עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ghosthunter,

שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by smtm,

המחשב בן חודשיים ובעל חומרה טובה ומעלה, כפי שאפשר להתרשם מהפרופיל. מותקנות בו 2 מערכות הפעלה - XP HOME ו-2000 PRO לצד OFFICE XP (ב-XP). לצערי, קיימת בו תופעה מוזרה - אחת לכמה זמן (כמה ימים, בד"כ) הוא מתעופף (RESET עצמאי, בד"כ בעת הפעלת תוכנה או קבלת דואר אינטנסיבית) ומסרב לעלות לאחר מכן. לפעמים, כאשר אני מדליק אותו, הוא גם מסרב לעלות בעקשנות. על כל פנים, רק לאחר שאני נותן לנוח כשעה, הוא עולה ( ??? ). לרוב הוא נתקע בשלב עליית מערכת ההפעלה ואז הוא מציג שלל של הודעות שגיאה. החל בכך שלא נמצא קובץ SYSTEM מסוים, דרך בעייה בטעינת NTFS.SYS, דרך UNMOUNTED DRIVE, דרך שגיאת IRQL ולעתים, ללא כל הודעת שגיאה במסך ה-STOP הכחול. ההודעות מופיעות גם ב-XP וגם ב-2000 וכיוון שלעתים נדירות הו…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DRAMAKING,

לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by Loui1410,

אתמול הבאתי את המחשב מהתיקון, ואמרו לי (BUG) שהיה בעיה בלוח-אם והם החליפו אותו, אבל בדיוק לאותו דגם... כשאני מכניס את הMP3 לUSB שבקדמת המחשב (השניים האלו...) מופיעה בווינדוס הודעת שגיאה "USB Device Not Recognized" שכתוב בה: One of the USB devices attached to this computer has malfactioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. לפני החלפת הלוח אם תמיד שקעי הUSB האלו עבדו, וגם אין בעיה בMP3 כי השגיאה הזו מופיעה עם כל מכשיר אחר... ממה הבעיה הזאת ומה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by Crazy Ivan,

כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by mk550605,

שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by cold fire,

יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה ברצוני לעשות לו over clocking אך אינני יודע איך (ניסיתי דרך הביוס של המחשב לשנות את המהירות אך אין לי גישה אליו ולא גם לשאר נתוני המעבד. המחשב הוא של חברת NEC ואמרו לי שהחברה חסמה את הגישה לשנות את המפרט של המעבד, ברצוני לשאול אם קיימת דרך נוספת לעשות over clocking מהביוס או דרך תוכנה ספיציפית דרך windows . תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by סויה,

לחבר שלי יש בעיה במחשבו מדובר ב2 מחשבים מחוברים ברשת, המחשב שלו דפוק והשני בסדר הוא ניסה תוכנות להסרת ספייוור ואנטיוירוסים כמו Ad-Aware Spybot search & destroy Spysweeper Reg supreme pro ונורטון אנטי וירוס. וכלום לא עזר. הבעיות הן (ציטוט שלו ממסנג'ר) "כל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי אינטרנט לסביבות 10 דקות, ומהעשר דקות והלאה הוא מאט עד שהוא מפסיק לפעול ואני לא מצליח לפתוח שום אתר או להוריד כלום ורק האיסיקיו והמסנג'ר עובדים" יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה או איך מסדרים את זה? (הוא חושב על פירמוט אבל הוא ביקש ממני לשאול אותכם קודם) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by kikkler,

הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by RedHat_Lover,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לביוס משהו כמו חצי דקה לזהות את הכוננים, שהם: WD 80GB as Primary Master and LiteOn DVD as Secondary Master, אחרי שהוא מזהה את הכוננים לוקח לו עוד חצי דקה כדי לעבור למסך הבא שבו הוא אמור להפעיל את המערכת הפעלה(Windows2000Pro SP2), כל פעם הוא דורש ממני להכניס את דיסק(כלומר CD) ההתקנה(אשר משמש גם כדיסק איתחול, Bootable CD) כדי שהמערכת הפעלה תעלה, אחרי זה היא עולה בלי בעיות, הבעיה הזאת דיי מטרידה ומעצבנת, יש למישהו רעיונות למה זה ככה? שניסיתי להתקין את Windows 98 עם דיסקט איתחול(כלומר דרך ה-Floppy) הוא לא נתן לי ואמר שיש בעיה. פעם ניסתי שה-Boot Device הראשון יהיה הדיסק הקשיח אבל זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yarz,

יש לי AMD 3200 Kingstone 512 3200 ddr400 geforcefx 5900 קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס, הכל פעל פיקס, עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והוא עבד משהו טוב. אחרי תקופה מסויימת (שבוע לערך) פרמטתי כדי להתקין את הווינדוס אקספי עם הסרוויס פאק 2. מיד לאחר ההתקנה התקנתי כל מיני משחקים כגון דום3 קאונטר סטרייק וכו. אין לי מושג למה אבל הדום בקושי עובד ובקאונטר יש לי 40 fps מה שאומר שיש בעיה כי לפני שעברתי לסרוויס פאק 2 הכל עבד פיקס לפני המעבר לסרוויס פאק 2 הרצתי דום על high quality ב60 fps כמו כלום והקאונטר לא ירד ממאה. מחקתי הכל פירמטתי והחזרתי לווינדוס הקודם בתקווה שהבעיה תיפתר אך היא נשארה. אין מצב שהבעיה היא בדרייברים כי אני על אותו דרייבר שהשתמשתי כשעוד הכל היה בסדר עזרו לי בבקשה ?…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  15. יש לי מחשב עם לוח של asis p5w dh delux עם socket 775 של אינטל רכשתי את התוכנה driver whiz ולאחר שעדכנתי את הדרייברים המומלתים יש לי בעיות ב usb כמו עכבר ומקלדת אלחוטית שפעם עובדים פעם לא כמו הארד דיסק חיצוני שלא מזוהה הבעיה כנראה ב ich7 usb universal ואיני מצליח להחזיר את זה למצב הקודם, גם אחרי שעשיתי שחזור של כמה ימים אחורה זה לא עזר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לאחרונה שידרגתי ל20 מגה בבזק powre NGN ואני נימצא בתשתית של HOT, התקינו לי מודם HOTBOX בסלון והמחשב שלי נימצא בחדר שלי, המרחק מהחדר שלי למודם הוא כ-7 מטר באלכסון עם קיר של חדר נוסף ביננו, העוצמה של הקליטה הייתה חלשה היה לי טיפילינק וזה היה עלוב ממש, אז רכשתי לי כרטיס רשת USB של אדימקס מדגם EW-7622UMn עכשיו העוצמה מלאה פול 5 חמישה קווים! אבל למרות זאת הגלישה היא די איטית וקצב ההורדה עומד על מקסימום 8 מגה במקרה הטוב לפעמים אפילו מוריד על 50KB!!! שאני אמור לקבל 17 מגה!! קצב העלאה הוא מגה והוא תקין לגמרי... דיברתי עם הוט ובזק ואין להם כ"כ מענה חוץ מהזמנת טכנאי אלי הביתה שיבדוק לי את מקור הבעיה, ולמען רוב הטכנאים שלהם הם קצת איך לומר מעט בורים! יש לי למישהו פה פתרון או סי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by id222,

שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by Kill4food,

היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. Started by thebestof2005,

אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. צהריים טובים לחברי הפורום. לפני כחודש בערך, שיפרתי קצת את המחשב, שנמצא אצלי כבר קרוב ל4 שנים: החלפתי כ. מסך מGEFORCE 7300 LE ל GEFORCE 9500 GT. החלפתי מעבד מ CORE 2 DUO 1.83 ל DUAL CORE 2.4. הגדלתי מ1 גיגה ראם, ל 1.5 גיגה ראם של 800. שיפרתי מ XP ל 7. הוחלף מאוורר תקול. לוח האם, נשאר זהה- MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN. גם הדיסק קשיח. הספק נותר 300W של EZCOOL. עם התקנת המוצרים החדשים, לא נגעתי בBIOS. הכל עבד טוב, עד שלפני כמה שבועות, המחשב התחיל לעשות לעצמו ריסט ישר עם ההדלקה. מלבד זאת, כשהוא כבר עולה, הוינדווס קופא בטעינה, ואני עושה ריסט עם הכפתור. כאשר סוף סוף מדי פעם המחשב עולה, הוא עובד פיקס, אבל נדלק עם תאריך ושעון מאופסים ל2003, ואני נאלץ שוב לשנות את השעה. חשוב לציין, שלע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by EF,

אשמח לעזרתכם באבחון התקלה/ות הבאות: 1) המחשב מתקשה להידלק - מצריך לחיצה ממושכת או רצף של לחיצות קצרצרות על מקש ה-on. המחשב חייב להיות מחובר למטען כדי שיידלק. 2) במקביל, בימים האחרונים נוספה תקלה נוספת, כשאני מחברת את המחשב לכבל ההטענה הנורית של ההטענה כלל לא נדלקת (למרות שהנורית דולקת במטען עצמו) המחשב היה אצל טכנאי מחשבים שבדק את הסוללה ומצא אותה תקינה. הוא ניקה קצת את הכפתור וזה עזר לתקופה מוגבלת (כ-3 שבועות). חוצמזה המחשב עובד חלק. יש לכם רעיון מה יכולה להיות התקלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.