תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: asus M2NPV-VM מעבד: AMD athlon 64 x2 3800+ 2000MHz זכרון: 2048MB DDR2 כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 7300GT הארדיסק : WD 160GB קיים ספק 500HZ וגם צורב DVD רציתי לשאול מה אני צריך כדי להפוך את המחשב ל media center והאם כדאי? איזה חלקים כדאי לקנות מיד שניה או חדש והאם כדאי? נדב
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (I3) עם לוח ASROCK U3S3, כרטיס מסך 6770 SAPPHIRE 512MB GDDR5 ומסך DELL U2312HM. הכל נרכש לפני פחות מחודש. כאשר אני משתמש בווינדוס (תיקיות, סוליטייר, ולעיתים נדירות גם בכרום) אך לעולם לא במשחקים, יש לי ריצוד מעצבן של כמה שניות במסך - קווים אנכיים כאלה שמעוותים את המסך, כאילו אני מנסה לקלוט אנטנה בשנות ב-80. ניסיתי כבר מספר דברים: -התקנתי דרייברים מעודכנים לכ מסך. -ניסיתי לשנות את קצב רענון המסך. -החלפתי את הכבל DVI לכבל VGA (עם מתאם) אני משתמש ברזולוציית FULL HD. מה עוד אפשר לעשות? מה המלצתכם? האם זה המסך או הכרטיס מסך....? איך אפשר לוודא? :s05: תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי את בעיית הbluescreen ניסיתי לפתור את הבעיה בכך שאני מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והסרתי באמצעות התוכנה DriverSweeper התקנתי את הדרייבר מחדש, ועדיין יש את בעיית הbluescreen מה לעשות? תודה לכל העוזרים הדרייבר nvidia geforce gtx 560 ti מעודכן לגירסא 296.10 ================================================== Dump File : 033112-16005-01.dmp Crash Time : 31/03/2012 10:18:07 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000116 Parameter 1 : fffffa80`0a2cc4e0 Parameter 2 : fffff880`0ff4caa4 Parameter 3 : ffffffff`c000009a Parameter 4 : 00000000`00000004 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d000 File Description : Product Name : …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם GB4 RAM, בעליית המחשב כתוב 4GB, כשאני פותח מאפיינים למחשב שלי כתוב: (4GB (3.25GB usable . וכשאני פותח task manager כתוב שיש Physical Memory-Total: 3327. אני משתמש בוינדוס ultimate 7 64bit,ויש לי וינדוס xp מותקן על הכונן השני אם יש לכם מושג מה אפשר לעשות, עזרו לי בקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה שניסיתי לתקן כל היום אני יסביר: הדלקתי את המחשב השתמשתי בו אחרי בערך 15 דקות פתאום הוא קפא ממש קפה רואים הכל אבל שום דבר לא זז אז הייתי צריך לעשות אתחול ידני כיביתי והדלקתי והמחשב לא מראה כלום נכבה ונדלק נכבה ונדלק בלי סוף ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מופיעה הודעה המדווחת על ניתוק שקע של Realtek Audio HD מ"ס פעמים ביום,גם בחיבור HDMI (בגב המסך) +בחיבור ללוח האם (דרך השקע הירוק של האודיו) - הרמקולים שלי=JBL CREATURE 2.1.יש לציין כי כאשר מופיעה הודעה זו - לא מתרחש שום ניתוק בפועל.! הסרתי והתקנתי מחדש מ"ס פעמים את הדרייבר הרלוונטי והעדכני ביותר ללוח האם שלי (ASUS P8Z68-V PRO),לא עזר? מה יכול להיות הגורם/ים לכך - האם זה בגלל,שהרמקולים תקולים?,כי בשני החיבורים גם דרך כרטיס המסך (6970),וגם דרך לוח האם (השקע הירוק) - מופיעה ההודעה על ניתוק השקע? איך ניתן לסדר בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס עבד כבר תקופה ארוכה במחשב, ועבד עם יכולות העיבוד הגראפי של המעבד (עם וירטו). היום הגעתי למחשב, ולא היתה תמונה. ריסטרטי, ולא היתה שום תמונה (גם לא התמונה של הביוס). העברתי לחיבור שעל לוח האם וכרגע אני נמצא במצב זה. התוכנה של וירטו לא עלתה, ועל ה GPU METER נראה כאילו רק המאוורר חי. איך אפשר לבדוק אם הכרטיס תקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
טוב כמה בעיות .. שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS ) וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחק עכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליו ולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב לא עולה ואני לא מתכוון לWIN שהוא לא עולה. מתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב לאט ,המנורות במקלדת לא מאירות והמסך לא עולה. יש לי ספק גרוע ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך עם הספק הזה ,כל פעם שעולה הWIN צריך לעשות RESTART כי הגראפיקה נראת מוזר ,אז חשבתי שהרסתי את הספק. אז החלפתי ספק (הספק ששמתי עכשיו הוא מאותו סוג - גרוע). והוצאתי גם את ההרדיסק והכרטיס מסך ועדיין לא עובד. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ערב טוב , לאחר פרמוט ל - WIN7 64BIT ( מ 32 ) , נוצרה בעיה שבכונן החיצוני שלי , אינני יכול לגשת לכמה קבצים שגיביתי. מופיע שגיאת " אתה זקוק להרשאה מ Administrator כדי לבצע שינויים בקובץ זה " . אני יכול לגשת לשאר התיקיות , לראות סרטים שעל הכונן כרגיל , אבל בחלק מהקבצים אינני יכול לגעת . *אני עובד מהיוזר הראשי ( יש רק אחד.. ) *ניסיתי לתת הרשאות לכולם וזה עדיין לא פתר את הבעיה . תודה לכל העוזרים
-
- 34 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב לא עולה - ספק תקין(נבדק על מחשב אחר) לד ירוק על לוח האם דולק. המאווררים לא מסתובבים. מה הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סירטון ביוטיוב או סרטים במחשב,המסך מתכבה לשניה ונדלק ישר . אני חושב שהבעיה נגרמת מהכרטיס של הOn Board (המובנה) כי כשמפעילים לחץ על הכרטיס המובנה,המערכת מפעילה את הסרטים על הכרטיס החיצוני (יש לי 570GTX). ניסיתי לשנות בBios את ההגדרה של הכרטיס המובנה וזה לא עזר . ניסיתי להוציא את הכרטיס החיצוני וזה עזר - בהפעלת סירטונים וסרטים המסך לא התכבה ונדלק ... לאחר שהכנסתי שוב את הכרטיס,שוב הבעיה חזרה . מה אפשר לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
USB שמצוייין בכותרת תוך כדי עבודה ללא סיבה נראית לעין הפך להיות WRITE PROTECTED עכשיו אי אפשר לכתוב עליו שום קובץ אין אפשר להסיר ממנו שום קובץ למעשה הוא מת וחסר תועלת ניסיתי כמה דברים שמצאתי באתרים כולל להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומפט ולנסות לפרמט את ה USB הוא לא נותן אומר שהוא WIRE PROTECTED ניסיתי גם שיטה דרך הרגיסטרי שמצאתי ביוטיוב אנשים שמסבירים וגם זה לא הצליח היו לי 2 USB מאותו סוג לשנייהם קרה אותו דבר וחיפוש באינטרנט יראה שזה רואה להמון מהדגם הזה פשוט גועל נפש אם בכל זאת למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע ניסיתי גם להוריד תוכנה KILL ACTIVE DISC שעושה פורמט אבל זה לוקח 80 שעות אז עשיתי ביטול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? חיפשתי דרייבר להארד-דיסק ולא מצאתי .. איך להגדיר אותו בביוס ? ( לוח אם gigabyte 770 ud3 )
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-