from the store buyt the sound doesnt work my mobo is Asus tuv4x, it has built in sound card what should i do to get it work? thanks
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו. ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה. אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום. כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם. קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש. השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות? - ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הפנתי את ההקלטות של המצלמות אבטחה לכונן רשת אבל הוא מתמלא אחרי שבוע האם יש אפשרות להגדיר שיגרוס את ההקלטות ?? כמו בDVR. נתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי כמעט 3 שבועות של המתנה אני עומד לקבל לוח אם חדש במקום זה שנשרף לי כשפרקתי את ההיט סינק ראיתי שהוא שחור מהמדבקה שנמסה ניקיתי אותו עם אלכוהול ועכשיו הוא מבריק וכסוף מחר אני עומד אי"ה לקבל את הלוח ויש לי שאלה בנוגע ההרכבה אין לי מדבקה או משחה. אפשר להרכיב מחדש את המעבד וההיט סינק בלי מדבקה או משחה ? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
העבר שלי לא עובד כשאני מחבר אותו דרך ה USB. כרגע אני משתמש במעביר לחיבור הרגיל של העכבר. אמרו לי שדרך ה USB העכבר עובד יותר, אז חיברתי אותו דרך ה USB, עשיתי restart והמחשב פשוט לא מזהה אותו, אז התקנתי עוד הפעם את ה dirver של העבר וזה בכל זאת לא עבד. יש לי Logitech MX500.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מומלצת לבדיקת תקינות זיכרון ה-RAM שלי? תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קודם הבעיה: יש לי מחשב פנטיום 3 ומגה הרץ: 500 זיכרון:320 כרטיס מסך:גיפורס2 ואני משחק בוא קונטר סטרייק בלי בעיה עובד ממש יופי חלק!.... עכשיו הבעיה היא שאתמול הרכבתי מחשב סלרון 733 מגה הרץ והעברתי את הזיכרון הכרטיס מסך מהפנטיום 3 למחשב שהרכבתי(733) את הכרטיס מסך וזיכרון(הכרטיס מסך גיפורס 2mx) ויש למחשב שהרכבתי הרדיסק שעושה רעש כזה לפעמים של חריקות קטנות כאלה אז שאני מפעיל בוא את המשחק קונטר רק ליפעמים עובד לרוב המחשב ניתקע לגמרי העכבר גם ניתקע ואיאפשר לעשות כלום עד שלוחצים על הכפתור rest זאת הבעיה..... מה הבעיה למה הוא ניתקע?? ניסיתי להתקין winxp מחדש... לא עזר בכלל גם את המשחק התקנתי מחדש דרייברים של כרטיס מסך דייריקס גם התקנתי הכל בקיצור אבל לא הולך איל פותרים את זה?…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-