עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט: ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C 1GB DDR PC3200 MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C WD 320GB על טמפ' 40 C לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון. הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'. וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת. בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר. אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stan,

טוב שלום לכולם!! אני חדש אוקיי יש לי בעייה מעצנבת מאוד במחשב היא התחילה לפני כמה ימים...... אני פותח תמ'חשב הוינדוס עולה אחרי איזה 5-30 דקות המחשב נתקע ממש, אי אפשר להזיז את העכבר, המקלדת מתה...לאחר מכן אני עושה ריסת דרך הלחצן והמחשב מצפצף ואי אפשר לכבות אותו . מפרט: AMd Athlon xp 2000 nvidia geforce 4 mx440 Motherboard Name Gigabyte GA-7VAX 256 ram תודה מראש לעוזרים אגב לקחתי לטכנאי, הוא לא פתר את הבעיה!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Drama,

כמה שאלות: בזמן משחק, המחשב נתקע ועל הצג מופיעים נקודות לבנות או קוים אלכסונים, והדרך היחידה היא לאתחל את המחשב: האם בהכרח הבעיה נמצאת בכרטיס המסך? האם כול שאר האפשרויות (סרטים,אינטרנט) במחשב מסוגלים לעבוד כאשר כרטיס המסך במחשב תקול? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  5. Started by ggg123,

שלום. ברשותי מחשב שנקנה לפני בערך 6-7. מחשב ישן שבזמנו היה נחשב לשיא הטכנולוגיה, ועד היום מחזיק לא רע (כמובן ששדרגתי כרטיס מסך, זכרונות ודיסק קשיח). מפרט בצד. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. אני מודע שזה יכול להיות בגלל התיישנות הרכיבים, אבל בכל זאת ארצה שתעזרו לי לגלות מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. כרגע אני חייל אז קניית מחשב לא אופציה, ואני צריך להחזיק עם המחשב הזה לפחות עוד שנה. אז מה הבעיות: 1. המחשב קופא, פשוט המסך נתקע במצב ומסויים והמחשב לא מגיב. זה קורה בעיקר כמה דקות אחרי שמדליקים את המחשב. כמו כן זה יכול גם לקרות סתם במהלך עבודה שגרתית עם המחשב, אפילו לא בזמן מאמץ. חשבתי אולי המחשב מתחמם מידי, אך הטמפ' של הרכיבים נראית לי סבירה ולא גבוהה מידי. 2. למחשב לוקח די הרב…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  6. שלום! יש לי ספק EZCOOL 300W REAL בן עוד מעט כמעט שנה. רציתי לנסות להפעיל אותו ללא מחשב, לקחתי חתיכת בדיל ועשיתי חיבור בין השחור לירוק. בקיצור חיברתי את הספק לחשמל והפעלתי את הסוויץ שלו מאחור והמאוורר דלק וניסיתי לפתוח את הכונני דיסקים- לא נפתח. אחר כך חיברתי סגול לשחור והספק גם נדלק ואז אחרי כמה שניות יש ריח של פלסטיק שוף (גם כונני הדיסקים לא דלקו). איך זה קרה? הספק לפני דקה הפעיל AMD +1800 דיסק קשיח 20G כונן דיסקים וכונן כומבו וכרטיס MX440 וכרטיס WLAN וטלויזיה. האם מומלץ לחבור אותו ללוח אם ולהפעיל אותו או קיים סכנת שריפה? אני לא יודע עם לפתוח אותו, כניראה יש לו אחריות אצל איבורי אבל הבעיה שזה הספק מהמחשב של חבר שלי וכניראה יעשו בעיות וצריך תעודת אחריות וכל השטויות ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ניסיתי לצפות במספר סרטי DVD (הסרטים על דיסקים מקוריים), והסרטים חשוכים ובאיכות מאוד נמוכה. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם דריבר 9.1.4.7 ומחשב חדש (ומסך samsung lcd). ניסיתי לראות את הסרטים בנגנים שונים (microsoft media player, vlc, powerDVD ) והבעיה חוזרת כל פעם. דרך אגב, משחקי מחשב רצים מצויין במחשב. תמונות ויישומים אחרים נראים גם מצויין במחשב. אתם יכולים לעזור לי לגרום לסרטים להראות טוב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. שלום. יש לי את הנייד הזה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10253&perur=2&t=1&c=583 שאני מחבר את הנייד למסך טלוויזיה כדי לצפות בסרטים הם פשוט מקרטעים לי, אפשר לשים לב לתקיעות קטנות ולאגים מציקים כאלה. אני משתמש ב- VLC PLAYER ויש לי מקודדים CCCP. המחשב חדש ובקושי מותקן עליו משהו. למה הקרטועים האלה קורים? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  9. ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by theflow,

אוקיי אני לא כ"כ בטוח אם זה קשור לפורום הזה ספציפית, ואם זה לא קשור אני מתנצל מראש (: יש לי את המעבד הזה אוקיי הבאתי תמונה כי בתאכלס אני לא יודע ממש מה יש לי ... נכון לעכשיו יש לי GeForce 7300 GT אני רוצה לשדרג ל8800GTS. עכשיו לשאלה האם הדבר אפשרי בגלל המעבד שיש לי. אני לא יודע ממש מה לעשות או לאן לפנות בנושא ואני בעצמי לא ממש מבין. בכל אופן תודה מראש וצר לי אם טעיתי בפורום..

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by Tilien,

היי , היום כשחזרתי הביתה החלו בעיות במחשב הוא נדלק ונסגר בלופים תחילה המחשב עולה כרגיל עם הלוגו הזה של Gigabyte motherboard - חייב לציין שניסיתי ללחוץ על F9/ F12 /DEL ושאר האופציות וזה לא עובד ואז המחשב קופץ למסך כחול כשלמעלה רשום Gigabyte - UEFI DualBIOS ניסיתי לכבות והדליק, והלוציא את כל הכבלים ולחבר מחדש לאחר מספר דקות ללחוץ על כל הF למיניהם , עדיין אותו דבר יש לציין שיש מצב שאחי הקטן נגע לי במחשב ולחץ על כפתורים ככה שאין שמץ ממה זה נובע.. אשמח לעזרה

• 43 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by SUPER300,

כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לכולם, מזה שבוע שקופצת לי כל כמה דקות הודעת שגיאה על התקנה כושלת של תוכנה שבחיים לא ניסיתי להתקין. קוראים לתוכנה HMA pro vpn -חיפשתי את השם באינטרנט ומצאתי כי זו תוכנה שקוראים לה Hide My Ass. ניסיתי למחוק את התוכנה איכשהו אבל היא בכלל לא מצויה אצלי במחשב,לא הורדתי אף פעם תוכנה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש. http://i44.tinypic.com/35b7eds.jpg

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. במצב הזה אני חייב לעשות הפעלה מחדש. מה מקור הבעיה? יש לי windows 7 והמחשב שלי עומד בכל הדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yossiel,

התקנתי את הwindows7 שלי כרגע, וככל הנראה לא הגדרתי נכון את אחד הדיסקים(של 755 גיגה), והוא לא מופיע על המחשב. כרגע מופיע לי רק דיסק אחד של Local Disk(C:) שבו יש 175 גיגה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שזה מה שצריך לעשות: "קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה." האם זה נכון? ואיך בדיוק עושים את זה? והאם יש דרך אחרת לעשות זאת? עריכה: חשוב לציין שאין לי כלום על הדיסקים, ושזוהי ההרצה הראשונה שלי של המחשב הזה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by extremex,

היי,אז ככה יש לי 4 הארדדיסקים במחשב,ואחד מהם של WD GREEN של 2TB הפסיק לעבוד.זה התחיל מזה שלא הצלחתי להיכנס אליו דרך "המחשב שלי" זה לקח המון זמן לטעון,והוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים.אח"כ המחשב עשה ריסטרט לעצמו ולקח לו לפחות 15 דקות לעלות [הוא עולה תוך 30 שניות] ולא היה יותר את אותו HD כונן E.כשניתקתי אותו הכל עבד חלק,כשחיברתי שוב הוא משמיע רעשים כמו של המודמים הישנים עם החייגן שמנסים לבצע חיוג ולא מצליחים.וברגע שאני מחבר אותו והמחשב דולק הוא ישר עושה ריסטרט ולוקח לו מלא זמן לעלות,ואם אני מחבר אותו ואז מדליק את המחשב אז אותו הדבר..כל מה שניסיתי לא עזר,ברגע שאני מחבר אותו הוא משמיע קולות ולא עובד.מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by freee,

שלום, במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר. בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Assassin,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. לאחרונה המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על הכפתור הוא לא נכבה והוא לא כותב שמשהו נתקע או דבר כזה.. ואני תמיד לוחץ על הכפתור.. אם זה משנה,אז לאחרונה התקנתי תוכנה שמכבה את המחשב אוטומטי(להורדות,כשאני לא בבית אני מגדיר לו שיכבה נגיד אחרי שעה כשהוא מסיים) והכל עובד סבבה,זה בעיקר קורה כאשר המחשב דולק הרבה שעות(לדוגמא מ-1 בצהריים עד איזה 12 בלילה..)

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by dankom,

שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 3.00 ghz, לוח אם 865PE Neo/ Neo-L של msi . לקחתי מאורר ninja של synche מאחי התקנתי ועשיתי אוברקלוק. לאחר שניסיתי לעבור את ה 3.50 ghz ניסיתי להמשיך לעלות (וכל זאת כשאני בודק שהטמפרטורות יציבות) ופתאום המחשב נכבה ולא נדלק יותר (כאילו מנותק מן החשמל) חשבתי שהבעיה היא הספק כוח שהוא נהרס אך לאחר שהחלפתי וניסיתי להשתמש באחד שעובד גיליתי שזו לא הבעיה.. כשאני מחבר את המחשב לחשמל הריבוע הקטן בצבע שחור שרשום עליו אינטל רותח ממש..! ולאחר כמה דקות מתחיל להיות ריח של פלסטיק שרוף.. רציתי לדעת אם הלוח אם הלך או חלק אחר.. או שזו בעיה של חיבורים (למרות שלא נראה לי) או כל בעיה אחרת.. זהו.. ותודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  21. אהלן. העברתי אתמול את הספרייה שבא עומד המחשב לקצה השני של החדר (בלי לנתק כלום רק כיביתי את המחשב) עכשיו כשאני מדליק אותו לא רואים כלום, המקלדת, העכבר והמסך לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by L1ron,

לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by llliorrr,

קניתי אתמול מסך סאמסונג 2253BW והחלטתי לראות בו סרט אז כשהדלקתי אותו על מסך מלא המסך התחילו להופיע מן קווים כאלה שהופיעו ונעלמו כל הזמן.. מקודם היה לי מסך 20 אינץ שלא היו לי בעיות איתו.. צרפתי תמונה של זה לא ממש רואים את זה חזק בתמונה אבל זה בולט http://c.imagehost.org/0497/P1010006.jpg אין לי מושג מה לעשות אני לא ממש מבין בזה אם אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by Dima99,

היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.