תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש amd 64 3000 939 לוח k8ns 939 זיכרון של מיקרון 256*2 dc העלתי את כל קבצי ה dump שהיו לי מישהו יכול להסביר לי ממה זה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי בעיה עם המחשב וזה לא חד פעמי המחשב שלי בעבר היה מיתכבה פיתאום כאשר אני עובד עליו וזה אז היה לי בגלל הטמפרטורה של המחשב שלי שהייתה גבוהה מאוד לכן הטכנאי שלי החליף לי את מרבית החלקים מספר פעמים ואז המחשב היה בסדר אבל עכשיו הבעיה חזרה והטמפרטורה של המחשב עכשיו בסדר למשל אני בא להכנס למשחק ופיתאום הוא קורס לי ואחר כך אני לא יכול להדליק ישר דרך הכפתור של המחשב אותו אני צריך להוציא את השקע של המחשב ולהחזיר ואחר כך רק אני יכול להדליק את המחשב אם משהו יכול לעזור לי זה התקבל בברכה בקשהההההההההההההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי מחשב חדש בחלקים ואני לא מצליח להדליק אותו מצורף בתמונה המפרט... בהתחלה המחשב עלה לא ראו כלום על המסך והיה ציפצוף ארוך שלא הפסיק.... אז ראיתי שהחיבור של הכרטיס מסך למחשב לא היה מחוזק אז חיברתי אותו והוא הפסיק לצפצף עכשיו הוא עולה ויש אחרי איזה 5 שניות נכבה... הכל חדש ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי לנתק ולחבר חלקים אבל לא שינה כלום... וגם אין ביפים מהביוס כרגע.... שאלוהים יעזור לי! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם אחריות עד 2007 ונמאס לי ממנו עכשיו אני רוצה לדפוק אותו במסגרת האחריות בעיקר את הלוח והמעבד איך אפשר לעשות את זה בלי שישימו לב במעבדה? הלוח והמעבד אינטל
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מקלדת אלחוטית ש/ל לוג'יטק עובדת חלק. לאחרונה קניתי עכבר אלחוי של TEAC. כל פעם שאני מחבר אותו הוא עובד לכמה דקות ונתקע. חיברתי את העכבר למחשב של אחי הקטן עובד חלק. בשתי המחשבים WIN 7 32 BIT . אחרי שראיתי שהעכבר עובד במחשב השני לקחתי את הסט של מיקרוסופט (שמחובר למחשב של אחי הקטן) למחשב שלי. ושם העכבר עובד חלק והמקלדת עובדת גם אבל לא כנדרש. כל המקשים לא עושים את התפקיד שלהם. מגיד שלוחצים על מספר 4 זה עושת את האות נ.. חחח יש למישהו פתרון לאחת מהבעיות?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח gigabyte 8ipe1000 pro ומעבד p4 2.4 ht 800mhz bus הלוח הוא דואל צ'אנל, 400ddr האם זה משנה אם שמתי רק רכיב זיכרון אחד של 512 מגה, 333ddr? תודה גיל
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי ??? אתמול קניתי מחשב חדש (םנטיום 4) והרכבתי אותו לבד. המחשב עבד מעולה כל הלילה והיום בבוקר איזה שעה. היום הוא נתקע לי שהעלתי את הווינדוז ועשיתי ריסט, ואז הוא רשם CMOS settigs error נכנסתי ביוס לסדר את זה והוא נכבה :-X מאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה אחרי 3 שניות !!! מה זה לעזזל? :'(
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להיות איטי לעיתים. הפעלתי את המחשב מחדש וכשהוא התחיל לעלות הופיעה השגיאה הבאה: "A Disk read error occurred" . הפעלתי שוב מחדש ושוב אותה הודעה, לאחר מכן כיביתי את המחשב והוא עלה כרגיל. מה גרם הזאת?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קרה לי פתאום לא יודע מאיפה זה בא.. משהו מוזר רצח האות ט בלבד לא עובדת.. זאת אומרת חצי כן חצי לא צריך להלחם איתה בשביל לכתוב אותה.. זה לא בעיה במקלדת לדעתי מהסיבה הפשוטה שאם עושים את זה מהר ומשלבים בתוך מילה את האות מהרר מאוד זה כותב אבל למשל שאני כותב בנפרד, או כותב לאט הוא לא כותב..
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכם! היום קניתי מעבד חדש(יד שניה) והחלפתי, והמחשב לא נדלק. החזרתי את הישן, והמחשב עדיין לא נדלק. יש בו 4 נורות אדומות. אז לפעמים הוא מהבהב בין 3 נורות דלוקות ל4 דלוקות. ולפעמים הוא מגיע לנורה האחרונה, מצפצף פעם אחת וזהו. ממשיך לעבוד רק המאווררים והנורות במחשב(והנורה ממשיכה לפעול) מה לעשות? עדכון: הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט שלו, ועכשיו זה מגיע לשלב של הנורה האדומה האחרונה ומצפצף צפצוף ארוך. אם אני מכניס את הכרטיס לסלוט השני, לפעמים המחשב עולה לכמה שניות ולפעמים לא. עדכון2: המחשב עולה, אבל עושה ריסטים אני לא יודע מתי אבל זה קורה אחרי שהוא עלה למערכת הפעלה, ויכול ליהיות גם אחרי הבוט שהתחיל לטעון את המערכת הפעלה. בנוסף שהגעתי למערכת הפעלה זה אמר לי שהמחשב צ…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר הארד דיסק למחשב המריץ XP, ואני פשוט שומע מלא באוהדים של כניסה ויציאה של USB וההארד דיסק פשוט לא מזוהה. במחשב אחר אשר מריץ 7 הכל עובד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב,אחרי צפייה בסרטים,כאשר אני מחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,כאשר בסוף הסרט אני מוציא את הכבל מהמחשב,המחשב בקושי זז,הוא פשוט תקוע לגמריי,צריך לעבור הרבה זמן עד שהוא מתחיל להגיב ,עכשיו הוא פשוט טס,זה התחיל לקרות מאז שדרוג לווינדוס 10,מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחר שהמחשב מבצע בדיקה של הכוננים אמור להגיע מסך הטעינה של WIN , אבל אני מקבל מסך שחור עוד לפני השלב של של הכניסה . אני לא מצליח לעלות את המחשב גם במצב בטוח או כל אפשרות אחרת מה יכול להתקלקל הזכרון או הכרטיס מסך, הגדרות ביוס ,לוח אם ? ביצעתי בדיקה ב-MEMTEST והכל היה תקין ניסיתי גם אפשרות של שינוי תזמונים של הזכרון מה יכול להשתבש? ניסיתי גם להתקין WINDOWS מחדש אבל ב-hardwre inspection המחשב ניתקע? מפרט :WINCHESTER 3500 AMD זכרונות 1GB GSKILL PC4400 LE כרטיס מסך sapphire x850xt pe לוח אם : DFI LANPARTY UT SLI- ???
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-