עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omri2423,

אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by tamirshani,

שלום לכולם, יש לי בעיה, אני לא מצליח לראות ב""מחשב שלי" את כונן התקליטורים, למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים אני עובד עם וינדווס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by erezalon,

טוב אז ככה: עד לפני כמה חודשים (2-3) המחשב שלי פעל מצויין בלי שום בעיות (בן שנתיים בערך), לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה של ארטיפקטים, ניסיתי המון דברים כדי לסדר ושום דבר לא עזר, לפני שבוע בערך המחשב גם התחיל להיתקע בזמן משחקים\דברים אחרים שמכבידים על הכרטיס מסך, אז החלטתי שאולי פירמוט יעזור (גם ככה רציתי לחזור ל XP) אבל זה לא והבעיות עדין נמשכות. אני לא יודע מה לעשות, אני מקווה שאתם תעזרו לי. הטמרטורה של הכרטיס מסך לא במאמץ היא בערך 51 מעלות, במאמץ אני לא מצליח לבדוק כי כל פעם המחשב ניתקע לי אחרי בערך שלושים שניות של 3DMark. Radeon X1900GT זה הכרטיס דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. זו לא הפעם הראשונה שאני מחליף זכרונות אבל דבר כזה לא קרה לי עוד. הוספתי זכרונות והמחשב פשוט לא עולה, אפילו לא משמיע צפצופים. נדלק, אחרי שניה נכבה ונדלק מעצמו וזהו. לא רואים כלום במסך ואין צפצופים. ניתקתי את הזכרונות וזה לא עזר. כל המאווררים עובדים תקין. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by IRON-MAN,

היי יש לי מחשב עם לוח אם P5BE של אסוס.כבן שנה וחצי לערך.לפני כיומיים רכשתי לו דיסק קשיח חדש,אך שחיברתי אותו אחד מחיבורי הסאטא היה שבור מעט וחיברתי את חיבור כבל הנתונים (לא כבל המתח) הפוך ומאז המחשב נדלק,המאווררים פועלים אבל אין תצוגה והמסך לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח? הצילו..

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום לכולם... בזמן האחרון המחשב שלי פשוט התחיל לקפוא ללא תגובה ולעשות מדי פעם ריסט. הטמפ' שלי בסדר אז אולי זה בעיית ספק? יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by matanhh,

יש לי מיקרופון כדי לדבר במחשב והוא לא עובד אצלי המחשב מזהה לי את זה אבל לא שומעים כלום עם המיקרופון ובמחשב אחר זה כן למה זה?

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות
  10. מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by dantitan,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב עם המפרט הזה: AMD 4800X2 2GB RAM GYGABYTE 9600GT וכו' שיחקתי משחקים כמו COD4 GEARS OF WAR ASSASIN CREED והכל עבד חלק.. היום הפעלתי את COD4 והמחשב הוציא רעש ממושך מהכרטיס מסך.. יצאתי מהמשחק והרעש נפסק.. ניסיתי עם משחקים אחרים וגם עם משחקים שכמעט לא דורשים כלום כמו VIRTUA TENNIS 3 הכרטיס עושה רעש חזק ומוזר.. עד עכשיו (חודש וחצי) לא היה לי שום רעש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by idoido18,

שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.

13. הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Shaldagon,

שלום לכולם. יש לי בעיה די רצינית עם המחשב, שאני מעלה אותו הוא עולה והכל ואחרי הטעינה של ווינדוס אמור לבוא מסך ה-Welcome אבל זה לא קורה, מופיע סמן העכבר על רקע שחור. ב-SAFE MODE עובד בסדר, אבל ב-SAFE MODE WITH NETWORKING אותו סיפור. ניסיתי לשנות כרטיס מסך - לא עוזר, ניסיתי להזיז את הזכרון שלי (ג'יגה) סלוט - לא עוזר. אמרתי אולי קשור משהו במערכת..? פירמטתי, הפירמוט עצמו בסדר, בהתקנת הווינדוס והקופיגורציה יש קטע של InSTALLING DEVICES ומס' הדקות מעליו, הוא עומד על 34 דקות כבר הרבהההה מאוד זמן. יש לציין שאתמול היו 2 קפיצות במתח בכל הבית, נכבה ונדלק המחשב כמובן פעמיים אבל המשיך לתפקד כרגיל, היום בבוקר שבאתי להדליק את המסך הוא נדלק והמחשב עבד בסדר אבל עם קפיצות/פלאשים במסך, כאילו…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. אני מנסה להפעיל פה איזה מחשב ישן שקיבלתי פעם ממישהו ... המחשב נדלק (המנורה נדלקת, המאווררים פועלים) בהתחלה זה עשה צפצופים מתמשכים עם הפסקה כזאת (ביייייפ <הפסקה> בייייייפ), אז הוצאתי את הכרטיסי זיכרון, עשיתי פוווו והחזרתי. הצפצופים הארוכים פסקו, אבל עכשיו אין שום צפצוף. אני לא בטוח מה החומרה שם, אני יכול לבדוק את זה מהתבוננות פיזית על החלקים? את המחשב קיבלתי עם ספק לא פועל ובלי כרטיס מסך שמתי ספק שהיה לי, וכרטיס מסך ישן אני לא בטוח שהכרטיס מסך פועל, אבל גם אם לא, זה היה אמור לעשות צפצוף כלשהו, לא ? (אני חושב שארוך ואז שנייים/שלושה קצרים אם אני זוכר נכון) מה אני יכול לעשות ? **עריכה** אני די בטוח שזה הלוח אם הזה http://www.motherboard.cz/mb/matsonic/MS7117C.htm אני לא…

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמחשב לא עובר את שלב הBIOS ועושה צפצופים. המחשב מידי פעם כן עולה, אבל רוב הפעמים הוא פשוט לא עובר את שלב הBIOS. אפשר לראות בסרטון: כאן הבעיה היא בחומרה? אם כן, אפשר לדעת באיזה רכיב על ידי הרצת תוכנה כלשהיא?

18. שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by RX7,

המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by asheryo,

יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. יש לי מחשב AMD Athlon XP 1600+ כרטיס מסך : Radeon 9100 כרטיס קול : Sound Blaster Live! 5.1 לוח אם של ASUS זיכון פנימי 384DDR כרטיס רשת Realtek והבעייה היא שאני משחק מישחקים אז המחשב ניתקע לי (כיאלו הוא קופה) מה אני יכול לעושת

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שאני מפעיל תמחשב זה רושם לי INSERT SYSTEM DISK.......כל ההודעה הזאת, אז אני שם תדיסק של הווינדוס וזה פועל אבל אני לא יכול שכל הזמן הדיסק יהיה שם, מה לעשות? אני עדיין לא רוצה לפרמט או להתקין ווינדוס מחדש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. לפעמים כשאני רוצה לשחק במשחק כלשהו, כשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך פתאום נהיה שחור והמנורה מתחילה להבהב כאילו המחשב מכובה וגם הסאונד נתקע. ואין אפשרות לצאת מזה גם ריסטארט לא עוזר חייב לכבות את המחשב ולהדליק מההתחלה דרך המארז. זה לא קורה בכל המשחקים אבל עכשיו הורדתי לדוגמא משחק וזה קורה גם בו ואי אפשר לשחק..וזה קרה לי גם בעוד כמה משחקים ככה שאני לא חושב שהבעיה היא במשחק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by YossiZZZ,

שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by BneXt,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.