תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני יומיים עברתי דירה ורק הלילה הזדמן לי סוף סוף לחבר את המחשב. לבסוף לאחר שסיימתי להתקין הכל מחדש והכל עבד פיקס, נגשתי לדבר האחרון שנראה לי שהכי לא יעורר בעיות- חיבור ההארדיסק החיצוני לחשמל ואז למחשב. הבעיה היא שלמחשב פשוט לא הספקתי לחבר אותו. ההארדיסק מתכבה חמש שניות לאחר שאני מחבר אותו לספק הכוח שלו. הנורה מהבהבת הבהוב קצר, כמה שניות של רעשים כאילו הוא עולה ואז בום. נכבה. למישהו יש עצות עבורי? אני די תולש שיערות מהראש כרגע... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די חדש ואמור להיות חזק מספיק להריץ כל פחות או יותר כל משחק שיש היום בשוק. עיקרי המפרט הם כאלה: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 Chipset Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ Gigabyte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 הכל היה טוב ויפה, ואכן המחשב הריץ במהירות די מרשימה כל דבר שנתתי לו. לפני כשבועיים פתחתי את המחשב לנקות אותו (כמו שאני עושה של תקופה מסויימת עם שואב אבק, מברשת עדינה ולפעמים גם אוויר דחוס), סיימתי לנקות וסגרתי את המארז. מיד לאחר ההדלקה הרגשתי שינוי ניכר במהירות שלו ובאמת מאז הכל עובד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לאחר הפירמוט בהתקנה של ווינדוס הוא ניתקע או קורס או מסך כחול. שאני מפעיל אותו לאחר שהוא קורס הסמל של ווינדוס עובד ולאחר מכן הוא חוזר למסך של ההתקנה ומבקש דיסק התקנה, כשאני מכניס דיסק שוב הוא עובד מזהה את הדיסק מתחיל בהתקנה ולאחר מכן באקראיות קורס הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי 2 מערכות הפעלה שברשותי בשתיהם אני לא מצליח לסיים את ההתקנה. כרגע אני מריץ MEMTEST לשלול בעיה עים הזיכרון, האים מישהו מכיר את הבעיה או שיש לו מושג מהי? מצרף תמונה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התקנתי שרת, מעבד XEON הארדיסק 2TB מערכת הפעלה SERVER 2003 32bit מיד לאחר ההתקנה נראה ש 1TB כבר נמצא בשימוש, האם זה בגלל שלא התקנתי מערכת 64BIT? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ועליו מורכב זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 אני רוצה להוסיף עוד 2X2GB , האם יש מגבלה לסוג הזיכרון שאני יכול להוסיף ? האם נדרש דווקא זיכרון מסוג CL4 במהירות 800 או ניתן לשים כל סוג של זיכרון מסוג ddr2? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עושה רעשים כאילו הוא נדלק אבל אין שום תגובה במסך או ברמקולים והוא לא מגיב בכלל (לא באמת עולה). לפעמים הוא כן מצליח לעלות ואז הכל עובד מצוין. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E2000 מהו כזה, וכרגע יש ברשותי E6400 שאני מעוניינת שיחליף את הE2000 אז כמה שאלות: 1- האם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת על סוג המשחה הטרמית? 2 - האם כדאי לנקות את המשחה הישנה בעזרת אצטון - (או לקנות אלכוהול?) 3 - לאחר שהחלפתי את המעבד, האם אצטרך לפרמט את המחשב? (בגלל שהחומרה שונתה?) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי ! אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה החלפתי לוח אמ במחשב שלי חיברתי הכל חזרה הכל טוב ויפה המחשב נדלק הכל בסדר. שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה [XP] אני מגיע למסך הכל בסדר הוא מתחיל להתקין שהוא מסייים עם המסך הכחול בא להמשיך את ההתקנה אחרי הריסט המחשב נתקע במצב מסויים תמונה: http://up353.*צונזר*/up1/eiojtmmr1d5y.jpg המסך הראשון שאני מקבל שהוא עושה ריסט: http://up353.*צונזר*/up1/mmqvwnx2yjkn.jpgו אחר כך הוא נתקע בתמונה מלמעלה שניסיתי להתקין ווידוס 7 באה לי השגיאה הבאה http://up353.*צונזר*/up3/3yuqjdetomow.jpg יש לציין שהתקנתי כמה פעמים מהדיסקים האלה והם לא פגומים
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעזרה לבעיה שמציקה לי כבר המיון זמן:אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים מהמחשב הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל אחרי שאני מכבה את הטלוויזיה כל תוכנה שאני מנסה לפתוח במחשב הולכת לטלוויזיה ואין שום דרך אחרת חוץ מאשר להדליק את הטלוויזיה להעביר לערוץ hdmi ולגרור משם את התוכנה חזרה למסך המחשב..ככה כמעט כל תוכנה שאני פותח וגם אחרי שהעברתי חזרה למסך המחשב אחרי הפעלה מחדש שוב כל תוכנה נדקלת בטלוויזיה במקום במסך המחשב... מישהו אולי מכיר פתרון לדבר המציק הזה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע עשיתי פרמוט והתקנתי win 7 ultimate x64 ונכון ''בהתאמה אישית'' איפה שאמורה להיות האוצפיה ''הפוך שקיפות לזמינה'' ואפשרות החלפת הצבעים של שורת המשימות -פתאום אין לי את זה בכלל ..הנה תראו... במקום הצבעים והשקיפות מופיע לי למטה ''צבע חלון'' וכשאני לוחץ על זה זה פותח חלון לא קשור מישהו יכול לעזור http://www.fastup.co.il/v.php?file=11491585.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש לפני מס' שבועות ובשבוע-שבועיים אחרונים היו בינתיים 3 פעמים בעיה חוזרת של : המחשב נתקע כולל סאונד תקוע ששומעים ולאחר מכן מיד Blue Screen Of Death בעצם שבו רואים את המסך סופר עד 100 ומציין משהו לגבי Memory Dump ואז מבצע הפעלה מחדש. לפי מה שראיתי בתוכנה שמפרטת את קבצי ה Dump - Blue Screen View כנראה שיש בעיה ntoskrnl.exe אבל לגמרי לא בטוח.. בכל מקרה כרגע עדכנתי את כל הדרייברים. מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אשמח לעזרה ופתרון חברים! תודה לכל העוזרים! (: [attachment delet…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-