עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Wunderbar,

שלום, לאחרונה יש הרבה מקרים שבהם המחשב קורס למסך כחול ונכתב שיש בעיה עם הקובץ atikmdag.sys. האם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ToMeRiK,

כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amittt,

טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by בזיק2,

יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?

6. לוח האם שלי הוא Asus P5B Deluxe. אני לא עושה OC. המעבד הזה (E6400), באופן נורמאלי כאשר אין עומס עליו, עובד ב 1600mhz, וכאשר עולה העומס, הוא קופץ לתדר 2133mhz. זו התנהגות נורמאלית של המעבד. ב Vista, משום מה, הוא נשאר תקוע כל הזמן ב 1600nhz (גם כאשר הניצולת היא 100%). בדקתי במספר תוכנות, וכולן מראות את זה. מדוע ?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by kruscal,

שלום רב לכולם !!! יש לי מחשב שב - BIOS לא מזהה את הכונן קשיח- רק כונן ה DVD רשום, חשוב לציין כשקיבלתי את המחשב עם מערכת ההפעלה המחשב עבד כמו שצריך - גם אז ה - BIOS לא זיהה את הכונן קשיח !!! יש מסך אחריי ההפעלה הראשונית שמראה שזוהה כונן קשיח (בעלייה של המחשב) - (זה נראה כמו איזשהו ממשק פנימי של המחשב). * חשוב לציין - "הצמה" של הכונן קשיח ללוח האם טובה בדקתי אותה במחשב אחר - ככה שזו לא הסיבה ! כתוצאה מבעיה זו - אני שם דיסק WINDOWS BOOT ואחרי שאני מנסה להתחיל להתקין - יש הערה במסך הראשוני של ההתקנה : "מערכת ההפעלה לא זיהתה כונן קשיח במחשב שלך - ויציאה מה SETUP"! בבקשה תעזרו לי - אני לא ניתקלתי בבעיה כזו מעולם - איזה מין BIOS זה ???! תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 10.8k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! :s05: אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אהלן. יש לי את המחשב הבא p4 3.0ghz prescot 478 msi mainboard 1.0gb ram ceon ddr 400mhz ומותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 ultimate x86 english b7600 בקיצור יש HDD wd 80gb sata שעליו יושבת המערכת הפעלה. ויש hdd wd 40gb ide שזה סתם דיסק משני. עכשיו המחשב קופא לעיתים קרובות והרצתי memory test 86+ ואין שום בעיה (הזיכרון די חדש שנה וחצי משהוא כזה). הרצתי occt ניראלי איזה שעה ומשהוא והמחשב לא נתקע. והרצתי mhdd והוא לא מצא שגיאות. עכשיו היום יש תיקיה של 13gb שנמצאת בimage של גוסט, העתקתי אותה וקרתה לי תופעה מוזרה. אני שומע רעש שהhdd נכבה ואז רשום "לא מגיב" ואז אני שומע אחרי דקה שהוא נדלק שוב וזה חוזר להעביר קבצים. אגב שניסיתי להעתיק את התיקיה להארדיסק של ה80gb אז לא נתקע …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי בעיה בלפטופ כבר הרבה זמן . תחילה זה inspirion עם i5 , geforce 2gb ,hd 500gb, 4gb ram. דבר שני, המחשב עובד מאוד לאט בהתחשב למפרט, ושמתי לב שכשרגעים כאלה קורים, יש 100 אחוז שימוש בדיסק כאשר פותחים מנהל משימות ואז נכנסים לביצועים. השימוש בדיסק מקרים נדירות יורד מתחת ל90-100 אחוז שימוש ולדעתי זה גורם לבעיה. יש לי אנטי וירוס מקאפי שהגיע עם המחשב שרץ ברקע ומעבר לזה לא משו מיוחד. לוקח איזה רבע שעה עד שהמערכת מבצעת כיבוי מערכת(נשאר הרבה זמן על המסך של "מבצע כיבוי"). משהו בטוח לא בסדר. האם מישהו יודע מה גורם הבעיה לזה? שירות של ווינדאוס שגורם לזה ? משהו? מצורפת תמונה עם החלון ביצועים.

12. Started by snop,

זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by roni18,

ברשותי עכבר מיני אופטי שמחובר לנייד שלי usb ואני עובד איתו מזה מס' חודשים בלי בעיות . פתאום מע' ההפעלה (xp) אינה מזהה את העכבר.בעת החיבור מתקבלת הודעת unknown device לגבי חיבור הusb ושום פעולה שביצעתי לא מצליחה להחזיר את העכבר לעבודה.פעולות שביצעתי ונכשלו: עדכון הדרייבר ב device manager שינוי החיבור לכניסת usb אחרת,בדיקת ההגדרות ב bios כל אלו כאמור נוסו ולא הצליחו להתגבר על הבעיה.חשמלית העכבר תקין. וגם כשמחברים התקנים אחרים לייציאות ה usb הם מתחברים כהלכה.מאידך נסיון לחבר את העכבר למחשב אחר לא הצליח.מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by lmlm,

שלום, כאשר אני סתם גולש באינטרנט או סתם מתעסק במחשב (לא קרה לי במשחקים בכלל) המחשב עושה רסטרט משום סיבה לא ידוע. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by Bragiz,

שלום אני מעוניין לחבר את הלפטופ שלי לאינטרנט ישירות דרך Ethernet cable אבל כשאני הולך לChange adapter setting אין לי שם חיבור LAN בכלל.. רק האפשרות של הWireless אשמח לעזרה . תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by the king2006,

שלום ... אני מנסה להתקין וינדוס עכשיו אני בטוח שהבעיה לא בדיסק או בסי די רום כי החלפתי סידי רום והדיסק עבד על מחשב אחר כשאני מנסה להתקין תוינדוס הוא נכנס לבוט ונתקע שםם יכול להיות שזאת בעיה בהארד דיסק??? תודהה

17. Started by MeniAdam,

היי כולם אני מחפש אל פסק מתאים למחשב הנייח Dell vostro 270. הספק הוא ספק כוח פנימי של 300 ואט (בתקני PFC‏, nPFC‏, EPA). בנוסף לזה מחובר מסך CRT Mag XJ707 אם אל פסק הזה יכול להתאים? קישור ובמידה ולא אז איזה אל פסק יכול להתאים לו. בנוסף יש לי שאלה לגבי המסך , אם צריכת החשמל של מסכי CRT כמו שיש לי הוא גבוהה/נמוך בהשוואה למסכים דקים? תודה לכם מני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי הראד דיסק אחד שלי של 200 גיגה חיבור סאטה2.. עכשיו הביאו לי עוד אחד חיבור IDE..(סטאה 1) חברתי אותו+גימפור.. הוא קורא אותו בביוס אבל נותן לי הודעת שגיאה כזאתי.. מזה? קשור משהו לדרייברים? תודה לעוזרים.. אני חיב עזרה עוד היום..

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by itaysk,

היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by ilPAL,

שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by TiGeRGuY,

שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח). המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה. הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם. למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, מקווה שזה (לא) שייך לפורום הזה. קניתי מחשב חדש (<-- מפרט). עכשיו אני מדליק אותו ומדי פעם הוא פשוט נדלק (האורות והמאווררים) אך לא יותר מזה. יש אולי פעילות של 2 3 שניות של הארד דיסק וזהו. אין צליל של הדלקה כמו שיש בדר"כ. המחשב נדלק אך וינדוס לא עולה. לא משנה כמה זמן אני מחכה. כך צריך לנסות לכבות/להדליק אותו 3 פעמים עד שהוינדוס עולה. יש לציין שאין הודעת שגיאה או משהו (לא בעבר ולא בהווה), פשוט המסך כותב אין אות מהמחשב ולא עולה שום דבר (גם לא הביוס) לאחרונה שמתי לב לדבר מעניין: אם אני מוציא את הכבל של המודם (terayon tj715x) אז המחשב נדלק ללא בעיה מהפעם הראשונה. מכיוון שזה מטרד כל הדלקת מחשב להוציא כבל של המודם ואז להכניס אני רוצה לדעת מה הבעיה. כיצד ניתן לתקן או…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. יש לי בעיה אם המחשב בזמן האחרון אני מדליק מוזיקה או משהו ופיטעום המוזיקה ניתקעת והמחשב מתחיל להתעקה אני נוגע בקרור של הציפסט הוא רותח!!! אבל אני לא בטוח שזה זה הבעיה והינה כחו תמונה שצילמתי של המעלות של המעבד והביצועים של המחשב וגם עוד תמונה של גיאות אני לא יודע מזה אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תתמונה השנייה!!! http://img403.imageshack.us/img403/1893/ddd5sd.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8932/p9gy.jpg אני מכווה שתוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן הבעיה הזות!!! לוח אמ ASUS P5GD1

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  25. היה לי הארד דיסק מאקסטור 40 ג'יגה החלפתי ל 120 של מאקסטור. אני מנסה להתקין כל הזמן windows xp ואני לא מצליח, ניסיתי לפרמט אותו בכל השיטות... אפילו FDISK הדיסק תקין לגמרי ועובד בהארד דיסק הישן... זה אומר לי או: missing operation system or error loading operation system

• 6 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.