עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Majestic,

רציתי להתייעץ ולשאול למי שיש או יודע על לוח אם MSI Z97 Gaming 5 יש לו על הלוח הרחבה כזאת שיפור לאיכות קול Enhanchment כזה שנקרא Sound Blaster Cinema 2 לעניין הבעיה, במשחקים ושירים לפעמים יש רעשים מוזרים מהרמקולים זה נשמע כמו קריעת דפים כזה , מה שאני חושב או שדרייבר לא מותקן נכון וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, במאפיינים של התקני השמעה תמונה להמחשה אין שם שום שיפורים בכלל, ובדרך כלל מופיע לי שם ימבה שיפורים, ככה שאני לא יודע אם זה תקין או לא, ברגע שאני מתקין מחדש, אז ה Sound Blaster לא עובד כשהוא לא עובד אז זה מביא שגיאה הוא לא מוצא Audio Device אבל כשמתקינים מחדש שוב את הדרייבר של הבלסטר ואז את הדרייבר של הכרטיס קול אז הכול עובד תקין אבל עדיןי יש רעשים,והשיפורים נוספים לרשי…

2. Started by kobibo,

ללא שום הודעה מוקדמת המסך שלי ( LG 775FT ) הפסיק לעבוד,פשוט לא נדלק ומתחיל להשמיע תיקתוקים כאשר המתח מחובר אליו. רציתי לשאול : 1. מהו בד"כ אורך חיים של מסך CRT ? (אצלי הוא ארבע שנים ). 2. האם כדאי להשקיע בתיקון או לרכוש חדש ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ziv124,

יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. כותרת זה הדיסק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501103 זה התחיל מאתמול הלכתי בצהריים לחבר איתו המחשב שלו ניתקע כשרציתי לנתק את אחד ההתקנים שמחוברים ולחבר את שלי אז הפעלתי מחדש ואז הכנסתי את שלי והכל עבד כשורה למשך כמה שעות. עברתי לחבר אחר שגר באותה שכונה ניסיתי לחבר אצלו לא זיהה. והיום במחשב שלי זה לא פועל. יש לציין שלא נפל לי הדיסק הקשיח לריצפה. בבקשה תעזרו לי המידע שם מאוד חשוב לי[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 18:49:42 אהה ושחכתי לציין ש:1. ניסיתי כמעט כל מה שהווינדוס הציע לי בתמיכה שם. 2. ניסיתי למחוק ולחבר שוב. 3. ניסיתי במחשב אחר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by manga05,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by wwwr1,

יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

אז ככה יש לי לפטופ שפועל 24\7 והוא תמיד מחובר לחשמל דרך המטען, זה יכול לפגוע לי בבטרייה של הלפטופ? אם כן, יש איזה דרך לתקן את זה כי זה די הרבה זמן ככה...

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by dna,

היה לי 2 כרטיסי זיכרון כל אחד 256 MB DDR1 ועכשיו הוספתי עוד 512 MB ורשום לי במחשב שיש לי רק 768...מישהו יודע מה הבעיה?למה המחשב לא מזהה?על הכרטיס יש מדבקה ורשום עליה 512 ורשום גם באוורסט שהכרטיס השם שלו הוא 512 והכל אבל מראים לי שיש לי רק 768....תודה מראש על העזרה...

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by gizzz,

יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. ברשותי אוזניות ZAGGsmartbuds וסמארטפון HTC Desire S. אולי חודש מאז ששמעתי מוזיקה פעם אחרונה ולאחרונה אחרי שאני מחבר אוזניות לסמארטפון ומסובב חיבור שלהם, נגינה של מוזיקה נפסקת או נשמע רק ערוץ אחד עד שאני מסובב שוב ותופס "מצב מוצלח" או מנתק ומחבר שוב. האם צריך לנקות כניסה 3.5 של סמארטפון וגם חיבור 3.5 של אוזניות? אם מה מותר לנקות כדי לא לגרום נזק? תודה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אחרי 2 דקות משחק בערך בכל משחק המחשב נתקע ומתחילים להופיע קשקושים כאלה ואז המחשב עושה ריסט אבל לפעמים מופיע מסך כחול ורשום שיש בעיה בקובץ NV4-DISP או משהו כזה וגם אם אני לוחץ ריסט כדי לצאת מזה אז זה לא נותן בקשה תעזרו לי

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Dima67,

קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by natee,

שלום לכולם... כל פעם שאני לוחץ על סמל הסוללה קופצת לי התוכנה המעצבנת של לנובו (בינתיים אי לא רוצה למחוק אותה) איך מבטלים את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by TopGhost,

בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by wow,

למה פתאום המחשב לא מעלה את הווינדוס כי הוא רושם שהמקלדת לא מחוברת. פתאום זה נותן את ההודעה הזו כי עד עכשיו היא הייתה מחוברת ב-USB וניסיתי עוד כמה חיבורים כאלו אבל זה לא עוזר אז חיברתי אותה עם ה-PS2 ועכשיו זה עובד. יש לי XP PRO SP1.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jack_g,

יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  20. שלום אני שבוטע הבא קונה כרטיס מסך geforce 4 ממישהו שהוא מוכר אותו ב30ש"ח זה מחיר מציאה! בעולם חחח אז רציתי לישאול שאלה יש לי עוד מחשב בבית ויש בו כרטיס מסך עגלה intel graphics card conntroller 82815 זה כרטיס מסך מובנה ובכרטיס מסך יש 32 זיכרון ו24סיביות ושאני מפעיל בוא מישחק לוקח הרבה זמן ליטעון אותו ואחרי הטעינה המישחק לא עובד בסדר הוא עם תקיעות כאלה זה מישחק קונטר סטרייק 1.6 (לא משנה) אבל השאלה אם אני ישים לו geforce 4 התקיעות יעלמו והטעינה תהיה יותר מהירה? במחשב יש 733 mhz 196mb sd ram והכרטיס מסך שציינתי זה יעזור הכרטיס שאני יקנה ג'יפורס 4?? ד"א יש לי מחשב בבית שיש בוא 500mhz וג'יפורס 2 והמשחק עובד ממש חלק ומהר... ואם אני מעביר את הגיפורס 2 למחשב השני עם ה 733 מגה הרץ…

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by bugo11,

amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. שלום, בימים האחרונים אני מנסה לעשות כמה שטויות אם מחשב ישן שיש לי P4 2.8GHZ, אחרי שפתחתי את כולו וניקיתי אותו לחלוטין וסידרתי הכל ובעיקר הוצאתי דברים לא נחוצים ניסיתי להדליק אותו, המחשב עצמו נדלק אבל אין סיגנל במסך ואחרי כמה שניות של עבודה הוא משמיע צפצוף אחד לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר... וזהו... בצפצוף אחד עדיין לא נתקלתי ואני לא כ"כ מוצא לזה פיתרון. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.