תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כיומיים האינטרנט לפתע הפסיק לעבוד , חיפשתי באינטרנט קצת מידע לגבי מה יכול להיות הגורם , והגעתי לכך שכנראה יש קשר לזה שהורדתי לפני מספר ימים ad aware ומחקתי אותו ומאז המחשב כאילו לא מזהה את החיבור לכבל רשת ( קראתי שלאנשים הייתה את אותה הבעיה) . מה שכן , אחרי הרבה ניסיונות אני לא מצליח לפתור את הבעיה , קראתי שאולי צריך להתקין מחדש את האד אוואר ולמחוק לפי ההוראות של לאבאסופט , אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו ( installation package save error ) בקיצור , אין לי מושג מה לעשות חוץ מלפרמט. ( ניסיתי לרשום כל מיני הוראות ב cmd , כל עניין הwinsock ואיפוס tcp/ip ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מבין בהם..) אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה ואם יש לו איזה פיתרון…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה לאחרונה אני מחפש שירותי תיקון מחשב קרוב לביתי(רמת גן) ביקרתי באתר דפי זהב וראיתי שיש שם מחירוני שירות ותיקון למחשבים. האם להסתמך על מידע זה או שאולי למישהו כאן המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים האם למישהו יש פתרון לבעיה? חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef אבל לא בטוח שזה זה. למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם... משתמש חדש בפורום, נחמד להצטרף לקהילה גדולה כזאת :biggthumpup: עכשיו לנושא, יש לי בעיה מסויימת שנתקלתי בה דווקא בתקופה האחרונה ולא ממש ברור לי ממה זה נגרם. לפעמים המחשב מגיע למצב של כמעט קריסת מערכות מבחינת CPU Usage והזיכרון, יש לי טוויק של וינדוס 7 שמראה את צריכת הנתונים של המעבדים והזכרונות. במצב רגיל ללא הרבה פעילות חוץ מגלישה בדפדפן ומסנג'ר ודברים קטנים זה מראה לי: CPU Usage 3-6%, זיכרון RAM בערך 28% שזה יוצא בערך 1100MB פלוס מינוס. אבל לפעמים, משום מה הטוויק מראה לי כמעט צריכה מלאה של הזיכרון (RAM (4GB, שמתוכם נשאר לי לפעמים 50MB. המעבדים מתחילים לעבוד על פול גז ומגיעים לכמעט 100% ניצול כל אחד, וכמובן זה משפיע דרסטית על המחשב והוא מתחיל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז יש לי מחשב בן 3 שנים (וחודש) המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black בקיצור לאחרונה, התחילה לי בעיה מוזרה ,אני חושד שזה הכרטיס מסך. קרה לי מספר פעמים באמצע ששיחקתי בBF3 שהמשחק פתאום קפא (הסאונד נתקע) והמסף הפך לכתום כולו. (פעם כתוב ופעם צבעים אחרים) עכשו זה קרה לי רק במחשב חשבתי שאולי זה מאמץ יתר של הכ.מ (למרות שהורדתי הגדרות והכל והמשחק רץ די חלק) אבל לאחרונה זה התחיל לקרות גם סתם ככה, כבר מספר פעמים קרה לי שכשהדלקתי את המחשב הוא פשוט הציג מסך אפור לגמרי ופתרון היחיד היה לכבות ולהדליק מחדש. פעם אחת הוא גם ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
באיזה דרך אפשר לבדוק את תקינות המאוורר במחשב נייד.כי שהפעלתי את המחשב המאוורר פעל רצוף בלי הפסקה. אם זה תוכנה אז אם אפשר גם מדריך לה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הבעיה התחילה אתמול, שיחקתי במחשב והוא פתאום קרס,ללא הודעה,לא מסך כחול לא כלום. ולא נידלק,הוא נידלק רק אחרי שחיברתי מחדש את כל הכבלים.. וזה קרה גם היום. שמתי לב שזה קורה במאמץ מסוים,אתמול זה קרס כששיחקתי fifa והיום זה קרס ששיחקתי cod4 יכול להיות שיש בעיה בספק? :< // תודה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך . בכל בוקר או אחרי אי-שימוש של כמה שעות ,ההגדרות שוב משתנות והופכות להיות תצוגה של מסך אחד בלבד . והמסך מחשב נכבה ושוב צריך להגדיר "שכפל צגים אלה" מה הבעיה ? למה זה קורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Shappire 4870 hd ddr5 512mb מחקתי את הדרייבר הישן של הכרטיס מסך הזה בשביל להתקין את החדש ואיך שהמערכת עולה ממש שניה לפני הברוך הבא המסך כבה ולא עולה רק אחרי מחיקת דרייברים דרך driver sweeper המערכת חוזרה כרגע אני לא יכול להתקין דרייבר לכרטיס מסך מה ניתן לעשות חשוב לציין ששחזור מערכת לא תקף מהסיבה שאין לי ימים אחרונים לשחזור
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ברשותי מסך פיליפס 23" מדגם בריליאנס 239cl לאחרונה נתתי את המסך לתיקון על תקלה שבה המסך היה נכבה מעצמו הוחלף במסך איזהו רכיב שנקרא כרטיס LCD והתקלה נפתרה כאשר חיברתי את המסך שוב שמתי לב לתופעה מוזרה כאשר יש אובייקטים נעים על המסך התמונה סביבם ועליהם נראית כאילו מרושתת בהרבה נקודות שחורות קטנות הדבר ניראה בבירור כאשר לדוגמה ,גוררים חולון על השולחן עבודה אז במסגרת הכחולה של החלון ניתן לראות בבירור מלא נקודות כמו כן הדבר ניראה גם במשחקים מסוימים או שגוללים דף מטה (בעיקר על רקעים ירוקים ,אפורים וכחול בהיר ). חיברתי את המסך למחשב אחר , החלפתי כבלים ... ואותה התופעה נתתי את המסך שוב לתיקון ... ובמעבדה אומרים שהם לא מצאו כלום ...ושלדעתם המסך תקין (לא הייתי יכול להראו…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-