עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yarivot26,

חבר שלי קנה כונן SATA של WD. הוא רוצה להגדיר אותו ככונן ראשי (שעליו יישב הווינדוס) אבל שאני נכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא לא מזהה את הכונן ומביא שגיאה (בBIOS אני רואה את הכונן) יש לו לוח אם ASUS P4S800D. עזרה?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by kostiya,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600 PRO. על המחשב מותקנת הגירסה האחרונה של הדרייברים (7.11) על וינדוס XP. כשאני מנסה להפעיל את ה S-VIDEO גם דרך ההגדרות במאפייני התצוגה וגם דרך ATI CATALYST CONTROL CENTER הוא מופעל ואז ישר נכבה. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותו?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by nimrodh,

מקווה שאני מתייעץ בפורום הנכון כרגע אני ממדבר מחו"ל הזמנתי קיט של 512X2 RAM, אני יודע לחבר את זה במקום של הסטיקים על הלוח עצמו, השאלה שלי אם אחרי ההתקנה הפיזית ישר המחשב יזהה שיש לו 1024MB ולא שני קיטים של 256MB או שאני צריך לעשות משהו? אם כן, מה?! ???

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Shay0600,

המחשב עושה 2 צפצופים מציג לי על המסך error 0175:bad crc1, stop post task מה הבעיה? מחשב נייד מסידרת טינקפד של IBM

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Ran21,

שלום, יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב מתחיל להידלק המחשב ואז לאחר כמה שניות הוא נכבה ונדלק שוב.. ושוב לאחר כמה שניות נכבה ואז שוב נדלק! מישהו יודע מה זה אולי? ספק כח? תודה

8. עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  9. יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by tg_Atom,

שלום, המחשב שברשותי מתכבה לבד בזמן שהוא טוען את הWINDOWS או לפעמים גם לפני וגם אחרי העניין הוא שהוא לא עושה ריסטרט הוא פשוט מתכבה לגמרי כאילו יש איזה קצר או משהו כזה, החלפתי לו ספק לספק חדש וניתקתי לו את כל המחברים החשמליים חוץ מהלוח אם, אבל הוא עדיין מתכבה כמה שניות אחרי שהוא נדלק. בחיים שלי לא קרה לי שמחשב התכבה לגמרי לבד בדרך כלל אם יש בעיה בחומרה הוא עושה ריסטרט או שהלוח אם לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה יכולה להיגרם עם על ידי תקלה בכפתור ההדלקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by eyals,

שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה: יש לי מחשב גיימינג של פעם, עם קירור מים למעבד וגם לכרטיס מסך יעודי 260, לוח אם P5NT DELUXE, ספק TAGAN 1300. יש לי גם חבר עם קארמה אנטיטכנולוגית ופעם אחת, ברגע של היסח דעת, הוא רק נגע במחשב, הכל השתבש. הלכה הכניסת LAN בלוח אם, נשרפה היציאת רשת בסוויטצ' והמחשב נכבה וכל ניסיון להדליק אותו נגמר בצפצופים מוזרים. מדי פעם הוא עלה, אפילו תפקד כמה ימים, עד רסטרט או התקנה כלשהי. עד שהגעתי לאי תגובה טוטאלית, יענו מסך שחור. וזהו. פירקתי את כרטיס מסך, ניקיתי הכל, החלפתי צנרת, החלפתי קירור מעבד, החלפתי אפילו כרטיס מסך למשהו בסיסי, רק לבדוק שמשהו עובד. אבל לא. החשש שלי היה (אחרי שניסיתי הכל) שזה הספק. פתחתי אותו ותוך שנייה ראיתי קבלים מנופחים (קבלי כניסה של 1200 uF) . החלפתי ס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ccc,

שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shaycu,

אני לא מצליח לעלות על הבעיה קניתי 320GB של WD עם חיבור SATA II והוינדואוס רואה רק 131GB למרות שהתקנתי SP2 אגב בביוס אני רואה שהכונן הוא 320 אז זה אומר שיש בעיה רק בוימואוס אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by makronn,

:-\ יש לי בעיה במשחק gta3 הוא רץ בצורה נורא איטית וצולעת אבל הסאונד רציף ורגיל יש לי כרטיס g-force2mx200 ן-directx8.1 איך פותרים את הבעיה? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by orr77746,

שלום מאז שאני זוכר את המחשב שלי איתי הייתה לי בעיה שהוא פשוט היה קופא-עכבר לא מגיב (אין גם את האורות מהעכבר), מקלדת לא מגיבה וגם בה נכבים אורות, יש קולות מוזרים מהרמקול/אוזניות. ובמחשב שלי יש נורה לhardisk ונורה לחשמל ושזה קורס הנורה של ההארדיסק נכבת, ואני התקנתי windows 7 מחדש הבעיה ממשיכה, אין שום תוכנות וירוס סרטון שממחיש את התקיעה: https://www.youtube.com/watch?v=LvWHSabFLIY&list=UUUWMxcC74XvsDon8suXb9HA כל הסרטון שומעים את הרעש הנוראי הזה מהאוזניות (דמיינו לכם איזה רעש זה עושה לי בראש) ואני מראה שהמקלדת לא מגיבה אפילו לקונטרול אלט דליט ואין לי מושג מה לעשות בחנות שנקנה המחשב (ksp) לא מצאו שום תקלה יכול להיות שהתקלה אצלי בבית במשהו? הדבר החיד שאני יכול לעשות זה לס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by psychuil,

המחשב של בת זוגתי (מעבד AMD 6000+, לוח אם של אסוס, 4670 ו5 ג'יגה זכרון) קופא כשניה או שתיים אחרי שהוא עולה. בsafe mode הכל עובד מושלם. ניסיתי להתקין מחדש וינדוס על דיסק אחר, גם קופא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by RX7,

המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lopy,

לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.