עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, המערכת שלי: xfx nforce 780i sli 9800gtx בימים האחרונים מסך הטעינה של הווינדוז מלווה בקווים ונקודות בצבעים אדום ולבן. שזה קרה בפעם הראשונה הרזולוציה השתנתה ל-800X600 (ניתן להחזירה). device manager מראה שמשהו לא תקין עם שני הכרטיסים (code 43). ניסיתי להסיר דרייברים קיימים ולעדכן את החדשים, בהתחלה הכל אבד טוב אבל אחרי ריסטרט אחד המצב חזר לקדמותו. אני חושב שזה הורם לקריסות (הלא שכיחות) שקורת לפעמים במשחקים. עשיתי בירור קצר באינטרנט וכנראה מדובר בבעית זיכרון של הכרטיס הגרפי. הרצתי תוכנה כלשהי לבדיקתו, לא כל כך הבנתי את הפרטים הטכניים במלואם, אבל משהו אכן לא תקין. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם הכרטיסים מתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by RonCohen,

יש לי נייד IBM וחשבתי איך לנסות להחיות אותו אבל הוא פשוט לא זז המפשט שלו לפי מה שאני מוציא מהראשונים זה 256mb ram 40hhd. וגם עוד 500gb חיצוני הדגם שלו IBM R50e

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sango,

גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by ramit02,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא מסויים, קצת פרטים לפני תיאור הבעיה : מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz לוח אם : asus p5b delux זיכרון : 2X 1GB כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה, המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע. התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה. החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,. אשמח לעזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by shimon1,

שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ראשונה שעש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by strifer,

שלום רב , לפני שבוע החלפתי את המאוורר של הקירור , ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מראה כאילו הוא נדלק , נכבה לשניה , מדליק את עצמו שוב , נכבה שוב ואז מדליק את עצמו עוד פעם ועולה כרגיל. מה לדעתכם יכול לגרום לזה ? המפרט שלי מופיע בצד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  12. חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  13. שלום, להלן שתי תמונות טמפרטורת המעבד, יש לציין כי המחשב נמצא בממ"ד ללא מזגן, יש לי שני מאווררים מכניסים ואחד מוציא. תמונה ראשונה כאשר המחשב במצב מנוחה ואני לא פותח שום חלון. http://imageshack.us/photo/my-images/687/screenhunter01jul191308.gif/ תמונה שנייה כאשר אני פותח מספר חלונות אינטרנט, האם הגיוני שהטמפרטורה תעלה בכ"כ הרבה? http://imageshack.us/photo/my-images/713/screenhunter02jul191312.gif/ בנוסף, בתוכנה everest תצוגת מהירות מאוורר ספק הכוח נעלמת לסירוגין ומתח 12V מציג 2.37V צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: מהירות המאוורר(power supply) מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. במתחים מול מתח של 12V מופיע מ…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by CrazyWolf,

אז ככה הבעיה שלי התחילה לפני בערך כמעט 4 חודשים הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא: Radeon HD 4670 1GB PCIE 2.0 DDR3 של חברת SAPPHIRE ויש לו קירור של מאורר עכשיו הבעיה שלי היא כזו בזמן מאמץ הוא מתחמם ממש אני רואה את החום שלו דרך הדרייבר שלו הוא מגיע ל 108C ואז המחשב עושה ריסט ואני נסיתי כבר הכול משחה טרמית ניקוי בלחץ אויר אני נסיתי הכול לפני שפניתי לפה. אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בלי שהוא יעשה לי צוואר בקבוק למעבד זו החומרה של המחשב שלי. המחירים שאני יכול זה מי 200 עד 1000 והייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות? ואיזה קירור יותר מומלץ מאוור או צלעות קירור? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by ChainLightning,

להלן נתונים יבשים: מעבד E8400 2*2GB זיכרון DDR3 לוח אם MG-41 של אסוס(אם אינני טועה) וכרטיס מסך g-force 220 gt ספק כוח 450W של EZcool 2 דיסקים קשיחים של 250GB SATA2 רוב רכיבי המחשב הם בי כשנה בערך, המחשב הוא מחשב ביתי אך משמש הרבה למשחקי רשת(בעיקר יריות כדוגמת battlrield heroes) וגם הרבה משחקי תפקידים כמו dragon age או witcher לאחרונה המחשב פשוט מתחיל להיתקע ולקרטע מדובר רק כאשר אני מנסה להפעיל משחקים גם בגרפיקה מינימלית ולא בפעולות רגילות כמו מוזיקה סרטים וכדומה. המחשב נוקה מאבק היטב יש לי מאוור מעולה למעבד(יותר קר מהמקרר בבית). אשמח לעזרה ולרעיונות איך לפתור את בעיית הקרטוע המעצבנת הזאת,אין לי בעיה להחליף חלקים אם צריך ואם בזה מדובר אשמח לקבל המלצות לחלפים מתאימים. בתודה…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by ROBE,

שלום לכולם אז אתמול עידכנתי שהחליפו לי את הכרטיס מסך שהיה פגום אך לצערי הבעייה לא נפתרה בכדי לכבות את המחשב אני נאלץ להוריד את המפסק דרך הספק כוח המחשב לא כבה דרך הוווינדוס כשאני לוחץ על כיבוי אני שואל איך אפשר לדעת במה מדובר אולי זה לא הספק למרות שפעם קרה מקרה דומה והבעיה הייתה בספק אז מה אתם אומרים חומרה או תוכנה המחשב לאחר איחוי,וניקוי דיסק ,סריקת רגולות ומזיקים ,ניקוי מאבק אשמח לעזרתכם תודה רובי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by slyy,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה במחשב שאני מחבר אוזניות לחיבור האנלוגי אני שומע בהן ממש חלש. במחשב וגם האוזניות על פול וויליום. הלוח אם שיש לי הוא msi P67A-G45 ויש עליו כרטיס קול מובנה של 7.1 אבל אני שומע חלש מאוד. למרות שאני מחבר רמקולים שומעים רגיל וטוב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by AAvihayD,

בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by asaf556,

שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by erezb84,

שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by j,

שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  24. לא מזמן התחיל אצלי בעיה שהמחשב כל יום ויום נהיה איטי יותר , עכשיו זה הגיע למצב שבמנוחה הוא על 1GB RAM ו 70% מאמץ . עשיתי ניקוי ואיחוי . השתמשתי ב CCleaner . השתמשתי ב NOD32 , Malwarebytes' Anti-Malware , windows-kb890830-v3.21 . לא מצא כלום , רק Malwarebytes' Anti-Malware מצא 6 קבצים נגועים ומחקתי (4 קבצים ו2 מפתחות רג'יסטרי) . בדקתי בתהליכים אם יש תהליך מסוים שלא אמור להיות , ואין , את הכל אני מזהה . ניקיתי אבק מכל המחשב בצורה יסודית ומרחתי משחה טרמית . לא עולה לי עוד רעיונות לפתרון ... עזרה ? * המחשב בן 5 שנים * המעבד משמיע רעשים מוזרים (?) * יכול להיות שהמעבד סיים תעבודה שלו ?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by benfree,

אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.