תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום מדובר במחשב נייח, כשאני מדליק אותו אז הספק עובד, המאווררים עובדים, אפשר לפתוח ולסגור את הכונני דיסקים. הבעיה היא שהוא לא מראה כלום על המסך- פשוט מסך שחור שכותב no signal, ניסיתי לחבר אותו למסכים אחרים עם כבלים אחרים כך שבוודאות המסכים והכבלים טובים. אפילו המאווררים שעל הכרטיס מסך עובדים. המחשב לא מצפצף בכלל. ניסיתי לחבר גם דרך חיבור הdvi וגם דרך חיבור הvga שעל הכרטיס מסך אך עדיין אין תגובה. מב הבעיה פה? האם זה יכול להיות כרטיס מסך תקול בלבד? כי אין שום צפצופים כשמדליקים את המחשב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר אבל גם איתו לא רואים כלום. (אני לא יודע אם הכרטיס הזה תקין ממש, כי גם הוא עשה בעיות עם מחשב אחר). אציין שלא נעשו התקנות של חומרה חדשה בזמן האחרון, המחשב עמד …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי ! אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי SSD חדש הכל טוב עשיתי מדריך לשיפור הSSD ומאז התהליכים קוופצים בלי שעובד כלום וגם המעבד חושב הרבה זה המדריך http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911.html עזרה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היום הלכתי לשנייה להרים את הכביסה אני חוזר יש מסך כחול, טוב אני עושה קצת בדיקות כדי לראות אם זה מהאוברקלוק, הלכתי ל-Prime. מראה לי שגיאות. ביטלתי את האוברקלוק עכשיו עדיין מראה לי שגיאות ב-blend ו-Small FFTs אין שגיאות. כנראה בעיית RAM, מה עליי לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מוצג לי את זה במחשב השני שלי בבית, מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב שהוא פשוט ניכבה מעצמו.. לא ריסטרט לא כלום פשוט ניכבה.. לא כל כך משנה מה אני עושה באותו רגע.. ולפעמים שהוא נכבה אז הוא דופק איזה סרייה של זה .. ניכבה כמה פעמים ברצף.. אין שום סדר מסויים או טיימינג.. בבקשה אני אובד עצות.. איך אפשר לאתר את הבעייה ?? אני חשבתי על כיוון הספק הבעיה שהוא עובד המחשב.. אז אני לא יודע.. תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך:ATI Radeon HD 4850 הבעיה התחילה לפני כשבוע ועם הזמן המחשב נתקע לעיתים תכופות יותר ויותר אז מה שקורה זה שגם בפעולות פשוטות כמו לפתוח תקייה או להפעיל סרטון המחשב לפעמים נתקע, העכבר אפשר להזיז אותו ולראות אותו זז על המסך רק המחשב לא מגיב ואם אני עושה CTRL+ALT+DEL לוקח לו מלא זמן להגיב ולפעמים אפילו כותב לי הודעה שאינו יכול להשלים את הפעולה. בדקתי וירוסים עם Nod32 ניקיתי ספיים עם Spyware Doctor עדכנתי דריוורים עם Driver Genius ניקיתי את המחשב עם Ccleaner ושום דבר שעשיתי לא עבד הבעיה קרתה לי גם לפני ולאחר שפרמטטי את המחשב היא נפתרה ועכשיו היא חזרה אז אם מישהו יכול לעזו…
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב לעבודה משרדית. הוא הביא לי את החלקים והרכבתי לו, בדקתי שהכל עובד התקנתי דרייברים והבאתי לו את המחשב. עכשיו מתחילה הבעיה, הבאתי לו את המחשב והוא אמר לי שהוא לא עובד. אמרתי לו להביא אלי את המחשב הוא הביא אותו והכל עובד. הוא חיבר אותו אצלו ושוב אותה הבעיה. באתי אליו עם המחשב שלי (מפרט בצד) ושלי עבד, ניסינו את שלו ועוד פעם אותה הבעיה. אני מדגיש שלא היה מגן ברקים או אל פסק וניסינו במספק שקעים שונים. המפרט: Intel Dual Core G620 Biostar TH67+ Thermaltake V3 SeaSonic S12 II 430W Micron Rendition 4GB LG DVD-RW x22 WD 320GB 7200RPM אני צריך עזרה, אני לא יודע מה לעשות. אשמח לתשובות...
-
- 51 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי מערכת כזאת : E6300 1.8 G41 2GB DDR2 WIN 7 ULTIMATE המחשב עבר החלפה של הארד דיסק שהיה קורס כאשר נוסה לעשות פרמוט ולוח אם p965 שהתקשה לעשות post לאחר שהוחלפו שני חלקים אלה התקנתי win7 ultimate אך המחשב בקושי סוחב ואחוזי השימוש במעבד תמיד גבוהים בכל פעולה קטנה. נגיד עכשיו שפתוח רק הדפדפן ושום יישום אחר המעבד עובד על 45% וזה נראה לא סביר בעליל.. וירוסים ספייוורים למיניהם לא רלוונטי המחשב עבר פרמוט הרגע. מה זה יכול להיות בדקתי טמפרטורות מצ''ב צילום מסך זה תקין? : תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
משתמע מהכותרת. ניסיתי F8 מההדלקה, כדי להגיע לבחירת safe mode וכו'... ללא ההצלחה. לא מצליח להגיע למסך הזה, על אף שהמקלדת מגיבה לDEL לBIOS, ואופציות אחרות של הלוח. ניסיתי לבצע BOOT עם דיסק ווינדוס, למען REPAIR/פירמוט וכו'... במסך של השאלה האם לבצע boot מהדיסק.. זה מחכה ומציג כמה נקודות............ ולא מגיב לשום לחיצת מקש מהמקלדת. בכל המקרים המקלדת שהיא מקלדת USB, מוארת, ומגיבה כאמור במסך הראשון של ההדלקה, ובBIOS. וזהו. את הזכרונות הוא סופר במלואם. את ההארדיסק הוא מזהה כMASTER... האם הפחד הגדול שלי נכון ומדובר בלוח האם? מעבד?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיסק הקשיח (WD CAVIAR GREEN 2TB) הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס ככונן C. בהתחלה המערכת זיהתה אותו אך לא הראתה לי אותו ככונן ולאחר קריאת מדריך ברשת עשיתי משהו והוא הופיע לי ככונן (I) ועליו התקנתי ווינדוס אך ברגע שאני מדליק את המחשב הוא לא עולה אם הדיסק הקשיח הקודם לא מחובר ומופיעה לי הערה משהו כמו BOOTMGR NOT DETECTED. אני לא יודע איך להתקין עליו ווינדוס ושהוא יהיה הכונן היחיד במחשב. חשוב לציין שהתקנת הווינדוס עליו עברה בצורה חלקה אך עדיין המחשב לא קורא אותו ככונן בודד ונכנסתי לתפריט ביוס והגדרתי שם בבוט מה שצריך אך נאדה. כרטיס מסך (GIGABYTE GTX550Tiׂׂ): פירקתי את הכרטיס הקודם, הרכבתי את החדש במקום כולל חיבור החשמל הפנימי לספק, מחבר את הכבל DVI ומפעיל את המחש…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בהתחלה זה התחיל בשימוש רגיל (קרא לעיתים רחוקות) התדירות עלתה עד שזה הפך לדבר יום יומי. זה קרא בזמן גלישה או סתם בשולחן העבודה המחשב פשוט מקבל FREEZE כלום לא מזיז לו פרט לrestart. היום זה כבר גלש לSAFE MODE ולביוס, המחשב מקבל FREEZE בכל מני שלבים שהמערכת עולה. נבדקו שתי הזכרונות לחוד ונבדק גם עם ספק כוח אחר. הבעיה עדיין ממשיכה - נתקע שלב קצר אחרי מסך הביוס (יש לציין שגם להכנס לתפריט הביוס אני כבר לא יכול). כמה נקודות חשובות: 1) המחשב לא היה קרוב לשנה בשימוש. 2) הוסף לו כרטיס מסך שנבדק ועובד ב100% וספק כוח של Thremaltake 500w 3) הסוללה של הלוח אם הייתה גמורה אחרי התקופה שבה הוא לא פעל. הכנסתי לתוכו סוללה אחרת ממחשב בן 6 שנים. 4) מדי פעם היה נותן את ההודעה : USB OVER CURRENT…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-