תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ערב טוב הכל התחיל ככה חבר הגיע אליי עם mp4 להעתיק קבצים מהמחשב פתאום אחרי כמה דק' ניהיה לי מסך כחול הדלקתי את המחשב מחדש ומאז שאני מנסה להיכנס לדפדפן אינטרנט הוא נתקע על אתר אחר בעיקרון היה צריך להיות google ופתאום רשום לי אתר ביפנית או סינית ניסתי לשנות דרך כלים אפשרויות אינטרנט וכו' אך ללא הצלחה . בדקתי אם יש ווירוסים במחשב או רגולות נמצא משהו אחד מחקתי אותו וזהו . היום היה לי 5 מסכים כחולים רצוף . אחרי שכיבתי את המחשב למשך שעתיים או שלוש באתי להדליק אותו שוב ואז פתאום המחשב בא לעלות ואז פתאום נכבה שוב הדלקתי אותו עוד פעם ואז שמעתי רעשים מוזרים מתוך המארז רעשים שלפני יום לא היו בכלל זה רק התחיל מאז המסך הכחול הרעש נשמע כמו שהמחשב קורא דיסק למחשב וגם שאני מפעי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם! הבעייה היא במחשבחדש אשר עד לפני כיומיים הריץ vista ultimate מפרט - E8400 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L 2 GB HD- סמסונג 500 GB כרטיס מסך-Geforce 6900GT לפני כיומיים החלו לי קריסות שלהמערכת ללא הסבר או סיבה נראית לעין. החלטתי לפרמט ולחזור ל xp SP3 לא הצלחתי כי כל פעם הוא נפל בהתקנה במקום אחר PFN_LIST_CORUPPT הופיע בהודעת הקריסה. הרצתי MEMTEST86 וזה מראה בבדיקה מספר 3 2 שגיאות. האם אני צודק ויש לי בעייה בזכרון הראם? האם לחזור לחנות? יכל להיות שיש בעייה בלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של HP והוא הגיע עם מערכת הפעלה של ויסטה ואני רוצה לבצע הסבה של מערכת ההפעלה ל-XP אבל ברגע שההתקנה של ה-XP מסיימת להעתיק את הקבצים של ה-SETUP המחשב קורס ומראה לי הודעת שגיאה של חומרה (מסך כחול), אני יודע שיש אפשרות לשנות הגדרות ב-BIOS של המחשב בכדיי שההתקנה תוכל לזהות את ה-HD אבל הבעייה היא שאני לא יודע איפה למצוא את ההגדרה הזאת אני מבקש עזרה בנושא כי אני כבר לא יודע מה לעשות בנידון. תודה מראש לכולם,
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני 3 שבועות קניתי מערכת מחשב בפנדה Q6600 p43-ds3l OCZ Reaper 1066 mhz 1gbx2 הבעיות התחילו מהרגע הראשון, המערכת התרסקה מיד בהתקנת וינדוס, והצלחתי לעלות את המחשב רק ב800mhz, או לחילופין ב1066 אך לא בDual .Channel במהלך השבועיים, המחשב התחיל להתרסק כם ב800 mhz. שבועיים אחרי החליפו לי זכרונות והרד-דיסק (שגם "שבק-חיים" מסיבה לא ברורה). עכשיו אותו בעיה חזרה (עם זכרונות חדשים מאותו דגם), לא מצליח לעבור MEMTEST (לא תמיד) ב1066, ניסיתי כל הVolatgeים בין 1.8-2.3 כולל, ממשיך לקבל BSOD. האם מישהו נתקל בבעיות דומות? ו/או יודע מה הגדרות שאני צריך לשים בביוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי סוף סוף לעשות דיסק בוט לתוכנה עשיתי ריסט ונתתי לה לרוץ 12 שעות כשחזרתי לא ראיתי שום תקלה מה שמוזר לי קצת כי כשהרצתי תוכנת בדיקות אחרת (RST) היא כן מצאה תקלות בזכרונות יכול להיות שהmemtest שאני משתמש בה עכשיו (3.4) לא מזהה את הזכרונות שיש לי (DDR3)?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום , ביצעתי בדיקת טמפרטורה , voltage , fans בתוכנה PC wizard 2008 גרסה הכי חדשה . הערה- הבדיקה בוצעה בזמן מנוחה הנה התוצאות : איך התוצאות ? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, המחשב שברשותי מתכבה לבד בזמן שהוא טוען את הWINDOWS או לפעמים גם לפני וגם אחרי העניין הוא שהוא לא עושה ריסטרט הוא פשוט מתכבה לגמרי כאילו יש איזה קצר או משהו כזה, החלפתי לו ספק לספק חדש וניתקתי לו את כל המחברים החשמליים חוץ מהלוח אם, אבל הוא עדיין מתכבה כמה שניות אחרי שהוא נדלק. בחיים שלי לא קרה לי שמחשב התכבה לגמרי לבד בדרך כלל אם יש בעיה בחומרה הוא עושה ריסטרט או שהלוח אם לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה יכולה להיגרם עם על ידי תקלה בכפתור ההדלקה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם msi k8n neo5 psb 1 וזיכרונות pqi4000-1024dbl את הרכבת והתקנת המחשב לא אני עשיתי , המחשב עבד מעולה עד לפני שנה וחצי. התחילו בעיות של מסכים כחולים שגברו עם הזמן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שכאשר אני מתקין רק סטיק אחד של הזיכרון אזי המחשב עובד תקין וכאשר אני שם את שניהם (לפי ההוראות בחוברת) אזי המסכים הכחולים חוזרים. למישהו יש כיון? הגדרות bios אולי? בברכה בעז
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, בקשר להוספת זכרון ram למחשב.. על מנת להוסיף זכרון ram למחשב אני חייב לקנות בדיוק אותו זכרון שיש לי?אותה חברה אותו ddr אותו ghz,הכל? תודה..
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב יחסית חדש, קניתי אותו באוגוסט שנה שעברה(2008) והוא בסה"כ עבד מצויין, אבל זה לא המסך הכחול הראשון שלי, ואני מתחיל לדאוג. בכל מקרה שמרתי את הדו"ח והינה הוא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80004E646C2 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini011709-01.dmp C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER-62213-0.sysdata.xml C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER6E8A.tmp.vers ion.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/f…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול הוצאתי והכנסתי את הזכרון לחריץ ולא הידקתי אותו כמו שצריך (לא נשמעו שני הקליקים)- והפעלתי את המחשב כשהזכרון לא מוכנס כמו שצריך... גיליתי את זה רק אחרי ששמתי לב למסך שחור. אז כיביתי את המחשב והידקתי את הזכרון (הפעם כן נשמעו הקליקים) - אבל מאז המסך השחור לא נעלם לצערי... מיד אחרי ההדלקה - המקלדת מהבהבת פעם אחת בדיוק אבל לא נשמע צליל בקרה אופייני אחרי כמה שניות. נורית הלוח אם - דלוקה. אין בעיה עם ההארד דיסק - הוא מזוהה כשמחברים אותו ככונן חיצוני למחשב אחר. הכנסתי את הזכרון לחריץ השני - הבעיה לא נפתרה. חוץ מלמסור את המחשב לבדיקה במעבדה - יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לאתר היכן בדיוק התקלה? האם בלוח אם? בספק? תודה! ארז
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא נדלק הספק נבדק הסימן שאולי מישהו נתקל בו בחזית המארז ישנם לדים לביקורת האדום והירוק הירוק דלוק קבוע לפי בדיקתי הארד דיסק זכרונות מערכת קירור מיים הכל עובד הלוח והמעבד לא נבדקו כי בשביל זה צריך מעבד נוסף ואין לי יש למישהו רעיון או פתרון תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אתמול בזמן עבודה על המחשב הוא כבה לפתע ולא נדלק שוב. פירקתי את המחשב הבוקר וחיברתי את הספק שלו למחשב אחר, המחשב האחר נדלק. אחרי שחיברתי שוב את הספק למחשב התקול וניסיתי להדליק אותו, המחשב ריצד (מנורות הלד של המאווררים נדלקו לרגע) והפסיק לעבוד, תופעה זו חוזרת. אני חושב שמדובר בלוח אם. מכיוון והמחשב מאוד ישן, אם לוח אם נשרף המחשב הולך לפח. יש סיכוי שזה לא לוח אם? תודה
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-