תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה כבר כמה זמן, כל פעם שהבעיה חוזרת אני חושב שתקנתי אותה, אבל, לא, לא תקנתי. המחשב נדלק עובר את הלוגו, ---> Verifying DMI Pool Data. . . . . ואז.. המחשב נדלק מחדש. מה שניסיתי לעשות כדי לפתור: א) (בעבר) פירמטתי זה עבר לאיזה תקופה, וחזר. ב) ניסיתי לסדד את החוטים לבדוק שהם מחוברים מספיק טוב (להארד דיסק וללוח אם) ג) קניתי הארד דיסק חדש (בנוסף לישן והתקנתי עליו את הווינדוס) ד) ניסיתי לאפס את הביוס (הוצאתי והחזרתי את סוללת הביוס) ה) ניסיתי לטעון דיסק של ווינדוס, והמחשב קורס עוד לפני השלב הזה. ו) אני פונה אליכם. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש, שחר :-)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום בעיה חדשה צצה לי במחשב, לאחר כמה שעות הוא נסגר. אני חושב שזה בגלל חימום יתר של המחשב(המעלות מוצרפות בתמונה) אני חייב לציין שזה במנוחה, במאמץ המעבד מגיד ל45 לפעמים, והצ'יפסט ל50. סירקולצית האוויר היא: מאוור בפנים מכניס אוויר על ההארד דיסקים(שניים של 160) אני חושש שהוא לא טוב כי המעלות של הHDD מטורפות, אני אחליף אותו. עוד מאוורר 120 שמוציא אוויר מאחורה. ואת המאווררים של הספק שנמצע למעלה, ששואב אוויר מהמארז ומוציא החוצה. יש לי אפשרות להוסיף שני מאווררים בצד של המארז, ואחד מקדימה. מה אתם אומרים לעשות? ובנוסף אני צריך גם משחה תרמית למעבד בדחיפות(AMD ATHLON64) שמגיע ל45 זה רע. תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה, הנייד שלי גורם לי לכאבי ראש מטורפים, וגורם לי אפילו לראות מטושטש אחרי כמה זמן, גם שאני מחבר את הנייד שלי למסך מחשב רגיל זה קורה, לעומת זאת שאני מחבר אני המחשב הנייח שלי לאותו מסך מחשב לא קורה לי כלום, אין לי כאבי ראש וטשטוש, הכול תקין, המסך הוא באותה רזולוציה עם שני המחשבים(הרזולוציה ששני המחשבים ממליצים עליה), אבל שאני עם הנייד כל האייקונים והכול רחוק מאוד וקטן, ואם אני משנה את הרזולוציה אז זה מתרחב ומטשטש ולא נראה טוב בכלל. כמו כן שמתי לב לעוד משהו מוזר, שאני משנה את ההגדרות בשני המחשבים, הולך ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display ואז משנה את זה ל- 125% כדי להגדיל את האייקונים ואת הטקסט של המסך, בנייח הכול נראה תקין, אבל שאני עושה את זה עם הנייד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מקרופון TEAC T3, אין לו איזשהיא תוכנה שבאה איתו, יש לי איתו בעיה, שאני על סקייפ איתו, בקושי שומעים אותי, אני נשמע נורא חלש ומרוחק, שאני מנסה לדבר איתו במשחקים לא שומעים אותי בכלל. אני כמעט בטוח שחיברתי אותו למקום הנכון במחשב כי שאני מחבר אותו זה מראה לי שחובר משהו לפתח של שהמקרופון, אני לא מבין מה הבעיה, שאני מחבר אותו לנייד שלי הכול עובד מעולה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, מדי כמה זמן המחשב נתקע אך לא לגמרי. כל כמה זמן הוא נתקע אי אפשר לעשות כלום במחשב והמנורה האדומה נכבת ולא קורה כלום. כעבור חצי דקה עד דקה זה משתחרר ואני יכול להמשיך את מה שהפסקתי. איך מסדרים את זה..? זה ממש ממש מציק ואני כבר לא יודע מה לעשות פורמט לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לומר לכם שאתם תותחים! ועכשיו לבעיה... אני לא זוכר איך זה קרה ומה גרם לכך, זה היה לפני הרבה זמן, הייתה איזו תקלה ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ויש לי אותה הודעה עם ציפצוף ואני חייב ללחוץ על משהו כדי שהיא תעבור והמחשב יעלה, אומנם זה דבר פשוט ועד עכשיו לא כזה הפריע לי עכשיו יש לי זמן ואני רוצה לפתור את הבעיה, אשמח אם מישהו יעזור לי שמחשב רושם דבר כזה: system hardwere abnormal, press any key to continue.... המחשב המדובר הוא P3 700 MHZ עוד פרט שנראה לי חשוב זה הסוג של הBIOS אם אני לא טועה זה השם שלו Award Moduler V4.51PG אשמח אם תעזרו לי, אם למישהו אחר זה קרה אשמח אם הוא יגיד לי איך לסדר את זה, תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. לאני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כאילו לא הכנסתי כלל דיסק לכונן (וזה חוזר על עצמו עם כל סרט שאינו מ-zone1) האם לדעתכם הבעיה היא בחסימת איזורים של הכונן או בכלל בעיה מסוג אחר? את השאלה אני שואל אחרי שעדכנתי את ה-rom של הכונן להיות region free (עדכון מסוג RPC1)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה. קיבלתי היום את ה TA790GX. הוצאתי אותו מהקופסא, התקנתי במקום הלוח הנוכחי שלי, חיברתי את המעבד שלי ( Brisbane 4400+ ), חיברתי את הקירור סטוק שלו, את הצורב, הכנסתי את הזכרונות, הכוננים הקשיחים והכרטיס מסך (HD4850). חיברתי לספק כוח וניסיתי להריץ. עד פה הכל בסדר... עכשיו, כשלחצתי על כפתור ההפעלה, כל המאווררים התחילו להסתובב, אבל המסך לא יראה כלום, הוא רק יראה לי הודעה " No Input Signal" , כאילו הוא לא מחובר לשום דבר!!! ניסיתי את המסך הרזרבי שלי, גם לא הראה כלום... לא יודע מה זה BIOS FLASHING אז אולי זה יכול להיות זה... המפרט שלי: AMD Athlon x2 4400+ @ 2.82 GHz Corsair 550vx 2x1 GB ram 667 HD4850 512mb 1x 7200rpm 500GB hdd 1x 7200rpm 300GB hdd
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לוח: Asus P4P800-E Deluxe מעבד: פרקסוט 2.8 סוקט 478 אחרי שהתקנתי קירור למעבד (את הנינג'ה הזה לא שזה משנה) כל פעם שאני עושה רסט זה מוצא את המעבד מחדש. כשהתקנתי את הקירור הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית. מה לא ניסיתי? עדכנתי ביוס להכי חדש. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פין שהתעקם או משהו, לא ראיתי כלום.. ניקיתי את הסלוט.. כמובן שעשיתי בביוס שמירה והכל.. הפתרון היחיד שיש זה כל פעם להכנס לביוס ולצאת ממנו. המחשב עובד. הסוללה בסדר, כי ההגדרות נשמרות גם אחרי שהוצאתי את המחשב מהחשמל בפעה השניה. אני באמת לא יודע מה יכל לגרום לזה.. אם למישהו יש מושג.. אני מיואש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי זה התחיל היום אחרי שהורדתי 2 מאוררים בתוך המארז כי הם עשו רעש. חיברתי הכול חזר כמו שצריך ובדקתי את החיבורים כבר 3 פעמים ועדיין יש את הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ואז אחרי שנייה הוא עושה RESET ואז עולה כמו שצריך. זה משגע אותי ואני מפחד שזה עלול לשרוף לי משהו. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? לפחות תנו לי כיוון לסיבה ומשם אני כבר יסתדר לבד.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN XP 32BIT אבל במנהל התקנים יש לי בunknow devices- PCI DEVICE הקוד שלו זה ven_de10&dev_026c נראה לי זה קשור לכרטיס מסך. הצ'יפסט שלי זה nforce 410/430 mcp מודה לכל עזרה שתוכלו להציע לי.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בשביל שאני לא אצטרך לפרמט את המחשב ולאבד את כל הנתונים. פירקתי את המחשב לצורך הרכבת ופירוק של כרטיסים, וכשהפעלתי אותו לאחר מכן התברר לי שהביוס התאפס משום מה. בכל אופן, החזרתי את ההגדרות הקודמות לקדמותן (מקווה שלא שכחתי משהו), ועכשיו, המחשב לא מכיר את שני הכוננים שלי שמחוברים בSATA raid (הראיד של המהירות והנפח הגדול לא של הגיבוי). ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס ולאפשר raid, שיניתי כל מה שרק קשור לכונני SATA ולתצורת raid אבל הוא עדיין לא מכיר את הכוננים. אני חושב שאולי אני צריך להתקין שוב את התוכנה שקיבלתי על הפלופי בשביל שהמחשב יזהה אותם, אבל אני לא יודע איך אני יכול התקין את התוכנה מכיוון שהייתי מתקין אותה דרך ההתקנה של …
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת במחשב השני בבית אחרי שאני מכבה אותו הוא עושה את כל הפרוצדורה של הכיבוי אבל המחשב לא נכבה אלה עושה איתחול זה נראה בדיוק כאילו עשיתי איתחול. עכשיו בשביל לכבות אותו אני אחרי האיתחול אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER עד שנכבה לגמרי. מה אני עושה תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב dvd של HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B אני מכניס בו דיסק dvd וגם דיסק רגיל והוא לא קורא אותם..אני חושב שהוא לא קורא בגלל שעשיתי פירמוט למחשב ואיבדתי את הדיסק של ההתקנה של הצורב (הדיסק שמקבלים עם האריזה של הצורב) בבקשה אם מישהו יכול להביא לי איזה דרייבר או משהו בישביל שהוא יפעל אני אשמח מאד..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ביום חמישי את המחשב החדש שלי, חיברתי אותו, הכל טוב ויפה רק נראה לי שההארד דיסק שלי תקול, למה? הנה: התקנתי ווינדוס, לאחר ההתקנה ניסיתי להתקין דרייברים של הכרטיס מסך, לאחר שהוא העיף לי שגיאה של kernel32.dll כשלחצתי Don't Send הוא הראה לי את "מסך המוות הכחול", עשיתי ריסטרט, כל הנסיונות להעלות את הווינדוס כשלו, בחלק מהם הוא פשוט אמר שאין Boot Disk ובחלק השני של הפעמים העלה את הווינדוס כמעט עד הסוף, הראה שוב את "מסך המוות הכחול" ועשה בעצמו ריסטרט, במשך כל הפעמים שמעתי טיקים מההארדיסק שלא אמורים להיות, נסיונות קריאה מאומצים של המידע שנכשלים (כמו שכונן דיסקים מתאמץ לקרוא דיסק דפוק ולא מצליח). אח"כ ניסיתי פעמיים להתקין ווינדוס מחדש, בפעם הראשונה הוא עשה לי את "מסך…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם GB4 RAM, בעליית המחשב כתוב 4GB, כשאני פותח מאפיינים למחשב שלי כתוב: (4GB (3.25GB usable . וכשאני פותח task manager כתוב שיש Physical Memory-Total: 3327. אני משתמש בוינדוס ultimate 7 64bit,ויש לי וינדוס xp מותקן על הכונן השני אם יש לכם מושג מה אפשר לעשות, עזרו לי בקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-