עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש כפי שאמרת מארז אנטק 1080 עם ספק TRUE פאואר 430 וואט המוזר הוא שלפעמים פעם בהרבה זמן משהו כמו שלושה שבועות בין הראשון לשני הוא עושה רעש כמו טיק טיק של הכיבוי של המחשב אבל הוא לא נכבה וגם לא מפריע לשום עבודה סדריה של המחשב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לרעש המוזר דבר נוסף כאשר המחשב עושה ריסט לא צפוי בווינדוס אקס פי הוא מוציא הודעה שהכונן קשיח הראשי פגום אבל אחרי כיבוי זה מסתדר אם תוכלו לענות לי על זה ואם יש דרך לפתור אותה או שזה בסדר לא לדאוג אני אשמח תודה AMD XP 2000+ MUSKIN PC3200 2*256MB DDR ANTEC 1080B TUREPOWER 430W GAINWARD GF4 Ultra750 XP GOLDEN SAMPLE 128MB GTXP 6.1 ASUS DVD 16X 48X ASUS A7V333 GLOBALWIN CAK II 38 YAMAHA 20X10X40 CRW2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Dolby,

עקב התקף נוסטלגיה החלטתי להשמיש את ה486 הישן שלי אבל לאחר כמה בדיקה מסתבר שיש בעיה אם הכרטיס מסך אבל בגלל שהחיבור של הכרטיס הןא ISA נואשתי מלנסות לתקן/להחליף אותו במקום זאת אני תיחננתי להעביר את ה HDים מה486 למחשב החדש שלי (חיבור ATA) ולעשות דרכם BOOT במקרה בטוב או לגשת אליהם בWIN XP במקרה הפחות טוב אבל כאשר ניסיתי BOOT אומנם הלוח אם זיהה את הכונים(אחד של WD לא יודע נפח והשני של IBM נפח 524 MB) אהציג הודעת שגיאה שצריך סיסטם דיסק ואני לא יודע למה הוא מתכוון באפשרות השניה (דרך XP) הWIN לא זיהה את הכוננים מישהו יכול לעזור בקשה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RazKaziRo,

שאני נכנס לאתרים שמציגים וידיאו למשל ארץ נהדרת ושם את אחד הקטעים שמה משום מה אני רואה את הכל בהילוך מהיר וזה בכל אחד מהקטעים וגם באתרים אחרים כמו סלקום משהו עם ההיפ אין לי מושג איך לסדר את זה ניסיתי הכל כולל את הפתרונות של ה showcast הזה וזה לא עובד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by frhan,

א מדפיסה עברית במצב דוס ההדפסה בגיפריש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amit kushnir,

היה לי כונן c במחשב ( דיסק קשיח ) שעליו היה את הווינדוס ואת הכל ולפני כמה ימים קניתי כונן ssd ( כונן d ) . מחקתי את ווינדוס והתקנתי לדיסק או קי ואז במסך ביוס התקנתי מחדש את הווינדוס בעזרת הדיסק או קי לתוך ה ssd . אבל עכשיו יצא משום מה מצב שבו הווינדוס מותקן גם בתוך הדיסק הקשיח וגם ב ssd . בביוס ה ssd מוגדר כאתחול הראשוני אז זה לא מפריע אבל הווינדוס בדיסק הקשיח סתם תופס מקום ואני לא יודע איך למחוק אותו . כשאני מנסה למחוק את הווינדוס מהדיסק הקשיח זה אומר שאני צריך הראשה כלשהי . איך אני מוחק את הווינדוס מהדיסק הקשיח ( c ) ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Wight3012,

אהלן, המחשב תקוע שעות על תהליך ההדלקה. הכל מתקדם אבל ממש לאט...כרגע אחרי שעתיים אני רואה דסקטופ ואייקונים אבל עדיין תקוע ועולה. כל הפיתרונות שראיתי כוללים דברים שצריך לעשות במחשב שאי אפשר כי הוא תקוע, או דורשים דיסק מקורי של וינדוס. למישהו יש רעיונות? מישהו יודע איך מדליקים בSAFE MODE ישר בהדלקה? אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. אני לא מצליחה לסמן טקסטכדי להעתיק אותו , מה עושים

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. Started by natikr,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד של לנובו, ויש משהו שמעט מוזר לי, אני משתמש בו בעיקר לעבודה (עריכת וידאו ופוסט פרודקשן) והוא עושה את העבודה מושלם. לאחרונה ניסיתי קצת לשחק בו (FAR CRY 5) ויש קטע לא מובן, בפעמים הראשונות הוא הרעיש נורא! ממש רעש חזק של המאווררים ברמה שאשתי לא יכלה לראות סרט במחשב אחר 7 מטרים ממני.. לאחר מכן, יום אחרי, באותו משחק כלום. שקט כמו דג. ומאז יש פעמים שהוא מרעיש נורא ופעמים שהוא שקט דממה. אותו משחק אותן משימות. גם באפטר אפקט לפעמים הוא מעט מרעיש אבל ברמה נסבלת ביותר ולעיתים נדירות יחסית. מה עוד ששם זה הגיוני כי לפעמים בעבודה מרובת אפקטים הוא מתאמץ יותר. אבל במשחק מה יכול להיות? שאלה שניה, הא…

10. תודה מראש לכל העוזר..

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by shimon956,

מישהו בבקשה מוכן לעזור לי אני מחפש driver למקלת שלי יש לי מקלדת חדשה של hpשתומכת בusb ובכל מיני קיצורי דרך להפעיל כל מיני דברים במחשב עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי זה גי דחוף ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by ETB,

כל כמה דקות באופן קבועה, שעכבר נתקע לכמה שניות ונשמע קול של שגיעה בתחילת התקיעה ובסוף. ולעיתים רחוקות העכבר נתקע באופן קבועה (אי אפשר להזיז בכלל). אין בעיה של חום מעבד, ואין בעיה בהתקן של הUSB. ניסיתי להריץ סריקות אנטי וירוס וספיי וור, אבל אין שום וירוסים, אלה רק ספיי ור אחד שמסרב להמחק(coolWWWsearch.googlems), אבל לא ניראה לי שזה הבעיה. מה יכול לגרום לתקיעות המעצבנות האלו? מערכת הפעלהWinXP SP1 עם .McAfee Security center

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

המחשב שלי: asus A7M266 AMD ATHLON 1133 256DDR (לא משהוא מזוהה...) המחשב עובד בסדר גמור עם צורב, דיוידי, (שניהם SEC) והרדיסק של מקסטור(PRI) הלוח יושב על ספק נפרד, הכוננים על ספק נפרד, והמאווררים על ספק נפרד, כך שזה לא הספק.... כאשר אני מחבר הרדיסק נוסף למחשב (לא משנה איך, אפילו אם אני מבטל את הסידירומים...ושם של הכבל שלהם) המחשב מראה לי איזה מסך כחול שהוא עולה, או אחרי איזה שנייה שהוא עובד. מערכת הפעלה -> ווינדוס איכס פי פרו. למישהוא יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אין לי כונן חיצוני. האם ניתן להעתיק את תוכן התקליטור לדיסקאון קי ומשם לעשות בוט?(האם זה תלוי אם מדובר בדייסק מקורי או אם לאוו?) אשמח לתמיכתכם. תודה.

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  16. שלום רב, חג פסח שמח לכולם. שאלתי היא כזו, ברשותי קיימת המערכת והשאלה הבאה: 1. האם אני יכול לבד להזמין ופשוט לחבר סט נוסף של זכרון מאותו המק"ט (8GBX2) וזה יעבוד? בחברה שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי שלא בטוח שזה יעבוד ושצריך להביא את המחשב למעבדה, מה רמת הביטחון שאצליח לעשות את זה לבד ולא אניח את כספי על קרן הצבי? 2. משחה טרמית, מה הכי מומלץ למעבד שיש לי מבחינת אורך זמן ואמינות (שאכן יעשה את העבודה) וממה להמנע? 3. תודה רבה מראש - הסיבה שאני מעוניין להוסיף RAM זה מכיוון שלפעמים בזמן WT אני חווה תקיעות קטנות ומעצבנות וגם ירד המחיר בחצי - למי שרוצה לשאול בחזרה מוזמן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ohmega,

ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by vale,

אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yuri20,

שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. הכרטיס קול בא עם הלוח asus maximus formula ובשום מקום לא מצאתי דרייבר לכרטיס קול..ניסיתי את הדיסק שבא עם הלוח אבל זה אומר שזה לא תומך במערכת שלי זה מותאם רק לאקס פי וויסטה .. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by LOL,

טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by דנינו,

יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by A.M,

שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.