עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום..לאחר כזמן לא מוגדר בפעילות עם המחשב לפתע מוצגת ההודעה הבאה מיד לאחריה האינטרנט נופל החייגן לא מגיב ורק הפעלה מחשב פותרת את הבעיה.. לשירות הטכני של האינטרנט אין פתרון בשבילי ולדעתי הם צודקים משום שהבעיה היא במחשב.. *המחשב נקי מרוגלות ווירוסים. *המודם מחובר בכבל רשת (טוב מusb). תודה. amd sempron le-1200 1 giga 667 ddr2 geforce 6100

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by david86,

במחשב יוצא לי מסך כחול אחרה כמה זמן ורשום כול מני דברים באנגלית ואני לא יכול להזיז שום דבר ורק יכול לעשות ריסטארט אין אני מוריד את זה חבר שלי אמר שזה אולי וירוס איך להוריד את המסך הכחול?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by liormor,

שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by matizami,

במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by stav_r,

שלום לכולם. לאחורה התחלה אצלי בעיה מזורה : המחשב עובד ונדלק , אבל המסך מראה כאילו אין אות ונכנס ל Power Save . המסך תקין בוודאות , חיברתי אותו למחשב הנייד והוא הראה תמונה. המחשב גם כן נראה תקין , עובר POST , הכרטיס מסך עובד וכל המאוורים מסתובבים. מה שכן שמתי לב שהחיבור של הכרטיס מסך נראה שבור ולא תקין. אבל מה שקורה שזה לפעמים הכרטיס מסך מחליט לשלוח אות והכל תקין ועובד זה קורה פעם ב ואם אני עושה ריסט זה כבר לא עובד. מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hiden,

יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות! רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by seladlev,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by עובד,

שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by adirze,

שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום יש לחבר שלי מחשב ניד של טושיבה וכשהוא מפעיל אותו יש את הודעה הבא Smart failure predicted on hard disk 4(פה רשום דגם ההרד דיסק) Warning immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent. Press F1 to continue לפי מה שבנתי מזה הוא אומר שיש בעיה בHD כשאני לוחץ על F1 המחשב לא מגיב נשאתי להכינס לBIOS ולא הצלחתי(נשאתי עם DEL עם כול הF הוא לא נכנס) עכשיו השאלה שלי היא אם ההודעה הזאת אומרת שהHD נידפק חומרתית או שאפשר עם איזה תוכנה לסדר בו משהו.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by kobiatti,

ברשותי כרטיס מסך saphhire 4870 ומסך samsung 2253bw.עכשיו יש לי בעיה כאשר אני משחק בפרו אבולשיין אני רואה מין קו מרצד מדי פעם לרוחב המסך. אותו דבר קורה לי ב-grid אבל לא במשחק עצמו אלא רק בסרטונים של ההתחלה. לעומת זאת ב-cod4 לא הבחנתי בבעיה זו בכלל... ניסיתי לצלם את הבעיה וכשראיתי את התמונות לא ראיתי את הקו המרצד מכאן אני חושש שהבעיה היא במסך.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by amit1242,

היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by Kalisto,

אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  14. המחשב של אחותי : Amd 3800X2 S939 512M X 2 DDR1 CL2.5 Win XP pro sp2/3 (לא בטוח) וכרטי מסך 6600 של ג'יגהבייט. הכל עבד בסדר גמור עד שהיום היא פתחה את המחשב. המסך נדלק והכל רץ. אחרי שזה סיים לטעון ורצה להפעיל את המערכת ההפעלה, המסך נכנס למצב חיסכון ובעצם לא ראו עוד כלום. המחשב לא נכבה והכל נראה כשורה. חשדתי במסך וחיברתי למסך אחר תקין בוודאות. גם פה אותו הדבר. אין לי מושג מזה מאחר וגם המסך וגם הכרטיס מסך בעצם פועלים בהתחלה. הכל היה תקין כאמור במשך כל השנים. ב-Safe mode המערכת הפעלה עולה והכל נראה בסדר. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by EladEk,

יש לי בעיה במחשב לאחר שהרצתי בדיקת טמפ' ובדיקת זיכרונות והכל יצא תקין המחשב עדיין נתקע אחד הכיוונים שחשבתי עליו היה הכרטיס מסך לאחר שהפעלתי את המחשב במצב VGA MODE (ווינדאוז XP) המחשב עבד בסדר! הפעלתי את המחשב במצב רגיל הסרץי אץ הדריבר של הכרטיס מסך והכל עובד (חוץ מדברים שדורשים האצת 3D) 2 שאלות לי אליכם האם הבעיה היא כמו שאני חושב הכרטיס מסך (GEFORCE 7200GS) ואם לא מה הבעיה ואם הבעיה היא באמת הכרטיס מסך מה הפיתרון? * המחשב די ישן השבוע נשרף אחד המאווררים של המארז והוחלף ב2 מאווררים חדשים מה שלא פתר את הבעיה * המחשב עבר ניקוי כולל בעזרת לחץ אוויר וספרי מגעים

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  16. לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. שלום לכל התותחים ! אני חדש פה ואני צריך עזרה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ ATI 4800 ל ATI radeon HD 3870 x2 גם שדרגתי את Catalyst לגירסה הכי חדשה ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב המחשב עושה 2 עד 3 ריסטרטים עם קווים על המסך !!! אחרי 2 או 3 רסטרטים הכל מסתדר !!!! והכל עובד מצויין ולפעמיים ויסטה מראה לי את ההודעה הבאה This problem was caused by ATI Graphics Driver, which was created by ATI Technologies, Inc.. There is no solution for this problem at this time עכשיו הנתונים של המחשב שלי מעבד - Phenom X4 9950 Black Edition מאוורר למעבד- Zalman CNPS-9500A CU LED לוח אם - + gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2 Patriot…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  18. לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד. התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל 6000x2 125w עם מאוורר סתוק היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by thefucker,

ברגע שאני מדליק את המחשב, הביוס לא עולה, המסך מציג שחור, המאווררים עובדים...קיצר מצאתי פיתרון לבעיה שלי- ברגע ההפעלה אנ עוצר את המאוורר של המעבד עם האצבע ומפעיל מחדש את המחשב לאחר פעולה כזו המחשב עולה כמו שצריך. הבנתי מכאן שיש בעיה במאוורר של המעבד..הייתי רוצה יותר פרטים לגביי זה..למה זה קורה? ממה זה קרה? ומה אני צריך לעשות על מנת שהתופעה המוזרה הזו לא תחזור בעתיד? תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  20. לאחרונה רכשתי מחשב (ראו מפרט) כאשר הרכיבים נקנו מכמה חנויות (חלק מחניות באזור חיפה וחלק ממקומות אחרים). אחרי הרכבת המחשב (כולל שני 6pin מהספק לכרטיס הסמך) ולחיצה על כפתור Power התקבלו החיווים הבאים: - נדלקו נורות הלוח אם והמאווררים פעלו. - לא נתקבלה תמונה על המסך. - התצוגה על הלוח אם (שני 7-segment) לא דלקו, ולא היו ציפצופים ברמקול. - שלושה led-ים על כרטיס המסך דלקו (D1601, d1602, d1603) כאשר led אחד כבוי (D601). פירוש ה LEDs ב 4870 - D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed D601 - Red LED On, shows critical Core power fault אין …

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by orzilca,

שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש.. לוח אם ASUS M2NPV-VM עם מעבד AMD Athlon DualCore 64bit 3800MHz לפני כשבוע המסך חדל לשדר תמונה למסך (עד אז הייתי עובד עם הכרטיס מסך און בורד) לאחר כמה נסיונות לאפס את הביוס ונסיונות נוספים כמו מסך אחר וכבל אחר שנכשלו קניתי כרטיס מסך חדש GeForce 9500GT של Gainword חיברתי את הכרטיס החדש ועדיין יש לי את אותה הבעיה "no signal detected" מופיע לי על הצג... שוב ניסיתי כבל אחר, מסך אחר ולאפס את הביוס.. אין שינוי אולי אני מפספס משהו ?? בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב בלי הארד דיסק, בלי זכרון, בלי סידי-רום.. אין שינוי למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by bdyossi,

שלום יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1300 מעבד 1.5 GHz עכשיו שאני נכנס לתפריט של הבוט יש לי אפשרות לעשות Diagnostics עכשיו שאני עושה אבחנה שזה מגיע לשלב שזה בודק את ה- hard drive זה עושה לי Eror והמספר שגיאה היא: 1000-0141 אני אצרף קובץ של התקלה. אשמח אם מישהו יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by ifs2003,

שלום, ברשותי לוח ASUS P5W DH Delux, היום יצאתי מהבית אז כיביתי מאחורי הספק את המתח וכאשר אני מדליק את הספק שוב ולוחץ על הדלקת המחשב אין תגובה הוא לא נדלק. הנורית הירוקה על גי הלוח דולקת ונראה שיש מתח. מישהוא יכול לשער מה קרה ? לא נראה לי שהלך הלוח אבל בטח יש איזה דרך לנסות להדליק אותו לא דרך כפטור ההדלקה ? תודה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  24. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by tomhalo,

המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.