עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bjnhv,

חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגיליתי שזה לא אמור להיות ככה רק לפני כמה ימים. בזמן שאני משחק במשחקים, הכרטיס הראשון שלי עובד על 9-11 אחוז, בעוד שהכרטיס השני עובד על 90-98 אחוז. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE 890GPA-UD3H מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition כרטיסי מסך: CF Sapphire HD6850 זכרונות: 10GB Corsair DDR3 1333Mhz תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by sPoiled,

רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  4. שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  5. כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי כרטיס קול CS4281 התקנתי וינדוס 7 אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים , אפשר עזרה עם זה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by yp3,

אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lilo007,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. היום עשיתי שידרוג למחשב שכולל מעבר מ: לוח Gigabyte G31M-ES2L 2GB RAM C2D E8400 ATI RADEON HD5770 ל: Biostar H67MH 4GB RAM i5 2400 RADEON HD6870 אחרי ההחלפה המחשב עולה, אך ברגע שהוא מתחיל לטעון את הווינדוס הוא עושה ריסטרט. הווינדוס מציע אפשרות אוטומתית של REPAIR אך לאחר ככמה דקות הוא מודיע שלא ניתן לתקן. כמו כן גם אין לי אפשרות לבצע BOOT דרך הכונן דיסקים (האפשרות לא מופיע ברשימה). תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. Started by Riaz3r,

שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  12. כרגע עשיתי פרמוט והתקנתי win 7 ultimate x64 ונכון ''בהתאמה אישית'' איפה שאמורה להיות האוצפיה ''הפוך שקיפות לזמינה'' ואפשרות החלפת הצבעים של שורת המשימות -פתאום אין לי את זה בכלל ..הנה תראו... במקום הצבעים והשקיפות מופיע לי למטה ''צבע חלון'' וכשאני לוחץ על זה זה פותח חלון לא קשור מישהו יכול לעזור http://www.fastup.co.il/v.php?file=11491585.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Win7 32BIT Enterprise. כשמערכת ההפעלה עולה התהליך מנצל כ-30% מהמעבד (וכך גם בהמשך). כאשר אני סוגר את התהליך ומריץ אותו מחדש ב- Task manager ע"י ה- New task run הוא מסתדר ואחוז השימוש במעבד מתייצב על טווח של 3 - 5 אחוזים. כיצד אני יכול לבודד את מה שגורם לבעיה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by zivgev,

שלום, במהלך, קידוד למשל בתוכנת VIRTUALDUB בזמן הקידוד ישנה קוגוריה בשם FPS, האם מישהו יכול להגיד לי ממה היא מושפעת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by omer1789,

כבר מספר ימים שהדף Gmail שלי לא עולה. היום ניסיתי למחוק קבצי coockie ולמרבה הפלא הדף כניסה לgmail עלה. הכנסתי משתמש וסיסמא וכשלחצתי כניסה, שוב - הודעת שגיאה "דף אינטרנט זה מכיל לולאת כתובת אתר להפניה מחדש" מה לדעתכם הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ayal45,

שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) &gt…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. Started by iidoido,

לא יודע מה קורה לי בשבוע האחרון עם מחשבים, אבל כל הזמן יש בעיות. המצב כרגע, זה שמחקתי את הדרייבר הישן שלי והורדתי את הדרייבר החדש של Nvidia, לכרטיס מסך שלי - 8800GT. ואז מה שקרה הוא ככה: באתי להכנס למשחק דיאבלו 3 בטא, ופתאום אני קולט שהמסך כולו נהיה כחול ומרצד. ניסיתי לצאת כרגיל בכל מיני אפשרויות אבל לא התאפשר לי, כאילו המחשב נתקע. סגרתי את המחשב בלחיצה ארוכה על הכפתור והדלקתי שוב. אבל מאז שהדלקתי הכל השתנה: פתאום במסך הביוס בהתחלה אני רואה את המספר "0" בכל מיני מקומות, משהו מוזר לגמרי. המסך נהיה כחול מדי פעם, אבל כשהוא נכנס לווינדוס, הרזולוציה צונחת ל- 640X400 או משהו בסגנון ויש מלא פסים צהובים וירוקים על אורך המסך. אי אפשר גם לשנות רזולוציה ואי אפשר כלום. זה נוראי ככה. …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by newyork3,

מחשב מריץ VISTA 32 BIT.לוח אם ABIT IP35-E כרגע יש בו 2 זכרונות כל אחד גיגה של OCZ 2 הזכרונות נמצאים בסלוטים הכחולים (ייתכן ועובדים בDUAL)? אני מוסיף זכרון KINGSTON 2 גיגה לסלוט השחור בלוח. http://www.alibaba.com/product-gs/441482545/KVR8002N6_2G_ddr2_ram_memory_module.html המחשב עולה.מזהה 4 גיגה אך אחרי מס דקות מראה לי מסך כחול לגבי בעיה עם הזכרון.הזכרון לפי מיטב ידעתי תקין. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה במחשב נייד מסוג hp, כשאני מפעילה שירים או סרטונים, הם נתקעים ומופיעות לי הודעות שגיאה כמו: "התוסף הבא אינו מגיב" "הפלאגין הבא קרס: shockwave flash" וכשאני נכנסת למערבל העוצמה שבשורת המשימות/לוח הבקרה, הוא נתקע ולא מגיב (לא ניתן להנמיך או להגביר ווליום). לפעמים כשאני עושה הפעלה מחדש, זה איכשהו עוזר אבל הבעיה מופיעה שוב לאחר כמה ימים... יש לי אפס ידע בנושאים האלה (מחשבים..) , אשמח לעזרה!! תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי שלום לכם. הורדתי את הסרט: Machine.Gun.Preacher.2011.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi (משקלו כ-20 ג'יגה) ואחת ל3-4 שניות יש תקיעה קטנה, מין ריצוד כזה והסרט ממשיך, תקיעה אחרי כמה שניות וממשיך וככה כל הסרט. זה לא מצב בו ניתן לצפות בסרט. המחשב שלי מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה שתומכת בהרצת סרטי HD/FHD ומעולם הדבר לא קרה לי. חשבתי שהבעיה אולי בהרצת הסרט דרך הכבל HDMI ומסתבר שגם במחשב עצמו זה קורה. יש לציין שזה פעם ראשונה שזה קורה לי ומעולם זה לא קרה, וגם כעת שאני מריץ סרטים אחרים גם כבדים יחסית זה לא קורה. המחשב שלי הינו מחשב יחסית חזק המסוגל להריץ סרטים כבדים, יש לי כרטיס מסך שנקנה לא מזמן עם ג'יגה זכרון. וזה פשוט לא מובן לי. ניסיתי להריץ את הסרט רק דרך VLC מפני שזו תוכנה הכי טובה …

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. Started by 4xtos,

המפרט שלי הוא: INTEL I5 2500 FSP 600W GIGABYTE GTX570 BIOSTAR TH67+ והבעיה היא שאני מקבל ארטיפקטים אחרי כמה שעות(20-50 שעות רצוף דלוק אף פעם לא מכבה אותו) סתם ככה בדרך כלל אני משאיר את ה PES 2012 דלוק תמיד וכשאני יוצא ממנו כשאני מקבל ארטיפקטים אז יש לי על המסך מין פיקסלים שרופים כאלו אז אני מכבה את המחשב לכמה דקות ואחרי זה מדליק מחדש והכל עובד טוב מאוד. שלחתי את הכרטיס לTMS לבדיקה הם אמרו שהכרטיס בסדר. מה מקור התקלה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. אני פותח את הנושא הזה לאחר שפתחתי אותו דבר בפורום אחר ופשוט לא הצליחו לעזור לי למרות כל הנסיוניות. לפני כמה ימים התקנתי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 חדש(לא מקורי) כי המחשב עבד ממש לאט ונדפק שם משהו. לפני ההתקנה אף ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה גם לא עבד. עכשיו לאחר ההתקנה של הוינדוס הצג הראשון בעת פתיחת המחשב נעלם(הצג של TOSHIBA שמאפשר לי להכנס לBIOS) ועכשיו גם אין לי אופציית כניסה לBIOS. שמתי לב גם שכשאני מנסה "להעיר" את המחשב שלי ממצב "שינה" הוא נותן לי שגיאת 0xc000009a hyberfil.sys ולא מאפשר לי "להעיר" אותו. אני ממש חייב את עזרתכם אין לי כסף כרגע לטכנאי ואני משתגע להשתמש במחשב הישן שלי... תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 10.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים