עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by snop,

זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ההארד דיסק הוא MAXTOR d740x-6l 60GB לוח האם הוא http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/1918_3.html כלי העזר שנבחר הוא http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IDE-SATA-SI ובכל זאת, משהו לא עובד פה המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בחיבור ה IDE היחיד שיש בלוח האם, אני משתשמש בשביל הצורב ה"ישן" שלי פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by berner,

חבריה שלום הסתבכתי עד שהמחשב לא עולה זה התחיל כנראה שהורדתי מהמחשב את האנטי ווירוס ואז התחילו לי כל מיני נפילות עדכנתי את הביוס ומערכות הקול מחדש ואז קרה לי שכל ההתחלה של המחשב ישר הגיע למסך XP HEBWIN ללא כל סקירת המסכים השחורים ולא היה לי גישה לBIOS בהמשך מסך האש של WIN נפל ואז ניסתי להתקינו מחדש ולא היה ניתן משהו חסם חשבתי שי לי ווירוס התקנתי תוכנת AVG חופשית וסרקתי ואל היה דבר ואז שוב הרצתי המחשב הגיע לשולחן העבודה וביצי אתחול מחדש עש שבשלב מסויים המחשב לא מעלה דבר אני שומע צליל של סקירה ראשונית אבל המסך שחור חשבתי לעצמי שאני יפרק את הסוללה של הBIOX ואז הכל יחזור על מיקומו אבל כלום המחשב פועל אבל לא נצפה אז החלטתי לנתק את כל הHD ולתת למחשב לעלות ושו…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום ברשותי מחשב עם לוח מתוצרת אינטל DG33BU ספק גנרי 500 ועוד אחד 400 נכון להיום כאשר אני מפעיל את המחשב שום דבר לא קורה פרט לנורת הביקורת הירוקה שנדלקת על הלוח ניסיתי עם הספק השני חוצמזה ניתקתי הכל כולל הכל ועדיין לא עולה ברמה שהמאוורר של המעבד לא עובד... איפסתי ביוס וניסיתי להדליק את המחשב ישירות מהג'אמפר חברים אני צריך את עזרתכם ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yosibbb,

שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המחשב שלי היה מאתחל את עצמו פעם בכמה ימים, לא הייתי מכבה אותו כמעט זה לא יצר בעיה כלשהי, עד שלפני כמה זמן הוא פתאום אתחל את עצמו באמצע עבודה, ולאחר מכן בכל פעם שניסה להעלות את מערכת ההפעלה הוא אתחל את עצמו שוב זה נשאר ככה, מדי פעם אני מצליח להעלות אותו במצב בטוח, אבל רק במצב בטוח אם בכלל. וגם כך אחרי 5 דקות הוא מאתחל את עצמו וחוזר שוב ללופ הזה. שללתי את האפשרות שמדובר בוירוס מכיוון שהרצתי סריקה. כמו כן לא נראה לי שמדובר בבעית תוכנה. אני חושב שמקור הבעיה הוא - זיכרון דפוק, או ספק כח, או מעבד/לוח אם. את הזיכרון ניסיתי להחליף והבעיה המשיכה. מה אתם אומרים? איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by koboc9,

קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yosibbb,

שלום אני מדליק את המחשב הוא עובר למסך שחור ניכבה ונידלק שוב וחוזר חלילה מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CyberBot,

ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by odsh,

לפני מס' ימים המחשב הפסיק לתפקד: המחשב נידלק, המאווררים פועלים (מארז + CPU), נורית ה-CD נדלקת ונכבית. מעבר לנ"ל אין תגובות נוספות: לא מוצג דבר על הצג (תקין - נבדק במחשב אחר). הזיכרונות הוצאו והוחזרות, כרטיס המסך הוצא והוחזר. המחשב הודלק עם/בלי הכוננים, סוללת הגיבוי (תקינה) הוצאה והוחזרה. שום פעולה מהנ"ל לא שינתה התוצאה. לוח אם: GA-8IPE775G האם יש סיכוי להחיות המחשב? או רעיונות נוספים לבדיקה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by OverBooking,

מערכת הפעלה - WIN 7 64 כרטיס מסך GEFORCE 220 לאחר החלפת נקודת חשמל ליד המחשב נוצרה לי בעיה מוזרה. כל הרקעים הלבנים ובכלל כל הצבע הלבן בווינדווס, הפך להיות צהוב. ניתן לראות את זה בתמונה הלא כלכך ברורה שאני מצרף. ניסיונות תיקון: 1. הוצאתי את כרטיס המסך וחיברתי את המחשב עם אותו כבל, לכרטיס ONBOARD והבעיה נפתרה. 2. כתוצאה מכך הנחתי שכרטיס המסך לא תקין, החלפתי את כרטיס המסך, הבאתי חדש והבעיה מייד חזרה. 3. כרגע יש לי כרטיס מסך חדש (220 במקום 210) ואני עדיין עם אותה בעיה. 4. ניסיתי למחוק את הדרייבר של NVIDIA לגמריי, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הדרייבר - הבעיה לא נפתרה. 5. ניסיתי להתקין עם גרסת דרייבר קודמת - הבעיה לא נפתרה. אגב גם ללא דרייבר, זה מראה צהוב במקום לבן. כאשר עם כרטיס…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by HilaX3,

יש לי מחשב יישן שכרעג פשוט לא עולה, ליתר דיוק, הוא מתחיל את המחשב, מראה לי את הטעינה של ההארד דיסק - לפעמים מגיע למצב שהווינדוס מתחיל להריץ - ואז עושה ריסט. אני כמעט בטוחה שזאת בעיה בהארד דיסק, או במערכת הפעלה.. מישהו יודע מה עליי לעשות? מידע על המחשב : מרכת הפעלה של XP.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by maorakrish,

יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by OlegK,

יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by kozimus,

שלום ושנה טובה לכולם! ברשותי לוח אם של EVGA את הדגם ניתן לראות בצד. ללוח קיימות 4 חיבורי SATA שתיים היו תפוסות עם HD אחת עם צורב ,לאחר הוספת HD נוסף גיליתי משהו מוזר ה HD לא נראה ב BIOS וכמובן גם לא ב WIN אז עשיתי הצלבה עם החיבור של הצורב והHD מזוהה ופועל כמו שצריך אבל הצורב לא מזוהה בBIOS אבל איך שהוא הוא עובד בWIN ללא שום בעיה. זה לא היה מפריעה לי ,אבל לא ניתן לעלות שום דיסק BOOTABLE לפני הWIN כי הצורב לא מזוהה בBIOS. האם יש מה לעשות או שאין מנוס מלקנות כרטיס הרחבה PCI TO SATA? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eran10,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  20. הוכ נכבה לי אחרי כל כמה זמן, ואחר כך אפשר להדליק אותו שוב. מה נדפק שם?[br]פורסם בתאריך: 27.09.2010 בשעה 18:38:08

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by patishi,

לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים. כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון. פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע. בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rafi1412,

האם זה אפשרי לנעול עם סיסמא את אחד הכוננים או יותר נכון את אחת המחיצות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DudiD,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GB המחובר למחשב באופן קבוע. כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנס התהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב. הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש. (לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%, לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49). הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2. בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Raanan30,

אהלן. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך. קניתי אותו עם הכרטיס מסך, ואני משתמש בשני מסכים (שניהם מחוברים אל הכרטיס, אחד ב VGA ואחד ב DVI, ושניהם כאילו מרכיבים מסך ארוך שמפוצל על שניהם). עכשיו אני רוצה להוסיף מסך שלישי. ראיתי שיש לי יציאת VGA על לוח האם שמעולם לא השתמשתי בה. ניסיתי לחבר את המסך השלישי אליה אבל שום דבר לא קורה... נכנסתי למנהל ההתקנים וחוץ מהכרטיס מסך לא מופיע לי שום התקן שקשור לכרטיס גרפי (ניסיתי להסתכל גם בכל השאר, כמו video controllers וכד'), כאילו היציאה מנוטרלת או משהו בסגנון. מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר להפעיל אותה?... תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shayh,

היי, המחשב שלי משמיע צפצוף לאחרונה, גם כשהוא כבוי. כשאני מכבה אותו מהכפור שעל ספק הכוח / מוציא אותו מהחשמל הצפצוף נפסק לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות? לאחרונה גם לא כל כניסות הUSB עובדות "בניסיון הראשון" אם זה נשמע למישהו קשור.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.