תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה מכם, אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הכל ובפורום הזה יש גאונים אז בבקשה תנסו להציל אותי.. אז ככה, בשימוש עם תוכנת ה uTorrent שעושה שימוש מוגזם בכרטיס רשת, המחשב קורס למסך כחול בהקשר לקובץ: NETIO.SYS בהקשר פשוט ברור לי שזה נובע מכרטיס הרשת אבל מה עושים לפתור את זה מה כתוב בשגיאה?? תוכן השגיאה: DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אני מצרף קובץ DMP מעודכן מהשעה האחרונה בבקשה מכם תנו לי קצה חוט... http://f2h.nana10.co.il/1km13840xvap
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו לא פעם ראשונה שהמחשב קורס,פעם קודמת הרצתי memtest למשך הלילה ולא נמצאה בעיה מצורף צילום של המינידאמפ, אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה... http://imageshack.us/photo/my-images/28/26187365.jpg/ עריכה: ראיתי באתר של מייקרוסופט שקיים תיקון חם עבור הבעיה הזו (לפי הקוד 0x0000003b), אני ינסה להתקין אותו ויעדכן בהמשך. עריכה 2: משום מה מופיעה לי הודעת שגיאה שה"עדכון אינו ישים במערכת" =\
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים האם למישהו יש פתרון לבעיה? חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef אבל לא בטוח שזה זה. למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כיומיים האינטרנט לפתע הפסיק לעבוד , חיפשתי באינטרנט קצת מידע לגבי מה יכול להיות הגורם , והגעתי לכך שכנראה יש קשר לזה שהורדתי לפני מספר ימים ad aware ומחקתי אותו ומאז המחשב כאילו לא מזהה את החיבור לכבל רשת ( קראתי שלאנשים הייתה את אותה הבעיה) . מה שכן , אחרי הרבה ניסיונות אני לא מצליח לפתור את הבעיה , קראתי שאולי צריך להתקין מחדש את האד אוואר ולמחוק לפי ההוראות של לאבאסופט , אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו ( installation package save error ) בקיצור , אין לי מושג מה לעשות חוץ מלפרמט. ( ניסיתי לרשום כל מיני הוראות ב cmd , כל עניין הwinsock ואיפוס tcp/ip ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מבין בהם..) אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה ואם יש לו איזה פיתרון…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי המחשב שלי חדש ונמצא אצלי חצי שנה יש לי איתו כמה בעיות שאני חייב עזרה בהן 1. בהתחלה הווינדוס היה מתקן על הדיסק קשיח אבל אחרי כחודש ככה קניתי SSD חדש למחשב והתקנתי ווינדוס 7 עליו. עשיתי כל מה שאמרו ברשת לגבי התאמה של המערכת לכוננים כאלה (TRIM פועל בווינדוס ו-AHCI בבסיוס) אבל משום מה לא ראיתי הרבה הבדל בהפעלה של המחשב עד עכשיו לעומת הדיסק קשיח (אומנם היה מהיא יותר אבל מעט) 2. לפני כחודש הופיע לי בעיה במחשב שכשאני מדליק אותו הוא עושה הפעלה נורמלית רק עד הלוגו הפעלה של ווינדוס 7 אחרי שהלוגו מופיע על המסך מופיע no signel ואחרי כמה זמן פתאום מופיע מסך ההתחברות של ווינדוס בדרך כלל זה קורה אחרי התקנת עדכונים אבל לפני חודש ככה זה לא היה בכלל 3. עוד שאלה קטנה..אפשרי לעשות איחוי …
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 עם HDD של 60GB והוספתי לו הארדיסק של 80GB - המחשב עולה אוטומטית מה HDD החדש שהוספתי ,שקיימת בו מערכת הפעלה תקינה. אך בהפעלה של המחשב הוא מביא לי את המסך של אפשריות הפעלה [safe mode.Last know....] ולחצתי על start windows normally אחרי הלחיצה- המחשב עושה ריסטארט וחוזר חלילה,אותו מצב גם בסייפמוד. נ.ב - המחשב עולה מצוין אם מפעילים אותו רק עם כונן המקור. * סוג חיבור: IDE. מערכת הפעלה : XP אשמח להצעות לתיקון הבעיה!
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב שלי, המאווררים התחילו לעבוד (מארז+מעבד+כרטיס מסך), מן הסתם גם הכרטיס מסך התחיל לעבוד כי הוא התחמם, אבל כשהדלקתי לא היה שום צפצוף, המסך לא הגיב-כאילו הוא לא מחובר-והמסך בטוח עובד מצויין ומחובר למחשב! מה לעשות?? יש לציין שחיכיתי מספר דקות כדי לבדוק אם שומעים את ווינדוס עולה (הצליל של הכנורות) ולא שמעתי כלום-והרמקולים היו מחוברים.. רעיונות ???
-
- 18 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך פיליפס 23" מדגם בריליאנס 239cl לאחרונה נתתי את המסך לתיקון על תקלה שבה המסך היה נכבה מעצמו הוחלף במסך איזהו רכיב שנקרא כרטיס LCD והתקלה נפתרה כאשר חיברתי את המסך שוב שמתי לב לתופעה מוזרה כאשר יש אובייקטים נעים על המסך התמונה סביבם ועליהם נראית כאילו מרושתת בהרבה נקודות שחורות קטנות הדבר ניראה בבירור כאשר לדוגמה ,גוררים חולון על השולחן עבודה אז במסגרת הכחולה של החלון ניתן לראות בבירור מלא נקודות כמו כן הדבר ניראה גם במשחקים מסוימים או שגוללים דף מטה (בעיקר על רקעים ירוקים ,אפורים וכחול בהיר ). חיברתי את המסך למחשב אחר , החלפתי כבלים ... ואותה התופעה נתתי את המסך שוב לתיקון ... ובמעבדה אומרים שהם לא מצאו כלום ...ושלדעתם המסך תקין (לא הייתי יכול להראו…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Shappire 4870 hd ddr5 512mb מחקתי את הדרייבר הישן של הכרטיס מסך הזה בשביל להתקין את החדש ואיך שהמערכת עולה ממש שניה לפני הברוך הבא המסך כבה ולא עולה רק אחרי מחיקת דרייברים דרך driver sweeper המערכת חוזרה כרגע אני לא יכול להתקין דרייבר לכרטיס מסך מה ניתן לעשות חשוב לציין ששחזור מערכת לא תקף מהסיבה שאין לי ימים אחרונים לשחזור
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט מאוד וזה למרות שיש לי 6 gb ram ו intel i5 ו טרה בייט אחד מה לעשות ועוד משהו יש משחקים שאני מתקין זה נותן לי אפשרויות של אקס בוקס כמו need for speed the runבמקום אנטר יש לי A של אקס בוקס
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-