עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by לידור00,

יש לי כרטיס מסך READON X1600\1650 PRO קיצר שמתי אותו מהמחשב של דוד שלי במחשב שלי פירמטתי עד הפירמוט הכל היה טוב פירמטתי מאז הקטליסט קונטרל פנאל לא נפתח כאילו הוא מעודכן אולי יש עידכון יותר חדש משו אני לא יודע משחקים בקושי זזים לי וזה מציק לאללה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by eliom,

יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)

7. Started by eliom,

נכנסתי לאיזה אתר של סרטוני וידאו שמתנגנים במדייה פלייר. ושאני לוחץ על הקובץ.מופיע לי שגיאה הזאת. ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שלא נבחרו פרוטוקולים של זרימה. בחר פרוטוקול אחד או יותר ולאחר מכן נסה שוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. היי, כרגע אני עם מערכת הפעלה XP SP3 32BIT כרטיס המסך הינו 8800GS של NVIDIA לא משנה מה אני עושה,רוצה להתקין WIN 7/8 או גרסא 32/64 ביט לא ניתן להתקין. רק XP אני יכול להתקין. עשיתי המון בדיקות=MEMTEST יצא תקין לחלוטין עשיתי גם בדיקות להארד דיסק מהבוט,כולל תוכנה לתיקון סקטורים פגומים והכל יצא תקין לחלוטין כאשר המחשב עולה לאחר הפירמוט של XP הכל עובד נהדר הבעיה מתחילה כאשר אני מתקין דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA לכרטיס 8800GS לאחר ההתקנה המחשב מבקש ריסטרט וכשהוא עולה הכל נמרח על המסך,רואים פסים מוזרים,המחשב נתקע ולאחר דקה בערך מתקבל מסך כחול (BSOD) עם השגיאה NV4_DISP. נכנסתי לSAFE MODE והסרתי כל זכר לדרייבר,הפעלה מחדש,ושוב הכל תקין רק זז לאט כי אין כרטיס מסך. ניסיתי להכנס לא…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  9. Started by davenos,

זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by argorny,

שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by moti7sabari,

לאחר שניסיתי לסדר כבלים במחשב המחשב לא נדלק מה יכולות להיותהבעיה? מחשב חדש יש לי אותו שבוע מפרט מחשב amd phenom II 945 2GB DDR3 cm690 hitchi 320gb gigabyte GA-MA770T-UD3P ספק גינרי 550W תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  15. זה בעיה שיש לחבר שלי הוא מדליק תמחשב והוא אומר שהמחשב נדלק כלומר הלדים של ההדלקה דלקים אבל הוא לא רואה כלום. חשבתי אולי זה בעיה במסך אבל הוא בדק מסך אחר וגם לא פעל... מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. בס"ד שלום לכולם,יש לי windows7(לא יודע אם זה קשור בכלל) בכל מקרה,שאני עושה כיבוי מלא למחשב-לא הפעלה מחדש ! המחשב מתכבה לגמרי ואחרי 2-3 שניות נדלק לבד.. אני די בטוח שקשור לפה,איכשהו לחומרה אז אשמח לעזרה קלה תודה לכם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by AviramG,

היי לפני כחצי שנה + התקנתי WINDOWS 8 . הכל עובד מעולה .. רק שבזמן האחרון אני שם לב שמדי פעם המחשב נכבה פתאום והנורה הירוקה במחשב מהבהבת באופן אחיד .. כל המאווררים כבויים לגמרי אבל רק הנורה מהבהבת ... ניסיתי לנקות אבק ועדיין הוא מתכבה כל כמה זמן ... וכדי להדליק אותו שוב צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי ארוך כמה שניות עד שלא מהבהבת הנורה ואז שוב ללחוץ עליו רגיל כדי להדליק את המחשב ... עשיתי סריקות וירוסים וגם זה לא עזר .. אין שום וירוס .... בדקתי בתוכנה את הטמפרטורה והטמפרטורה בסדר גמור ... מה זה יכול להיות ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dark_zero,

תראו המיקרופון שלי לא קולט קול אבל בRECORDER הוא מקליט צלילים של המחשב ולא את מה שאני אומר למשל: -אני מדליק שיר לא אומר כלום הוא קולט. -אני אומר משהו והוא לא קולט כלום.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by glowrix11,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם כרטיס מסך - GAINWARD GeForce GTX 970 Phantom 4GB. בנוסף קניתי כבל DVI מהחנות שקניתי בה את המחשב. הכל עבד נהדר כמה ימים ואז התחילה בעיה מוזרה - כל זמן מסוים (לא קבוע) המסך ניהיה שחור לכמה שניות וחוזר לעצמו ישר, לפעמים זה היה קורה כל כמה דקות ולפעמים כל כמה שעות. חשוב להדגיש כי הבעיה לא הייתה רק בהרצה של משחקים כבדים אלא גם בגלישה רגועה באינטרנט. בכדי לבודד את מקור הבעיה חיברתי את המסך עם כבל VGA (בכרטיס אין יציאת VGA רק DVI אבל מגיע איתו מתאם וחיברתי דרך המתאם) והבעיה אכן הפסיקה והתגלתה בעיה חדשה - כשהוא מחובר עם הVGA בעת הרצת משחקים כבדים המסך מרצד (מעין פסים כאלו שזזים למטה). אציין גם כי התקנתי את כל הדריברים הכי חדשים וכו.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W אני משחק במשחק איזה 5 דקות ואז אני מקבל מסך ורוד עם ריבועים אפילו צילמתי את זה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tal_p,

יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Infection,

שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by puGs,

אוקיי הבעיה היא במחשב של ההורים שלי: בעת פתיחת המחשב המחשב נתקע כל הזמן ולעיתים ממש קרובות מופיע מסך שחור לכמה שניות,עד שלבסוף מופיע המסך הכחול. כל עזרה מסוג שהיא תתקבל בברכה,תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by puGs,

אוקיי זאת בעיה שקורת כבר הרבה זמן מאז ששידרגתי חלקים במחשב,פעם בכמה זמן מופיע לי פתאום מסך כחול עם הקוד הזה: 0x000000C2 גיגלתי את הבעיה בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי,חוץ מזה שזו אולי בעייה בדרייברים,תודה רבה לעוזרים ולמנסים=]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.