תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש מעין ריצודים זה קורה רק שאני בשולחן עבודה/יוטיוב משחקים הכל תקין וזה ממש מעצבן לממש אחריות באחד מן הרכיבים?(כ.מסך/מסך) יש מה לעשות? אני אנסה לצלם את זה בווידאו זה קורה רנדומלית
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אהלן אנשים התהליך explorer.exe עובד על 50 CPU וזה עולה ויורד, התחלתי ביומיים האחרונים סרקתי עם Malawre bytes והנורטון ניקיתי את המחשב מכל מה שיכל להוות נזק והמחשב חזר לתפקד רגיל וטוב. היום בבוקר שוב חזר התהליך לCPU גבוה אני חייב עזרה זריזה, תודה מראש! זה המפרט: Nvidia Geforce GTX760 Intel i5 4570 8GB RAM ואני מציין שזה מחשב של משהו כמו חודשיים-שלוש הכל עבד חלק עד אתמול, תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#