עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel i3, עם זכרון 2 GB ומ"ה WIN7 64GB. לאחרונה המחשב התחיל לקפוא במצבים שונים ומשונים, למשל 1. כשאני מדליק את המדפסת (מדפסת HP) שמחוברת למחשב באמצעות USB, המחשב קופא למשך כ 3-4 דקות. הסמן של העכבר ממשיך לזוז בעת הזזת העכבר אבל ה WIN נראה קפוא, אחרי 3-4 משתחרר וממשיך לעבוד כרגיל. 2. כשאני מחבר DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני אותה תופעה בדיוק כמו בזמן חיבור המדפסת. 3. כשהמחשב יוצא ממצב SLEEP MODE - אני לוחץ על כפתור ההדלקה והמחשב אמור לצאת ממצב שינה ולהמשיך לעבוד. אחרי הלחיצה על הכפתור, מופיע מסך שחור (סמן של העכבר מופיע ואף אפשר להזיז אותו) אבל כל השאר נשאר קפוא ומשתחרר אחרי כ 3-4 דקות. התוםעה הופיעה רק לאחרונה, לפני זה בהדלקת מדפסת, חיבור דיסק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתקין וינדוס 7 על מחשב חדש יחסית I3 וגם על מחשב ישן יחסית CORE 2 DUO , וכל פעם זה נתקע לי בשלב אחר, ההתקנה מראה שהיא חושבת, אבל זה פשוט לא זז , הדיסק תקין כי התקנתי אותו על המחשב האישי שלי , מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Spook,

שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tomer84,

המחשב שלי זז לאט מאוד וזה למרות שיש לי 6 gb ram ו intel i5 ו טרה בייט אחד מה לעשות ועוד משהו יש משחקים שאני מתקין זה נותן לי אפשרויות של אקס בוקס כמו need for speed the runבמקום אנטר יש לי A של אקס בוקס

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nir_varon,

היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אביטל51,

יש לי מחשב נייד HP היום באמצע הרמקולים כבר לא עבדו...הם לא עובדים ביוטיוב במדיה פלייר בשום מקום לא משנה איזה דפדפן אני אבל כשאני מחברת אוזניות שומעים את השמע מצוין..פיקס. מה הבעיה ? זה דחוף תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב שהמעבד שלו מתחמם החלפתי לו מאוור אם משחה חדשה של זלמן ועדיין הוא מתחמם המארז מאוורר אם שלושה מאוררים יכול להיות שהמעבד תקול????

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הבעייה כמו שרשמתי בכותרת. המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 965 3.4 עבר OC ל3.9 ועובד ככה כבר תקופה ארוכה בלי בעיות עד לאחרונה 8GB זכרון GeForce 560 GTX ספק של Antec 520W המחשב עבד מצויין עד לאחרונה. אפרט יותר על הבעייה, אם אני לא משחק, המחשב עובד בסדר גמור. מזה כשבוע ברגע שאני נמצא במשחק כלשהו, אחרי זמן רנדומלי (יכול להיות 2 דקות ויכול להיות יותר משעה) המחשב קורס (לא רק המשחק, כל מערכת ההפעלהמשתגעת ומתנהגת מוזר) הקריסה של המשחק מלווה בקריסה של כמעט כל דבר אחר שפתוח (כמו דפדפני אינטרנט למשל) ומתריע על שגיאה בדריברים של הכרטיס מסך. Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEven…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. השארתי את המחשב במעבדות באייבורי לתיקון אחרי שהוא נדלק לי כמה פעמים ולא עלה לי. (רעש חזק מהמאוורר של הכרטיס מסך בלי שום תגובה מהמסך). התקשרו אליי מהמעבדה וטענו שיש בעיה בספק,במעבד ובלוח אם וזה נגרם משום שהמחשב היה פתוח יותר מידי והמונה שעות(?!) הראה כי החלקים כבר ניצלו את כל שעות העבודה שלהם. זה נשמע לי שטויות, יש לי את המחשב שנתיים בקושי ואני מכבה אותו כל לילה כמעט. אמרו לי שטויות או שזה נכון? עריכה : אחרי שהחליפו לי כמה רכיבים במחשב והחזירו (חיכיתי שבוע למחשב) , חיברתי אותו , הפעלתי והנה נתקע במסך טעינה של הווינדוס. ניסיתי כמה שעות לסדר את זה ללא הצלחה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח וsfc אבל שום דבר לא עזר. יש מה לעשות או שאני אצטרך לחכות ליום ראשון עכשיו…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. חח שאלה שעניינה אותי תמיד... שלי מרעישממש מעט לדעתי זה הדיסק קשיח של המחשב ... עוד שאלה - מה בדרך כלל עושה את הרעש של המחשב ? נ.ב - אם זה לא המקום אשמח שתסבירו לי היכן פותחים נושאים כאלה

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by Sygnus,

שלום, פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מערכת הפעלה- ווינדוס XP, כרטיס מסך- GeForce FX 5200, מסך- סמסונג 931BW, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו. קיבלתי את כל האפשרויות של הרזולוציות ובחרתי את המתאימה בשבילי כפי שהייתה לפני כן, משום מה יש בעיה של הצגת הכתב בתוכנות ובאינטרנט, משום מה הכתב נראה צפוף וממש מציק לעיניים.. האם מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by papkin,

שלום חברים בצעתי שדרוג למחשב (לוח אם כרטיס מסך מעבד וספק כוח) הכל עובד אבל פעמיים קרתה לי תקיעה מוזרה ופעמיים באותו מצב של צפיה ביו טיוב,פתאום המסך נתקע בצבע מוזר ורוד/סגול כזה לא מגיב לשום לחיצה במקלדת או תזוזה של עכבר ודורש ריסט של המחשב,לצערי בשל המצב הזה גם לא הצלחתי להציג לכם תמונת מסך, מבחינת חומרה הכל ניראה תקין כנ'ל מבחינת מעלות חום יש לכם רעיון איך להכווין אותי לפיתרון התקלה??אם יש פרטים מסויימים שאתם צרכים מבחינת המפרט אספק אותם גם כן,אחרי הריסט הכל חוזר לפעול רגיל אבל התקלה הזאת חזרה פעמיים במשך שלושת הימים האחרונים עדכון: בדקתי ב event viewer ולא מצאתי תקלה כלשהיא בנושא הזה.

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. אהלן חברים, אז כמו שהכותרת מסבירה, לאחר כמה דקות שאני משחק בBF3 המשחק נתקע ואחרי כמה שניות מופיע המסך הכחול המפורסם שאומר שהווינדואוס מצא תקלה בחומרה וכדי למנוע נזק הוא נכבה וכו'. הנה המפרט: AMD 630 2.8@3.6 GTX 560TI 4GB RAM SEASONIC 500W אם צריך עוד משהו תאמרו. אני רק אציין שהמעבד עבר OC כמו שאתם רואים והוא עובד ככה כבר שנה בערך כולל שיחוק בBF3 בלי שום בעיה, עד עכשיו כמובן. חשבתי שאולי המעבד מתחמם מידי אז נסיתי לעשות ניקוי אבק והבעיה לא נפתרה לכן אני פונה אליכם לעזרה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום בזמן משחק אחרי 15 דקות בערך, המסך נהיה שחור ואחרי שנייה קופצת קובייה למעלה בצד שמאל של המסך, שמתחלפת למעלה בצד שמאל של המסך שכתוב "דיגיטלי" ואז אנלוגי". זה קורה רק בזמן משחק ואני מדבר גם על משחקים ישנים כמו SWAT 4 ואפילו football manager משחקים שהמחשב יכול להריץ. מי יכול לעזור לי? תודה על העזרה מראש (:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, התבקשתי לעזור לחבר עם המחשב שלו שסובל לאחרונה מאיטיות מרובה. מדובר בלפטופ של דל (vostro A860) בן שלוש שנים בערך שעבד מצויין עד עכשיו. לאחרונה החל לעבוד ממש לאט, במיוחד בזמן העלייה. הרצתי כמה תוכנות לזיהוי וירוסים - הכל נקי. בדקתי את הזכרונות והדיסק הקשיח - תקינים. בדקתי את הtask manager - כאן יש משהו חשוד. בתחתית המסך מופיע שה-CPU רץ על 40-60 אחוזים אבל כל התהליכים ברשימה למעלה לא פעילים. כלומר משהו עובד על המעבד אבל הוא לא מופיע ברשימה ואני לא יודע מה זה! מה אפשר לעשות, מלבד להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בזמן האחרון כמעט כל התוכנות שלי קורסות כל הזמן (after effects , photoshop, cinema 4d, cod4, steam) וגם המחשב שלי כל כמה זמן עושה FREEZE ונתקע, בנסוף יש לי מידי פעם BLUE SCREEN וזה לא רק מעומס יתר לפעמים אני סתם משאיר את המחשב דלוק בלילה והוא עדיין עושה BLUE SCREEN ! בבקשה שמישהו יעזור לי!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי מחשב שנקנה פחות מחודש, המאורר פועל הרבה לאחרונה, הורדתי תוכנה SPEEDFAN אני מצרף צילום מסך בנתונים של התוכנה שהורדתי כתוב TEMP1 60 TEMP2 30 לגבי ה GPU וכן לגבי המעבדים החום הממוצע הוא 57 מה זה אומר? מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by tomy669,

שלום.. במחשב שלי (פנטיום 4 די ישן) כאשר אני מכבה את המחשב, כל מה שמחובר לUSB נשאר דולק גם לאחר כיבוי המחשב. השאלה שלי איך אני מבטל את זה? האם דרך הביוס? או שישנה דרך אחרת? אני לא מצאתי את הפיתרון בביוס כך שאם מישהו יודע, אשמח להסבר איך לעשות זאת. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by עובד,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by dolevzora,

טוב אז לפני כמה ימים התקנתי כמה תוכנות והאנטי וירוס לא התריע עליהם אחרי כמה ימים המחשב נהיה איטי ברמות שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה (יש לי אנטי וירוס של microsoft ) אחרי שאני מפעיל את האנטי וירוס הוא מתריע לי על וירוס בשם Worm:Win32/Ainslot.A עשיתי עליו remove אחרי זה באה עוד התרעה על וירוס בשם Virtool:Win32/Obfuscator.C עשיתי גם עליו REMOVE אני לא יודע אם זה מחק אותו כי זה נתקע באמצע אבל עדיין יש את האטיות במשחקים ממש פתאום המחשב נתקע למשל כל פעם שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה זה מסומן שזה יהיה על מצב תמיד פעיל מה עושים ?? ? תודה אני לא יכול לפרמט תעזרו לי בבקשה !!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Impreza,

כפי שניתן לראות שאני לוחץ מהמחשב שלי שני קליקים על הכונן הנשלף הוא רושם Error אבל אם אני לוחץ איפה שמוקף בעיגול זה כן פותח מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by idovidal,

קניתי דיסק און קי של sandisk cruzer edge 32GB עכשיו הוא עושה לי בעיות על המחשב הנייד אני מנסה כבר להעביר במשך 4 שעות קובץ אך לצערי קראו לי המקרים הבאים: 1)המחשב לא זיהה את הדיסק און קי 2) ברגע שהמחשב מזהה את הדיסק און קי אז הוא אומר לי שהדיסק הנשלף אינו נמצא 3)ברגע שאני עושה ריסטארט ומשאיר את הדיסק און קי מחובר הקבצים אכן עולים לי אבל ברגע שהם עולים המחשב נעשה איטי וקצב ההעברה ממש מגוחך. קניתי את הדיסק און קי היום במיוחד להתחיל להעביר סרטים וסדרות וזה ממש ממש מרגיז ומעצבן. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אפשר לעשות?

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים