תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי הרד דיסק נייד של wd 250g וכנראה שהוא התקלקל או משהו.. שאני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו ואני שומע מן ציקצוקים כאלה מהמכשיר.. כנראה שעבר זמנו.. הבעיה שיש לי הרבה מידע בתוך הדבר הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד לי איך אני מוציא מהזיכרון את כל המידע תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי עכשיו תמחשב רציתי להתקין כרטיס טלוויזיה בחריץ PCI (החריץ הלבן בלוח-אם זה שמיתחת לכ.מסך) לא מצאתי בורג להבריג אותו אז שמתי ככה בחאוואה באתי לחבר את המחשב כל הכבלים וכשחיברתי את הכבל של הכרטיס טלוויזיה החדש הכרטיס התנתק לי מהחריץ נפל בתוך המחשב עצמו (כל זה לפני שבכלל הדלקתי תמחשב. הקטע זה שאולי הרסתי משהו עם המצב הזה) פתחתי תמחשב הבאתי בורג סידרתי אתזה חיברתי את המחשב הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענטו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרינט סקרין של אוורסט לבעיה: כתובים שם גם הפרטים הנוספים על המחשב. הבעיה נשארה גם אחרי שאיפסתי את הביוס (הוצאתי "בטריה") והפעלתי הגדרות ברירת מחדל. פתחתי את המחשב כל הסטיקים מחוברים טוב, והבעיה נשארת גם שהחלפתי בין שניים מהם. מדובר על וינדוס 7. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד. לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך. המפרט שלי בגדול זה: Q8200 HD 4650 3GB RAM EZCOOL 300W ^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר. למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר. אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת. אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מיני נייד מסוג acer aspire one. קניתי אותו יד שניה במחיר דיי טוב, קניתי לו סוללה חדשה מחו"ל והוא כמו חדש ואני מאוד מרוצה ממנו. שקניתי אותו הבנתי (עוד מהמוכר) שיש בעיה אפשר לומר "קלה..." במחשב. פעם ביום או פעם בהדלקה (בא והולך זה תלוי..) המסך נעלם והופך לצבע לבן, הדרך היחידה להחזיר אותו היא לרוב לתת מכה ממש קלה בצד המחשב באיזור USB וחיבורי החשמל והVGA. ולפעמים אני מוזיז קצת את המסך וזה גם מסתדר (תלוי..) היום לדוגמא הייתי צריך קצת לעשות איתו מלחמה ובסוף הוא חזר לבד... מה לדעתכם הכיון לבעיה? מסך? כבל מסך? או חס וחלילה בעיה חמורה יותר כמו לוח? אני ישמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם לוח ma74gm-s2 מעבד AMD athlon עם זיכרון 2gb kingston valueRam שמפעילים את המחשב, הוא נעצר בשלב ה BIOS (המסך השחור בהפעלת המחשב) למשך כ-30-60 שניות ואז ממשיך לפעול כרגיל לגמרי והכל עובד בסדר גמור. נראה שרשום אחרי ההשהיה בדיוק משהו לגבי shared memory בכתב לבן אני מניח שזו הקצאה של הזיכרון לכרטיס מסך on board מה יכול לגרום להשהיה כזאת? זה די מעצבן זה מחשב חדש תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG LA32B530 וכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 עם לוח אם GIGABYTE GA-M720-US3 REV 1.0 העברתי כבל HDMI בין היציאה של הHDMI של המחשב (מהכרטיס מסך) לכניסה של הHDMI בטלויזיה (HDMI1) ומסתבר שאין אות של קול... העברתי חוט קטן כזה כמו שהיה פעם את החיבור מהCD לסאונד בלסטר (אני לא יודע את המונח המקצועי) מהכרטיס מסך לאיפה שרשום על הלוח אם SPDIF ויש שם את הפינים האלה. יש לי בפאנל האחורי של המארז שני חיבורי יציאה של SPDIF , אחד אופטי ואחד קואקסוילי. ובטלויזיה לא ראיתי שיש רק אופטי ליד החיבור של המחשב... אז קניתי בטעות כבל 3.5 בKSP.... כשראיתי שזה לא מה שאני צריך אז הם לא הסכימו להחזיר / להחליף... בטענה שאין להם כבל אופטי והם נותנים החזר רק מסכום מסויים או משהו כזה..…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון מה שקורה הוא שכאשר אני מחבר לפעמים את הכבל של הספק כוח לספק כוח ואפילו לפני שאני מדליק את המחשב נגרם הפסקת חשמל באזור שבו המחשב נמצא , בנוסף לקח הבחנתי שכשאר אני מצליח להפעיל את המחשב יש רעש כמו גיצי חשמל אפשר לקרוא לזה שבאים מכיוון הספק כוח ... השאלה דיי נראית רטורית אבל האם הספק הוא גורם נפילת החשמל או שזה בעיה עם החדר , לא יצא לי לבדוק בחדרים אחרים אם הבעיה חוזרת .. הספק כוח הוא של topower 650w
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של אסוס (478) שלא תומך ב SATA, הלכתי וקניתי כרטיס SATA נפרד והורדתי מהאינטרנט דרייבר דיסקט עם דרייבר ( שמקישים F6 בהתחלת ההתקנה ) אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסקט הוא מזהה את ההארדיסק ומעתיק את הקבצים מהדיסק של הווינדוס והכל... עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה שאחרי שהוא מסיים להעתיק את הקבצים הוא עושה רסטרט ולא עושה בוט דרך ההארדיסק... הוא לא ניגש לכרטיס סאטה ! ניסיתי בביוס לחפש ב BOOT PRIORITY אוליי הכרטיס סאטה מופיע או משהו, ואין... מה לעשות... אין לי חשק להוציא עכשיו כסף על הארדיסק IDE, במיוחד אחרי שקניתי את הכרטיס סאטה הזה... עריכה, לקחתי לוח ומעבד אחרים שגם שם אין SATA, אותה בעיה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב . אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מצאתי אצל חבר כרטיס Creative CT7240 ומכיוון שיש לו יציאת S-Video אז חשבתי שאולי יש דרך לחבר אותו למחשב ולהוציא את הוידאו לטלוויזיה (כי למחשב המפגר והישן הזה אין אפילו AGP...) בכל אופן, כרגע אני קצת מסתבך עם ההתקנה (שמשום מה לא עוברת לי חלק) אבל נניח ואני אעבור את החלק הזה, מה זה בדיוק הכרטיס הזה? האם זה כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה? למה יש לו כניסת VGA? (כן, כן, כניסת VGA) מאיפה הוא יכול לקבל Input של VGA ומה קורה עם זה? בנוסף, לכרטיס יש גם יציאת Line out ויציאת SPDIF. האם הוא גם כרטיס קול? ניסיתי לחפש מידע על הכרטיס, ואני רק מגיע לאתרי דרייברים למיניהם, ולא לאף מידע אמיתי בעצם, הדבר היחיד שאכפת לי ממנו, זה איך אני משתמש בכרטיס הזה על מנת להוציא וידאו לטלוויזיה? (מן הסתם …
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז CM 690 ושאני מחבר את המיקרופון בחיבור הקדמי הוא לא עובד. שאני מחבר אותו ללוח מאחורה הוא עובד. לחיבור של הקול מקדימה יש שני חיבורים,HD AUDIO וAC97. ניסיתי לחבר את שניהם ללוח ועדיין לא עבד. אגב,איזה מהם אני צריך לחבר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-