עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי את המארז CM 690 ושאני מחבר את המיקרופון בחיבור הקדמי הוא לא עובד. שאני מחבר אותו ללוח מאחורה הוא עובד. לחיבור של הקול מקדימה יש שני חיבורים,HD AUDIO וAC97. ניסיתי לחבר את שניהם ללוח ועדיין לא עבד. אגב,איזה מהם אני צריך לחבר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mamimo,

טוב, חבר שלי קנה powercolor radeon 9550 מנעה מחשבים. לוח האם שלו קצת ישן MSI 6391, APGX4. הכרטיס אמור לעבוד אבל זה לא קורה, לאחר התקנת הדרייברים (מאתר ATI ומאתר POWERCOLOR,וכמובן מה CD) ה WINDOWS לא עולה, הוא עושה restart בעת עליית ה windows. בכל מקרה עידכנתי את הביוס. ולא עזר, עוד רעיונות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב נייח win10 שבכונן C שלו יש 499 GB פעם היה שם בעיה במחשב שלו והוא היה צריך לפרמט את המחשב אחרי הפרמוט הוא ראה שבכונן C יש רק 99 GB הוא חשב שהוא התקין את זה על מחיצה אחרת אז הוא לקח USB של WINDOWS וניסה להתקין איתו שהוא הגיע לשלב של המחיצות הוא ראה שאין מחיצה עם 499 GB בטעות הוא הגיעה למחיצה עם ה99 GB ועשה לה איתחול ושהוא הפעיל את המחשב מחדש זה עשה לו RECOVERY אז הוא שוב ניסה להתקין את WINDOWS וכל מחיצה שבחר זה לא נתן לו להתקין אז הוא נתן את זה לי איך אפשר לפתור את הבעיה כי אני יכול גם להיכנס ל"תקן את מחשבך" אז יש לי אפשרות ל CMD ועוד כמה אפשרויות דחוף!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by erap129,

לפני כמה ימים קניתי זכרונות חדשים והם עבדו טיפה לאט וגם היו איתם כמה בעיות, אז הלכתי לBIOS ועשיתי LOAD HIGH PERFORMANCE DEFAULTS, אח"כ גם נכנסתי לAGP APERTURE SIZE ושיניתי ל128 כי ראיתי שיש לי רק 64 וידעתי שצריך 128. אז הדלקתי את המחשב וזה נתן לי אחרי מסך פתיחה של הלוח אם ו2 צפצופים הודעה כזו: Boot Failiure Please insert boot diskette in drive A: אז חזרתי לביוס ועשיתי LOAD BIOS DEFAULTS-SAFE ועדיין יש את אותה הבעיה. אז עכשיו המחשב לא עולה בברירת מחדל של הלוח אם יכול להיות שהוא לא מזהה את ההארד דיסק? כי לא ראיתי שום הגדרה בביוס שמרמזת על כך הוא מזהה אותו.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  5. שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by Yonatan Levi,

צריך עזרה דחוף. יש לי בעיה חמורה במחשב אני מנסה להעלות את הווינדוס זה מראה לי את הלוגו של הוינדוס ואז נדלק המחשב מחדש גם בsafe mode זה קורה לי שחזור מערכת זה לא נותן לי תיקון אתחול גם לא נותן נ.ב. הCD dvd Rom לא עובד. תודה לעוזרים :-)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Naor Malka,

מישהו יכול להסביר לי במדיוק מזה Thermal Design Power (TDPׁׁׁׁׁׁ

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by #ELad#,

שלום לכולם! יש לי מדפסת HP Deskjet 5150 שמדפיסה פסים במקום תמונה. ככה זה ניראה: http://img52.imageshack.us/img52/4421/fig2x.jpg ניסיתי לכייל/ניקוי ראש/דף ניסיון - שום דבר לא עוזר. אז לפני שהיא נזרקת, מישהו יודע איך לטפל בבעיה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by PodAngel,

היום הורדתי כנראה וירוס בטעות, כל פעם שאני פותח את כרום/אקספלורר הוא פותח את הדף הזה: https://mail.ru/ וגם לפעמים תוך כדי שאני גולש פתאום נפתח דף חדש עם כתובת אחרת. עשיתי סריקה של האנטי וירוס והתוכנה Malwarebytes וזה כן מצא וירוסים ומחק אותם אבל לא פתר את הבעיה מה עלי לעשות?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by aviadp,

שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by bumpd,

עידכנתי ביוס בסביבת ווינדוס זה כתב שהעידכון הושלם בהצלחה עשיתי עם התוכנה של gigabyte יש לי לוח ga k8nf9 עשיתי ריסט ועכשיו המחשב לא עולה זה לא מגיע לפוסט בכלל אני לא מבין מה קרה זה אמר שהעידכון הושלם בהצלחה ?!?!?!מה אני עושה עכשיו?אני מפחד

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by galz,

יש לי מחשב יחסית חדש משהו כמו חודשיים ובשבוע האחרון המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעש. ממה זה יכול להיות? אם אני אנקה אותו זה אמור לפתור את הבעיה? זה כפול ליבה של אינטל עם המאוורר שבא איתו לא החלפתי כלום.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  17. היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שלום, יש תיקייה באחד המחשבים ברשת הביתית שהיינו רוצים לגבות באופן אוטומטי כל כמה ימים לשני מחשבים אחרים באותה רשת (המחשבים עם ווינדוס 7 ו-8). מדובר בתיקייה בנפח של כ100GB ולכן רצוי תוכנה שתדע לגבות רק קבצים חדשים שנוספו או שעודכנו, או לחילופין למחוק גיבויים קודמים אחרי פרק זמן מסויים כדי לא למלא את הכונן. רצוי שתהיה תוכנה חינמית ולא תגזול משאבים רבים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by d800,

שלום יש לי מחשב נייח עם כונן מותקן מסוג טושיבה toshiba dt01aca100 ata device בנוסף לכונן SSD שבמחשב. הטושיבה משמש ככונן איחסון של החומרים (אני צלם). כשאני ניגש לחומרים שנמצאים בטושיבה אני ממש יכול לשמוע אותו מתחיל לעבוד (אלא אם כן זה רעש ממקום אחר ואני לא יודע), והעבודה דרך הכונן הזה היא מאוד איטית (יש לי מחשב דומה, עם כונן איחסון שונה, שאני עובד באותה שיטה והעבודה מהירה יותר והכונן איחסון לא עושה רעש) העבודה היא עם פוטושופ ולייטרום (אם זה רלוונטי) מניסיון המקצוענים פה, האם מדובר בכונן לא איכותי? או שיש בעיה בכונן? האם אני צריך לשמוע אותו מתחיל לעבוד כל פעם שאני ניגש לחומרים שבתוכו? המחשב נקנה בתחילת השנה, יתכן שהוא עדיין במסגרת האחריות (Ivory) אני משתדל לרוקן אותו כל …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by BrAvE_HeArT,

טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Kobi Pito,

שלום לכולם, יש לי לפטופ די חדש של חברת HP ניסיתי לפרמט אותו דרך הריקוברי כי איתחול למערכת ההפעלה הוא לא נתן לי לעשות. בסוף הריקוברי נתן לי הודעת שגיאה והמחשב ביצע הפעלה מחדש. מאז המחשב לא מזהה את ההרד דיסק. ניסיתי להתקין ווינדוס דרך דיסק און קי וההתקנה לא מזהה את הכונן קשיח., מצרף תמונה להמחשה. מה ניתן לעשות?

23. Started by autogun,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9500Pro. לאחרונה שמתי לב שהמאורר שעל גבי הכרטיס הפסיק לעובד והחלטתי לפרק את הכרטיס ולעשות לו ניקוי יסודי שכלל שאיבת אבק ושימון קטן וכו' בפירוק הראשוני באמת היה אפשר להרגיש\ליראות שמשהו מונע מהמאורר להסתובב... אחרי הניקוי היסודי הוא מסתובב הרבה יותר טוב (כמעט בחופשיות הייתי אומר) אך כאשר אני מחבר אותו חזרה הוא לא עובד. ברגע זה המחשב עובד - בלי שהמאורר יעבוד על גבי הכרטיס מסך מה שלא כל כך בריא אני משאר.. לשאלתי, איך אפשר לבדוק עם הוא בכלל עובד ולא נהרס סופית? כמו כן הייתי רוצה המלצה למאורר \ קולר חדש. בתודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  24. לכן לא ניתן להיכנס לסיוס של המחשב להגדיר הגדרות אין אפשרות לחבר מקלדת ps לא קיים חיבור כזה על הלוח איך ניתן להיכנס לביוס ללא עכבר או מיקלדת

25. Started by pssheba,

שלום, נתקעתי עם כונן ה System שלי (Drive C) שהתמלא והמחשב שלי משותק. רציתי להרחיב את מחיצת (Partition) C. נכנסתי ל Disk Management וקיבלתי את מפת הדיסק כמוצג בתמונה הרצ"ב. מימין ל C קיים שטח בעל 350 Mg ללא שם Volume, עם הכיתוב: Healthy Recovery Partition. רציתי לצרפו ל C ומתפריט מקש ימין על C אני מקבל אך ורק את האפשרות Shrink Volume. ניסיתי למחוק את ה Volume מימין ל C אך מתפריט מקש ימין על על המחיצה חסרת השם המוצבת מימין ל C אני מקבל רק את האפשרות Help. ב Help הופניתי לאתר של Microsopft ושם יעצו לי לבחור מתפריט מקש ימין ב Computer Management על Computer Management לבחור את האפשרןת: Run as Administrator. האפשרות הזו איננה קיימת אצלי בתפריט מקש ימי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.