עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itay1973,

שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והחלטתי להעביר כרטיס טלוויזיה PCI מדגם Asus Tc 7314. הכרטיס היה מחובר ללוח אם בחיבור נוסף מלבד הסלוט עצמו, וקצת התקשתי בניתוק. לאחר שהצלחתי לנתק אותו וחיברתי את המחשב מחדש אין תצוגה בכלל, וגם אין שום צפצוף תקלה מהלוח אם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס מסך מספר פעמים, וגם את הכונן הקשיח, ואפילו להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם, אבל שוםדבר לא עזר. לוח אם׃ ASUS A8V DELUXE כרטיס מסך׃ GeForce 6800GT תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אורח hubb
    Started by אורח hubb,

שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. היי, יש לי את הDOK המוזכר לעיל וכאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים- למחוק הוא פשוט נתקע או פשוט לא נותן לגשת לקבצים. לבצע אתחול הוא לא מאפשר וERROR CHECKING נתקע על ההתחלה כשמתקבלת הודעת שגיאה: WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE DISK CHECK. מה ניתן לעשות, האם הוא אבוד? לעיתים הוא גם מראה שיש 0 MB זמינים ואז לאחר ניתוק וחיבור מחדש חוזר לעצמו. אם יש נתונים אחרים שצריך לתת בשביל לקבל תשובה אני אשמח אם תעדכנו אותי מה נדרש... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים אשמח לעזרה לבעיה שמציקה לי כבר המיון זמן:אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים מהמחשב הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל אחרי שאני מכבה את הטלוויזיה כל תוכנה שאני מנסה לפתוח במחשב הולכת לטלוויזיה ואין שום דרך אחרת חוץ מאשר להדליק את הטלוויזיה להעביר לערוץ hdmi ולגרור משם את התוכנה חזרה למסך המחשב..ככה כמעט כל תוכנה שאני פותח וגם אחרי שהעברתי חזרה למסך המחשב אחרי הפעלה מחדש שוב כל תוכנה נדקלת בטלוויזיה במקום במסך המחשב... מישהו אולי מכיר פתרון לדבר המציק הזה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by etelsh4,

משהו השתנה לי, כשאני פותח כרטיסיה חדשה זה פותח לי ישר את דף הבית, אני רוצה שזה יפתח את הדף הריק שמופיע בו משהו לא זוכר מה. איך משנים את זה? יש לי אקספלורר. התקנתי משהו בשם babylon ששינה לי את כל ההגדרות, עכשיו גם זה מופיע לי: וזה אחרי שמחקתי את הדבר הזה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by beibe,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת msi. רכיב בשקע אליו מתחבר המטען נשבר ולא ניתן לבצע טעינה. שלחתי את הנייד למעבדה של אייבורי, נאמר לי כי לא ניתן לתקן את השבר והפתרון הוא החלפת הלוח אם (עלות 800 ש"ח). האם מנסיונכם, הגיוני שלא ניתן לתקן את הרכיב אלא רק להחליף את כל הלוח אם ? אודה לתגובתכם בנושא, איתמר ביבה

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  11. קניתי מחשב לפני כמעט שלוש שנים בSKYPC והחנות כבר לא קיימת - הטלפון מנותק אין תשושבה למייל. נראה לי שהלך רק לוח האם אבל לא בטוח למי פונים להחלפה? אני צריך למהר, עוד מעט שלוש שנים האם אפשר לבדוק אונליין לפי מספרים סידוריים? לוח אם ומעבד - אינטל זכרונות - gskill בספק אם התקלקל אבל חשוב שאדע מי נותן שירות אם אצטרך- ספק corsiar כ מסך אסוס אודה לעזרה מהירה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by ffooxx,

רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by YottaByte,

כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB מסך: Samsung LED Full HD 21.5" לוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SE/ כשאני מדליק תמחשב פשוט יש רקע שחור וכתוב למעלה בצד שמאל דיגיטל ואז אנלוג ואז דיגיטל ואז אנלוג... ככה כמה פעמים, ואז גם זה מפסיק ויש רק שחור. (המסך עצמו עובד, כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד.) כשמנתקים את המסך מכרטיס המסך (הכבל הוא DVI DVI), אז פתאום כתוב Check for signal, ככה שאפשר להסיק שזה סימן לחיים של כרטיס המסך. כשכרטיס המסך מחובר ללוח האם והמחשב דולק, המאוורר של כרטיס המסך עובד. ניקיתי כבר את המגעים של כרטיס המסך ואת הסלוט (PCI Express) עם אוויר דחוס וספריי מגעים, לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avihy_1989,

שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצלי חברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמו והגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 XHD ו RAID במקום ACHI/IDE המערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלה ואיפה זה קשור אולי לביוס או משהו ד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שבה אני טוען לשם קובץ וורד או pdf, ומסמן מיקום שבו הוא מדביק את החתימה האלקטרונית ? יש לי כבר לוח גרפי לחתימה אלקטרונית - אבל אני לא יודע איך ליישם את זה בפועל. המטרה היא שזה יחסוך לי זמן להדפיס ולסרוק. אני אשמח אם יש דרך לייצר טופס pdf שבו אני צריך למלא את השם (במקלדת) וכשאני לוחץ על אזור החתימה - מספיק שהלקוח חותם בחתימה אלקטרונית ואז שומר את הקובץ חתום. ממש ממש ממש ממש אודה למי שיכול לעזור / לכוון.... תודה, עומר

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by OferS16,

לפני כשבוע קניתי SSD והבנתי שכדאי שTRIM יעבוד והSSD ישמור על האיכות שלו לאורך זמן אני צריך להעביר את ההגדרות בלוח לAHCI אך כשנכסתי לביוס מצאתי שיש שתי מקומות עם האפשרות לשנות לAHCI אז איני יודע איזה מהם לשנות ,לקחתי תמונות כדאי שיהיה יותר ברור (מצטער על האיכות הגרועה אך זה מהאייפון 3GS שלי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  18. שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LIDOR_13,

קודם כל עולה לי אינטלפוינט של מיקרוסופט לפעמים יש שגיאה 1603 ולפעמים קורס המחשב... הקבצי וידיאו זזים במהירות כפולה והסאונד זה כמו רדיו מקולקל [בכל הדבריםYOUTUBE קבצי MP3 במדיה פלייר הכל...] אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל זה באותו יום... זה WIN 7 64 BIT ויש לי מחשב וב זה לא נראה לי קשור למחשב...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by liores121,

שלום וצהריים טובים! יש לי מחשב נייד lenovo Y330, שעליו מותקנת המערכת WIN7 64BIT. מפרט: Intel duel core 2.2ghz 4gb ram ati mobility radeon hd 3450\3570 הבעיה - כשאני משתמש במחשב בתפקוד בסיסי (סתם שיטוט במחשב עצמו,גלישה,מוסיקה וכל דבר קטן) וגם כשאני משחק - כל כמה זמן (כמה דקות בערך), המחשב נתקע לכמה שניות ואז ממשיך... מה יכול להיות גורם הבעיה? אני יודע שהמחשב מתחמם, אבל הוא לא במגע ישיר עם המשטח שהוא עליו (יש דבר מה שמגביהה אותו עד שיגיע לי המשטח קירור הבסיסי) יכול להיות שהחום גורם לבעיה?.... איך אני בודק ומוודא את הבעיה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eyal m,

ושאני מכבה ומדליק שוב, זה עולה רגיל. *קניתי את המחשב לפני חודשיים מ-Ksp [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ilan2525,

ברשותי מחשב נייד בן כ 3 שנים עם מעבד איטל e3400 . במחשב מותקן פיזית זכרון של 4 gb אולם מערכת ההפעלה windows 7 32 bit מזהה רק 2.8gb . האם כדאי להעלןת מערכת הפעלה של 64 bit כך שכל 4gb של הזיכרון יפעלו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 00Amir,

ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לצוות המומחים, המחשב הנייח שלי בן 6. שדרגתי לו את זיכרון ה RAM מ 2 ג'יגה ל 4 ג'יגה. קניתי שני כרטיסי זיכרון חדשים, זהים לישנים, והכנסתי אותם לסלוטים הפנויים. בתחילה הכנסתי רק כרטיס אחד חדש (בנוסף לשני הישנים שכבר היו) ובדקתי שהמחשב מזהה אותו ועובד טוב. אכן זיהה והמחשב עבד פיקס. כיביתי את המחשב, ניתקתי מהחשמל והכנסתי את הכרטיס החדש השני (כך שכל הארבעה היו מותקנים), המחשב נדלק אבל נתקע לזמן רב (לפחות 5 דק') על מסך " STARTING WINDOWS". לאחר שהווינדווס עלה, המחשב התנהג באיטיות מוגזמת: סמן העכבר זז בדיליי, תוכנות נפתחו במאמץ רב או לפעמים נתקעו מבלי להיפתח. עשיתי למחשב ריסטארט מס' פעמים במחשבה שזה יועיל אך המצב רק הלך והחמיר: הופיע מסך כחול והווינדווס בכלל לא עבר את שלב…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים