עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב לעבודה משרדית. הוא הביא לי את החלקים והרכבתי לו, בדקתי שהכל עובד התקנתי דרייברים והבאתי לו את המחשב. עכשיו מתחילה הבעיה, הבאתי לו את המחשב והוא אמר לי שהוא לא עובד. אמרתי לו להביא אלי את המחשב הוא הביא אותו והכל עובד. הוא חיבר אותו אצלו ושוב אותה הבעיה. באתי אליו עם המחשב שלי (מפרט בצד) ושלי עבד, ניסינו את שלו ועוד פעם אותה הבעיה. אני מדגיש שלא היה מגן ברקים או אל פסק וניסינו במספק שקעים שונים. המפרט: Intel Dual Core G620 Biostar TH67+ Thermaltake V3 SeaSonic S12 II 430W Micron Rendition 4GB LG DVD-RW x22 WD 320GB 7200RPM אני צריך עזרה, אני לא יודע מה לעשות. אשמח לתשובות...

• 51 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by nov123,

כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. בדיסק הקשיח (WD CAVIAR GREEN 2TB) הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס ככונן C. בהתחלה המערכת זיהתה אותו אך לא הראתה לי אותו ככונן ולאחר קריאת מדריך ברשת עשיתי משהו והוא הופיע לי ככונן (I) ועליו התקנתי ווינדוס אך ברגע שאני מדליק את המחשב הוא לא עולה אם הדיסק הקשיח הקודם לא מחובר ומופיעה לי הערה משהו כמו BOOTMGR NOT DETECTED. אני לא יודע איך להתקין עליו ווינדוס ושהוא יהיה הכונן היחיד במחשב. חשוב לציין שהתקנת הווינדוס עליו עברה בצורה חלקה אך עדיין המחשב לא קורא אותו ככונן בודד ונכנסתי לתפריט ביוס והגדרתי שם בבוט מה שצריך אך נאדה. כרטיס מסך (GIGABYTE GTX550Tiׂׂ): פירקתי את הכרטיס הקודם, הרכבתי את החדש במקום כולל חיבור החשמל הפנימי לספק, מחבר את הכבל DVI ומפעיל את המחש…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. יש לי כרטיס קול מובנה פנימי של הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/G31M4-L.html#?div=Detail לאחרונה עשיתי פירמוט למחשב ושידרגתי מ WIN7 32 HOME BASIC לWIN 7 PROFISSIONAL , שמתי לב שגם לאחר התקנה של הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס הקול מהאתר של REALTEK עדיין ישנה בעיה של סאונד נמוך שלא היה לי לפני השידרוג. ובקאונטר שאני מגביה את הסאונד מהמשחק השמיעה מאוד לקויה ולא איכותית. (למרות שהמשחק עצמו לא משתמש באיכויות מטורפות של סאונד) אפשר לשים לב שבפירוט מהאתר MSI תחת הקטגוריה - Audio רשום משהו לגבי ווינדווס ויסטה בייסיק. האם הבעיה נוצרה עקב שידרוג הווינדווס ? דרך אגב הכרטיס קול חדש - החלפתי לוח אם לפני חודש, ואין קשר לאוזניות או לרמקולים שבהם אני משתמש…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by amiaz10,

שלום לכולם יש לי תקלה מעצבנת.. כשאני מדליק את המחשב לא תמיד הוא עולה טוב זה מחשב נייד עם WIN7 64 סביות לפעמים הוא נדלק עד הקטע של טעינת הווינדוס ואז מראה לי שהמחשב דלוק אבל המסך נכבה לפעמים המסך פשוט נתקע העכבר לא זז המקלדת לא עובדת אבל מה שכן עובד זה ה-FN כשאני לוחץ על אחד מהם (דרך המקלדת) הנורה נדלקת אבל שום דבר לא קורה למסך עצמו. ולפעמים אחרי שהוא נדלק איזה 5 דקות אחרי זה הוא קורס מסך כחול driver_power_state_failure בגלל שאני לא יכול לצלם תמונה אני מביא לכם פה את כל הקבצים הדרושים+מספר התקלה (0X0000009F (0X0000000000000003,0FFFFFA8006201A10,0XFFFFF80000BA2748,0XFFFFFA8008C D4E10 כמה דקות אני יערוך יעלה לפה הורדה ל- DUMP לינק- http://www.f2…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  8. פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Assassin,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by spitzi,

שלום, למה יש לי FPS נמוך -- מינימום 4, ממוצע 40 -- עם כרטיס מסך 560Ti ומעבד E8400, בהגדרות גרפיות די גבוהות שכוללות טסלציה ב-DivX11 ורזולוציה 1280X1024 ? הבנצ'מרק הוא Unigine "Heaven", הנה קישור לתוצאתו: http://pastehtml.com/view/bq7nt5es0.html. מידע נוסף על המחשב: זכרון 2X2GB של מושקין, 800 מה"צ. memtest עשה 6 מעברים ולא מצא אף שגיאה בזכרונות: http://imageshack.us/photo/my-images/526/photo0086f.jpg/ הארד דיסק 250GB של WD בן 3.5 שנים. להלן צילום מסך של MHDD עם סיום ריצתו: http://imageshack.us/photo/my-images/10/photo0087z.jpg/ לוח אם MSI MS-7366 http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 ספק כוח חדש Seasonic S12-II 620W.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? לפני יומיים הספק עשה לי בעיות ושרף את ההארד דיסק החלפתי הארד דיסק והכל המשיך לעבוד אבל הספק הוציא רעשים , אז החלפתי את הספק ומאז המחשב לא עולה , כל המאוורים עובדים אבל המסך לא עולה .. חיברתי חיבור מינימלי ספק + לוח + מעבד אבל אין שום ביפ .. מה לדעתכם הבעיה בורד ?? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שלום רב לכולם ושבוע טוב לפני שבוע ברק הרס לי את הכרטיס מסך ואת המסך ( ) אז הכרטיס מסך הוחלף מ-NVIDIA 8800GTS ל- READON 7770 והמסך מ- ACER 21 ל-PHILIPS 21.5 שמתי לב שלאחר ההחלפות התמונה במחשב לא ברורה, כיאלו הפיקסלים לא מספיק חדים חשבתי שזה התנגשות דריברים בין ה-NVIDIA ל-READON אז פירמטתי, ולאחר שהתקנתי הכל מחדש התצוגה עדין לא חדה... אני אבוד הצעות, רעיונות? תודה רבה שוב ושבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by ramivei,

שלום, אני רציתי לעשות שימוש בלוח אם "חדש" שישב אצלי בניילונים ולשם כך ביצעתי שדרוג.רכשתי מעבד חדש יותר של AMD שאמור להתאים לסוקט של הלוח אם (BIOSTAR A770 A2+) אולם לאחר ההרכבה רק המאווררים מסתובבים ואין קול ואין עונה (גם לא צפצוף של המערכת שאומר שהכל בסדר,נאדה) ניסיתי לראות מה לא בסדר,הסרתי את המעבד החדש והתקנתי את הישן יותר שבוודאי יתאים (אם נניח לחדש יידרש עדכון BIOS) הסרתי את כל הכרטיסים (על מנת לפחות שיצעק לי ע"י צפצוף ארוך או משהו דומה שאין לי זכרון). עדיין נאדה. ניסיתי להחליף את הסוללה הקטנה (סוללת שעון מוגדלת) והוא נתן צפצוף מאד ארוך. אני שמח וטוב לב מכך שיש תקווה חיברתי כרטיס זכרון אחד בודד שאני יודע שעבד בעבר,כרטיס מסך ואת ההארדיסק.אולם כעת גם אין קול ואין עונה …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בהתחלה זה התחיל בשימוש רגיל (קרא לעיתים רחוקות) התדירות עלתה עד שזה הפך לדבר יום יומי. זה קרא בזמן גלישה או סתם בשולחן העבודה המחשב פשוט מקבל FREEZE כלום לא מזיז לו פרט לrestart. היום זה כבר גלש לSAFE MODE ולביוס, המחשב מקבל FREEZE בכל מני שלבים שהמערכת עולה. נבדקו שתי הזכרונות לחוד ונבדק גם עם ספק כוח אחר. הבעיה עדיין ממשיכה - נתקע שלב קצר אחרי מסך הביוס (יש לציין שגם להכנס לתפריט הביוס אני כבר לא יכול). כמה נקודות חשובות: 1) המחשב לא היה קרוב לשנה בשימוש. 2) הוסף לו כרטיס מסך שנבדק ועובד ב100% וספק כוח של Thremaltake 500w 3) הסוללה של הלוח אם הייתה גמורה אחרי התקופה שבה הוא לא פעל. הכנסתי לתוכו סוללה אחרת ממחשב בן 6 שנים. 4) מדי פעם היה נותן את ההודעה : USB OVER CURRENT…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itay145,

שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן ויש לי מאורר למעבד של ZALMAN 7000V הוא עושה קצת רעש יותר ממה שצפיתי ממנו לעשות ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את קצב הסיבובים על מנת שיעשה פחות רעש , אם זה כדי ואיך אני עושה את זה. תודה :]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים: INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ המחשב נמצא ברשותי לא הרבה זמן כ - 6 חודשים - ותאמת כבר מהיום הראשון שמתי לב שאני עושה פעולות על ה - HD "רציניות" ( לדוגמא מחלץ עם WINRAR קובץ די גדול .. ) כל המחשב כמעט ו "קופא" אני בקושי מצליח לעבור בין חלונות יש לי "ברקסים" בעכבר וזה נראה שכמעט כל פעולה על ה HD גורמת לקיפאון. איך אני יכול לבדוק מה "לא תקין" כאן ? דרך אגב מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 . תודה, TOM

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by mgm90210,

שלום רב יש לי שני מסכים אחד ברזולוציה של 1080x1920 והשני 1200x1600 שנהם באכות טובה מאוד אני מעוניין ששנהם יציגו את אותה תמונה מהמחשב אז עשיתי duplicate בהגדרות של ווינדוס העניין הוא שאני עושה זאת במסך הגדול רואים מרוצד (קווים כאלה על המסך) אך במסך הקטן בו זמנית רואים מעולה קניתי דווקה כבל מהמחשב למסך הגדול dvi ל htmi דווקה באכות טובה מה לדעתכם הבעיה ומהו הפתרון לכך תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Eli464,

אהלן אנשים. יש ברשותי כרטיס קול אונבורד ורמקולים (יחסית פשוטים) של לוג'יטק. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק של הלוח ואחרי שהגדרתי 5.1 בהגדרות סאונד בלוח הבקרה אני עדיין לא מקבל סאונד מהרמקולים האחוריים ולפעמים גם מהסנטר. ניסיתי גם להוריד דרייברים יותר מעודכנים מהאתר של רילטק והבעיה עדיין לא הסתדרה. הלוח אם שברשותי הוא Asus p8p67-m B3 והכרטיס קול שעליו לדעתי-Realtek HD Audio מערכת הפעלה Win7 64 Bit זקוק נואשות לעזרה! תודה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  23. היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  24. Started by Nativus,

טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אוזניות HEADSET פשוטות שיש לי אותם כבר חודש - פתאום הREALTEK מזהה לי התקן שמע חובר ונותק וחוזר חלילה ללא הפסקה! זה חיבור קדמי במחשב ובמקביל המסך שלי שגם לו יש רמקולים מחובר מאחורה. אז כל פעם שהאוזניות מתנתקות השמע עובר למסך וזה משגע! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים