תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
פנטיום 4 GHZ 3000ht 1MB CASH Socket 775 לוח :P5GD2 ASUS Intel LGA775 Pentium 4 CPU Intel 915P chipset Dual-Channel DDR2 533 PCI Express Architecture זכרון :Dual-Channel DDR2 533 1024MB OCZ כ.מסך :Asus Extreme AX800XT/2DT PCI-E X16 כ.קול :creative audigy 2 platinum ex פנלים:hardcano 12 termaltake&musketer cooler master 3 מאווררים smart fan 2 termaltake הרד דיסק8MB CASH 120GB 7200RPM SATA WD צורב LG 52X מה אתם מציעים לשפר אם יש? דרך אגב הדרייברים שקיבלתי מאסוס של הכרטיס מסך לא עובדים מראה מסך כחול בוינדוס אקס פי אז היתקנתי קטליסט 4.10 מהאתר של ATI...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש . כשלוחץ למחוק קובץ או מסמך ,עדיין מופיע . רק ברענן זה נעלם. כיצד משנים את ההגדרה שבמחיקה זה יעלם ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול שיחקתי לי ב-GTA3 ובעודי עונה לטלפון שמזמין אותי למירוץ מכוניות בתוך העיר, כבה לו המחשב. הפעלתו מחדש גורמת לפעולת המאוורר ולתקתוקים מהכוננים, לאחר כמה שניות נשמעים שלושה צפצופים מהרמקול הפנימי שחוזרים על עצמם כל מספר שניות. אין שום תצוגה על המסך. מהנסיון המועט שיש לי, אני יודע שהוא צריך להגיע לטכנאי ASAP אבל האם מישהו יכול לתת דיאגנוזה ראשונית? האם זה ההארד דיסק? (אני אצא מדעתי) לוח האם? (יש אחריות) תודה לעונים. ???
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים המחשב שלי הפך איטי בהרבה משהיה קודם לכן. אמנם מדובר במחשב לא צעיר, כבן 4, אך מאחר ולא מותקנות עליו תוכנות כבדות במיוחד הוא עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע פתחתי את המארז על מנת לראות אם משהוא אולי לא בסדר בפנים, ומצאתי כי המאורר האחורי, זה שיונק ומוציא את האויר החם מהמארז, אינו עובד. לאחר מכן הורדתי תוכנה לניטור טמפ' המעבד (Intel core 2 dou E7300) ונראה לי שהיא גבוהה עד גבוהה מאוד - בשעת מנוחה היא נעה סביב ה-65 מעלות, בשעת פעילות מינורית (נגן מוסיקה ודפדפן) היא סביב ה-77 מעלות ואם אני מפעיל סרט בברזולוציה גבוהה המעלות מרקיעות עד לכמעט 100. אני לא מבין גדול בטמפרטורות של מעבדים, אבל זה נראה לי חריג ורע. אגב, מאז שגיליתי שהמאורר לא עובד השארתי את דופן המ…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך אני פותר בעיה זו, תודה רבה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ראיתי היום שיש 1950PRO עם 512 מגה ביט ל AGPX8 (החיבור שלי כרגע) http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5617 מה ההפרשים בביצועים בין גרסת ה AGP לגרסת ה PCIE עד כמה זה יורגש? האם ההבדלים משמעותיים?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זאת הבעיה של חבר שלי: יש לו שני כוננים [לא כונן של ההארד דיסק אלא צורב וCD רגיל] שניהם נעלמו לו פתאום והוא לא רואה אותם, גם כאשר הוא מכניס דיסק אליהם לא קורה שום דבר. =] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! היום שיחקתי BF3 (לפחות כך רציתי..) וכשנכנסתי למשחק הופתעתי לגלות שהמשחק מקרטע ואפילו לא עובר את שלב טעינת השרת וכמו כן לא מצליח להכנס לSingalplayer או שהוא פשוט טוען ומהר מאוד נתקע ולבסוף יוצא. אתמול שיחקתי והכל רץ חלק על הגדרות גבוהות ואם אני לא טועה על הכי גבוהות. מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה. כשאני בתוך המשחק אני רואה בתוכנה של AMD שהנתונים כאילו הכרטיס במצב מנוחה והוא לא בשימוש. לעומת זאת, בBF HARDLINE המשחק רץ חלק ללא תקיעות הכרטיס מסך מנוצל 90%+ טמפרטורה 66º אך המחשב עדיין קריר כשבBF3 הוא כבר היה מוציא אוויר חם. כמן כן, Titanfall שכרגע חינם באוריגין רץ חלק ללא בעיות על ההגדרות הכי גבוהות. הכרטיס מסך: Gigabite R9 280X דרייבר: 14.4 רזולוציית מסך:FHD. א…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
במסגרת בדיקה מזדמנת של חומרת המחשב התברר לי שהדיסק הקשיח שמשמש כמסטר אצלי (WD1600JS) מגיע לתוצאה עלובה של 10 מ"ב לשנייה במבחני HDTUNE ו-HDTACH. דיסק SATA2 במחשב אחר הגיע למהירות 185 מ"ב לשנייה. הדיסק האיטי עצמו נמצא כשיר מבחינה פיסית, עבר איחוי וה-DMA ומצב SATA2 מאופשרים. מה יכולה להיות הסיבה לזחילה? בתודה מראש.
-
- 49 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר (והאמינה ביותר) להשוות קבצי pdf כדי לראות את השינויים שנעשו ביניהם?
-
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה שנכנסתם קודם כל מפרט: gef 6600 (יש לי אותו משו' כמו חמישה חודשים..אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק.. ניסתי לעשות עליו OC שקיבלתי אותו ואולי קצת דפקתי אותו ) 2.8 intel 80 gb 512 ddr בחודשים האחרונים הייתה לי בעייה שבזמן שאני משחק(americas army) קופא לי המסך - פשוטו כמשמעו..אבל זה היה פעמיים ביום ולא הפריע לי, שאני אומר קופא אני מתכוון שהתמונה קופאת ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מריסטרט.8(לפעמים המסך קופא ואחרי כמה שניות הכול חוזר לעצמו.. אני יודע לפי הנורה האדומה שיש במארז, שהיא מהבהבת זה סימן שעוד כמה שניות זה יסתדר). בימים האחרונים המחשב שלי החליט להישתדרג ובכלל אחרי 10 דקות של שיחוק יש מסך כחול או לחלופין המסך קופא.. עכשיו אין לי בעייה של חום הטמפרטורת בסדר גמו…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחשב נייד DELL 500 עבדתי עםהמחשב עד שהסוללה התרוקנה לגמריי.. עכשיו שאני מוציא את המטען מהחשמל הוא נכבה דהיינו לא מטעין. באייקון למטה בוא מראה לי שהמטען מחובר . המחשב בן חודשיים הוא אף פעם לא עשה לי בעיות עם הסוללה.. יכול להיות שזה בגלל שרוקנתי את הסוללה לגמריי ?.. יכול להיות שזאת בעיה שניתן לפתור אותה בקלות (שינוי הגדרה וכו') ?.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן... הבוקר ניסיתי להפעיל אתה המשחק GTA SA, וכל פעם שאני מתחיל לשחק לא עוברים חמש דקות והמחשב שולח לי הודעה ש'GTA SA .exe' הפסיק להגיב. ניסיתי את פותר הבעיות של ווינדוס או להוריד איכות וזה לא עוזר. למען הסר ספק – המחשב שלי עומד בקריטריונים של המשחק (יש לי מעבד Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz , שמונה ג'יגה RAM' יש לי מתאם תצוגה Intel® HD Graphics ואפילו התקנתי עכשיו DirectX וזה עדיין לא עוזר.) אז אם יש למישהו שמץ של מושג מה לעשות, אשמח לשמוע...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : Stop 0x0000007B עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[YAMAHA CRW3200E -------------------------------------------------------------- 8:41:48 PM #14 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files started 8:41:48 PM #15 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files completed 8:41:48 PM #16 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Burn process started at 24x (3,600 KB/s) 8:41:48 PM #17 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1948 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 8:41:48 PM #18 Text 0 File Mmc.cpp, Line 17168 Set BUFE: supported -> ON , Optimum Writespeed Control : ON 8:42:10 PM #19 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp,…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך RTX 3070 , לאחר עדכון הדרייבר החדש 522.25 https://hwzone.co.il/main-computers/תוספת-של-עד-24-אחוז-לביצועים-ללא-עלות-מנה/ הרזולוציה הופכת להיות גדולה ללא אפשרות שינוי. הנכונה היא : 1440X2560 165Ghz , והיא יורדת ל 1280X768 מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הי, הצורב שלי לא מוכן לצרוב יותר, יש קובץ לוג אבל אני לא יודעת איך לפענח אותו אנא עזרו. Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 13:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.7.0 Internal Version: 7, 2, 7, 0 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3540A> Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ? CD-ROM: <_NEC DVD_RW ND-3540A >Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === Dis…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 6500A PLUS עם יחידת הדפסה דו צדדי יש לי קובף וורד 100 דפים מאוחסן על דיסק מלפני 3 שנים שמאז ומתמיד בעבר הדסתי ממנו הדפסה דו צדדי 4 עמודים לגליון כיום אני מנסה להדפיס ממנו ולא מצליח מדפיס לי חצאי עמודים לגובה מצורף תמונה להסכיר נסיתי להדפיס בוורד 2007 וגם בוורד 2003 ולא הלך אותו בעייה אם אפשאר עזרה משהו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-