תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב AMD 3800+ וכרטיס מסך 6800 GT של PNY, לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס מסך שמגיע בקלות למ 120 מעלות צלסיוס תחת עומס קל מאוד, ניסיתי לנקות אותו ואת המאוורים של המארז אך לשווא, אפילו שמתי מאוורר חיצוני רגיל עליו וכמובן שבמצב זה לוקח לו זמן רב יותר להתחממם אך הוא עדיין מגיע למאה ומעלה בקלות, בכל מקרה כרגע עשיתי קצת דיקלוקינג רציני + המאורר , וכרגע הוא מתייצב תחת עומס קל על 90 מעלות שמאפשר לי קצת לשחק אך כמובן שזה לא פתרון, רציתי לדעת אולי למישהו יש השגות או עצות בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתי שהמחשב ניכנס לוינדוס לפעמים הוא נתקע ישר או לפעמים אחרי שאני עושה פעולה כל שהיא ולפעמים כשהו נתקע נשמע קול של ציפצוף קורה אותו דבר גם בsafe mode מה זה יכול להיות צריך עזרה בבקשה ויש לי מחשב acer aspire x1700
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתם המפלט האחרון שלי, שאלתי בכל מקום ולא ענו לי, כנראה לא ידעו לענות. בזמן האחרון הכל בקושי זז..שנים עד שמשהו עולה כולל הWINDOWS ! וכל תוכנה הכי קטנה שאני מעלה, לוקח שעות אבל ברגע שזה עולה הכל בסדר ועובד חלק... כשאני מנגן בWinamp שיר , הכל נהיה איטי ולטעון תוכנה במקביל תגרום ל'תקיעת' הסאונד עד שהיא עולה, נדמה כי גם הCPU עובד שעות נוספות - העכבר מקפצץ לו על המסך אז בקיצור נמאס לי מזה ועשיתי בדיקה על הדיסק הקשיח ב HD TACH (אחרי 5 דקות שלקח לזה לעלות ומסתבר ש: Burst speed: 2.1mbps random access speed: 20.1ms והגרף הגדול sequential speed: בערך1500KBPS ! ההארד שלי מתוצרת חברת WD על 7200RPM בן בערך שנתיים וחצי אני עוד מחליף לו חיתולים כל יום מה שמוזר לי שההארד דיסק היה בס…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש) הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני. החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata. בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE) האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו? דגם לוח אם Motherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב . אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה..... והמפרט שלי הוא דריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz ספק כוח HX520W כרטיס מסך EAX1900XT 512MB זיכרון 1 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אנימעוניין להחליף בעצמי את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס עם חיבור AGP והכרטיס החדש הוא PCI מה עלי לעשות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תודה שנכנסתם קודם כל מפרט: gef 6600 (יש לי אותו משו' כמו חמישה חודשים..אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק.. ניסתי לעשות עליו OC שקיבלתי אותו ואולי קצת דפקתי אותו ) 2.8 intel 80 gb 512 ddr בחודשים האחרונים הייתה לי בעייה שבזמן שאני משחק(americas army) קופא לי המסך - פשוטו כמשמעו..אבל זה היה פעמיים ביום ולא הפריע לי, שאני אומר קופא אני מתכוון שהתמונה קופאת ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מריסטרט.8(לפעמים המסך קופא ואחרי כמה שניות הכול חוזר לעצמו.. אני יודע לפי הנורה האדומה שיש במארז, שהיא מהבהבת זה סימן שעוד כמה שניות זה יסתדר). בימים האחרונים המחשב שלי החליט להישתדרג ובכלל אחרי 10 דקות של שיחוק יש מסך כחול או לחלופין המסך קופא.. עכשיו אין לי בעייה של חום הטמפרטורת בסדר גמו…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P-4 2.6 לוח של ABIT המחשב נקי מאוד מאבק ולא עמוס בשטויות ולא מזמן פירמטתי אותו למרות זאת הנורה האדומה (אם אני לא טועה של הHD ) כמעט כל הזמן דולקת כאילו המחשב עובד קשה מאוד והטמפרטורה שלו בסביבות 55 מעלות אני לא מבין מה הבעיה כמו כן אין רוגלות ווירוסים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שבת שלום מחשב ישן שמצאתי חיברתי הדלקתי עבד אחרי זה הדלקתי היה צלצולים ארוכים לא מפסיקים עד שכיביתי.. עכשיו שאני מחבר את החשמל אחת המנורות דולקת ואז מפסיקה אחרי כמה זמן והמחשב לא נידלק :s05: :s05: אני חושב שדפקתי תלוח כי משכתי אותו קצת חזק והוא התעקם למרות שלא נראה לי שזה בגלל זה... אז... מה הבעיה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את המחשב (החלפתי לוח, מעבד וקירור) ולאחר שהתקנתי Windows 8.1 על כונן ה-SSD, שמתי לב שהמחשב נתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום). כשאני עושה ריסט המחשב מעלה את ה-BIOS ולא מראה את ה-SSD. אני צריך לעשות כיבוי מלא של המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יזהה את ה-SSD. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוב אני, ושב תקלה טוב זהל א משמח אותי הפעם אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה, לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ? המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ? טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!. בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood מעבד מספיק טוב והמאוור שלו…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-