עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mik133,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ronmar,

המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  4. שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???

5. היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by carmel6,

אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by eyal00,

הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by CyberBot,

יש מעין ריצודים זה קורה רק שאני בשולחן עבודה/יוטיוב משחקים הכל תקין וזה ממש מעצבן לממש אחריות באחד מן הרכיבים?(כ.מסך/מסך) יש מה לעשות? אני אנסה לצלם את זה בווידאו זה קורה רנדומלית

10. Started by Arielucker27,

אהלן אנשים התהליך explorer.exe עובד על 50 CPU וזה עולה ויורד, התחלתי ביומיים האחרונים סרקתי עם Malawre bytes והנורטון ניקיתי את המחשב מכל מה שיכל להוות נזק והמחשב חזר לתפקד רגיל וטוב. היום בבוקר שוב חזר התהליך לCPU גבוה אני חייב עזרה זריזה, תודה מראש! זה המפרט: Nvidia Geforce GTX760 Intel i5 4570 8GB RAM ואני מציין שזה מחשב של משהו כמו חודשיים-שלוש הכל עבד חלק עד אתמול, תודה לכם

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by 14renegade,

היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.

12. Started by Ashand,

העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. זה קרה לי לא מזמן.. אני חושב שכרטיס מסך הלך... אבל אני צריך חוות דעת... כשאני משחק אחרי איזה 5 דקות.. המשחק נתקע.. (כל משחק כבד).. ואז פתאום יש לי מלא דברים כאלה על במשחק.. לדוגמא.. תמונה מהמשחק Half Life 2 .. ועוד אחת למישהו יש עצות? אולי אבק? הכרטיס נדפק? חיבורים לא טובים? נ.ב. הבעיה מופיע רק במשחקים.. על שולחן העבודה זה לא מופיע.. אשמח לקבל עצות...

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  15. שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. שלום, אני מבצע RDP מהמחשב הנייח, אליו מחוברים ארבעה מסכים, ללפטופ כאשר האופציה של שימוש במספר מוניטורים מסומנת כך שוירטואלית מחוברים ללפטופ ארבעה מסכים. הבעיה שהלפטופ מאד מאד איטי בשל כך. מחובר ברשת של 1GB (שני המחשבים על אותו הSwitch) הנייח הוא מחשב חזק שגם משמש כפלטפורמת גיימינג, הלפטופ הוא לפטופLenovo X1 חדש לחלוטין (i7). האם קניית כרטיס מסך חיצוני ללפטופ יכול להיות הפתרון ? לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. אוקי העניין הוא כזה. לפני יומיים קיבלתי את ה Volcano 7+ החדש והנוצץ שלי (מ PCH), בזמנו הטכנאים היו עסוקים מדי בשביל להרכיב לי אותו (לא היה לי נסיון בהרכבת היטסינקים, רק תאורטית) אז אמרו לי להרכיב לבד וכך גם עשיתי. את ה HSF הקודם הם כבר הסירו (קיבלתי עליו זיכוי). ניגבתי עם מטלית יבשה וחסרת חשמל סטטי (כמובן) את ליבת המעבד וסביבו מהמחשה הקודמת. מרחתי בעדינות שכבה דקה של החומר הטרמי שבא עם הוולקנו רק על הליבה, בדיוק כמו שראיתי את הטכנאי שלהם עושה את זה כאשר קיבלתי לראשונה את המחשב. הרכבתי את הוולקנו לפי ההוראות בקלילות וחיברתי אותו על הסוקט A. חיברתי את חוטי הכוח/מד מהירות לבורר מהירויות (תרגום גרוע במקרה הטוב) וממנו לספק. אוקי, על החיים ועל המוות עם יד אחת על המפסק של הספק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mp91,

יש לי שתי צפצופים כאלה כשהמחשב עולה. השאלה זה אם זה אומר שיש לי בעיה באיזה שהו חלק במחשב ואיזה? ואם אמורים להישמע צפצופים כשהמחשב עולה?

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by DJO,

המחשב של אבא שלי סלרון 500 עם ריוה טיאנטי עושה ריסטרט מידי פעם. סתם ככה, לבד. לפעמים באמצע משחק לפעמים באמצע שהוא כותב משהו לפעמים סתם שהמחשב נשאר דלוק. זה קורה פעם בכמה ימים.. ואני לא מצליח לעלות על שום חוקיות.. אולי זה הראם דפוק? מערכת הפעלה XP PRO. למישהו יש רעיונות?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by God4U2,

אוקי התקנתי win200 server (למחשב שבאמת מיועד להיות שרת 8) ) והכל עבר בסדר התקנה של 4 שעות לא מומלץ למי שלא באמת באמת באמת באמת באמת רוצה ... ועכשיו הוא מזהה הכלללללל חוץ מהעכבר USB זה לוח קצת ישן P200 אבל יש לו תמיכה ב USB עם מתאם שיוצא מהלוח אם המתאם עובד כי ניסיתי לחבר HUB של USB ואותו הוא בחלט זיהה כהתקן USB אז השאלה שלי היא למה העכבר המסכן לא רוצה לעבוד לי ? *עכבר logitech אופטי ...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by neogod,

המחשב נתקע כשאני משחק, התקנתי את הדרייבירים החדשים של כרטיס המסך וזה עדיין נתע! מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.