תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהמחשב דלוק שעה בערך (אין קשר במאמץ או במנוחה..זה קורה בשני המקרים) אז המקלדת והעכבר נתקעים וכשפותחים את הדלת של המארז הכל עובד רגיל (מאווריים פועלים והכל) וצריך לכבות את המחשב לכמה דק' ואז אחרי שעה עוד פעם זה קורה.. חשוב לציין שזה קורה אחרי שהחלפתי מעבד (המעבד הישן נשרף..) מה הבעיה יכולה להיות??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויות הוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט. לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה. בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומס והטמפרטורות היו בסדר גמור החלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם. ביצעתי בדיקת וירוסים . וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות בזמן האחרון, כשאני משחק משחקים לא כבדים במיוחד, כמו קוד4 וL4D בהתחלה יש לי כמה דקות של משחק, ואחרי משהו כמו 10 דקות המשחק מתחיל לזוז בתקיעות עד שהוא לא קופא לחלוטין ואני צריך לעשות ריסטרט. גם אם אני מספיק להכנס למנהל משימות ולסגור את המשחק, כל המחשב ממשיך להיות תקוע ואני צריך לעשות ריסטרט. חשבתי אולי שזה קשור לעובדה שהמחשב מלא אבק, אבל גם אחרי שניקיתי את האבק והמחשב נקי לחלוטין עדיין יש לי את הבעיה.. המפרט שלי הוא: E8400 - בלי OC 4GB RAM HD4870 - חשבתי שזה קשור לטמפ' של הכרטיס, הוא על 55-60 במאמץ, אז זה לא קשור. CM Elite 334 550W PSU לא ג'נרי שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 47 מעלות, זה לא יותר מדי? אני עם ווינדוס XP ועם 32ביט. צילמת…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש.. (מפרט בחתימה) כשניסיתי להתקין עליו קרייסיס, הוא קפא (פשוט נתקע על אותה תמונה, ולא משנה מה עשיתי לא הסתדר, אז עשיתי ריסט) אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה והמוכר אמר לי שיכול להיות שהקובץ ISO לא טוב, או לנסות להתקין מחדש את DAEMON TOOLS. התקנתי מחדש וחילצתי עוד פעם את הISO, וזה הסתדר. אבל עכשיו ניסיתי להתקין COD4, וזה קפא לי עוד פעם בהתקנה.. אני לא מבין מה הבעיה, נראה לי מוזר להתקין מחדש DEAMON TOOLS אבל אני אנסה.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
במהלך משחק המסך נכבה וכותב שהמחשב נכנס לSLEEP MODE והרמקולים משמיעים קול מאוד צורם וחזק. הדרך היחידה לצאת מזה היא לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. הווינדוס טוען שזה אירוע בלו-סקרין למרות שכאמור לא ראיתי מסך כחול של שגיאה. ניסיתי גם לשחק את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר וגם זה לא עוזר באמצע המשחק המחשב קורס. פרטי מערכת- WIN 7 32 BIT אין בעיות זיכרון-הרצתי את MEMTEST וגם את בודק הזיכרון שיש בדיסק של WIN 7. אין בעיות בדרייברים וכו-כולם מעדוכנים. פרטי הבעיה כפי שהWIN כתב לי: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: A05ED198 BCP2: B29995BC BCP3: C0…
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב,מאז שבוע שעבר יש לי בעיה מוזרה במחשב - הוא יכול לקפוא בפתאומיות ולא להגיב יותר. הדבר היחידי שעוזר לו לחזור לפעול זה restart.אם זה חשוב, בזמן הקפאון של המחשב,האור האדום החיצוני (שנמצא מתחת לאור הכחול אצלי שמסמל שהמחשב פועל) לא מהבהב יותר.אם מישהו יכול להסביר לי את מקור הבעיה, אני אשמח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed שמתי קראק והכל עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher t…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher than what your m…
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. הבעיה הזאת קיימת אצלי כבר חודש וחצי. אני פשוט לא יודע מה גרם לה. בזמן משחקים, לפעמים קורה מצב שהמסך שלי נכבה בפתאומיות ( הוא בעצם פועל, אבל אין שום אות) בלי שום אזהרה. המחשב נשאר פועל גם כן. כדי להחזיר את המסך לחיים, אני עושה ריסטרט למחשב ולוחץ פעמיים על כפתור ה AUTO שנמצא מתחת למסך. לרוב שהמחשב נדלק בחזרה, אני מקבל תוך דקות ספורות עוד פעם אותו הדבר- אפילו בלי להיכנס למשחק כלשהו. אני פשוט לא יודע מה מקור הבעיה. ניסיתי דברים שונים ואף אחד לא פתר את זה. בזמן האחרות אני מקבל אפילו הרבה BSODS (מסכים כחולים) עם הודעות שגיאה שונות. מפרט: i5 2500 GTX 770 8GB RAM Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בנושא!
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בזמן שאני מפעיל תוכנה/משחק כבדים במחשב קורה שהמסך פשוט נכבה (רושם את הלוגו והאור הופך אדום) והמחשב נתקע וחייב לעשות לו הפעלה מחדש ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: win7 64bit i5 RAM 4GB DDR3 GeForce GT 240 תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי,יש יש לי MP3 וכבל USB כשאני מחבר את הכבל לכניסת ה-USB שבמחשב אז הMP3 רושם שהUSB מחובר והwindows לא מזהה את הUSB הווינדוס רושם לי את ההודעה הזאת : http://img19.imageshack.us/img19/9131/windowsbitmapimagey.png תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-