תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שאלה קטנה, המעבד שלי E5200 עבר OC אבל אחרי תקופה מה של התחממות יתר החלטתי לאפס הכל. השאלה שלי, מדוע המחשב מזהה כרגע רק ליבה אחת? זה יכול להיות בכלל? אפשר להסיק מהתמונה שיש בעיה? תמונה מצורפת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה לי שהמסך פתאום נהיה לבן או נתקע ואז אני לא יכול להמשיך כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב מאתחל כרגיל אבל על המסך רשום ליno signal detected ואז כלום המסך לא מגיב ולא נותן שום דבר, וגם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה לא עוזר והמסך לא מגיב רק קורה לפעמים שאני עובד בשיטה המרוקאית (מכות למחשב) הוא מואיל בטובו לחזור לפעול מה עושים?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ולכולם וערב טוב. קניתי דיסק קשיח חדש (2TB) ולוח אם חדש(P5 של אסוס). התקנתי ווינדוס חדש על הדיסק קשיח הישן שיש לי 500GB, עכשיו הווינדוס לא מזהה את הדיסק קשיח החדש שלי. הביוס מזהה, הווינדוס משום מה פשוט לא מזהה וניסיתי לנתק ולחבר, כלום. יש לציין שהארד דיסק מופיע גם במנהל התקנים, פשוט לא מופיע ב"מחשב" יש למישהו עצה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב התחיל לקרוס לפחות פעם ביום. לרוב זה קורה בשימוש בדפדפן. מתבצע ריסטרט ללא מסך כחול ואז מופיעה הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ומצורף דוח שגיאה. עשיתי סריקת וירוסים תולעים ובר מינן ואין שום דבר חריג. צירפתי את דוח השגיאות שמצורף להודעה.(3קבצים) אשמח לקבל תשובה לגבי מקור הבעיה ממישהו שיודע לפרש את הדוח המצורף. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה מאיביי, למשל את זה: http://www.ebay.com/itm/PINNACLE-PCTV-HD-CARD-ATSC-HDTV-QAM-RECEIVER-ANALOG-TV-RADEO-8230-10023-51-/400246588416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d308e4400 כתוב שיש לו כניסות RCA. RCA תומך ב-HD? לא אמורה להיות כניסת HDMI? ועוד משהו, האם זה משנה שכרטיס תומך רק ב-NTSC ולא בשיטה שיש בארץ (PAL)? אני רוצה לחבר ממיר של יס לכרטיס. הממיר אמור לתמוך גם ב-NTSC, לא? נ.ב מצטער אם לא כתבתי במקום הנכון, פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח המחובר לראוטר של בזק. הראוטר הקודם היה rotal-rta 1025wשל בזק ולא הייתה בעיה להתחבר אליו ברשת אלחוטית עם מחשב נייד. החלפנו את הראוטר ל (wireless/N (netgear. כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד, אני מקבלת הודעה: windows אינו מצליח להתחבר לרשת, החלון עם בקשת הסיסמה אינו מופיע כלל. במחשב הנייד יש לי windows xp בעברית. מה צריך לעשות? בתודה, גילה. ???
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי פינג של 20 25..ומשום מה יש לי תקיעות במשחקים חשבתי אולי זה קשור לאיזה חלק שצריך להחליף במחשב.. זה המפרט: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]זיכרונות- System Memory 2043 MB]DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי רמקולים של harman kardon sound stick iii 2.1 ברצוני לחבר אותם לטלויזיה, יש חיבור תואם בטלויזיה ויש בננה שמתחברת לטלויזיה, אבל על שום מה אני לא מצליח, ואפילו בהגדרות של הטלויזיה הגדרתי שמהחיבור הזה אני רוצה את ה-audio ודי נתקעתי. הטלויזיה אגב של sharp תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב ואת המסך, לאחר שנשמע הצפצוף מהלוח אם והנורות של המקלדת מהבהבות( ז"א שהוא מזהה הכל), המסך לא זוהה ולא רואים שום דבר, הנורה במסך מהבהבת כאילו הוא לא מחובר למחשב. לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסטרט של המחשב, לוקח כמה שניות עד שנשמע שוב הצפצוף מהלוח אם, ואז המסך כן מגיב וכן עובד. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך(לא יודע אם זה קשור, הכרטיס מסך הוא GeForce 8800GT). מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! ניסיתי לסדר מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, ניקיתי אותו והוספתי מאוורר ועכשיו כשאני מדליק אותו (יש לו מערכת xp) הוא מתחיל את הבדיקה הרגילה... test משהו ואז בצורה אקראית לחלוטין נכבה, כל נסיון בשלב אחר המאוורר של הספק עושה רעשים, אבל אני לא יודע אם זה זה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה? תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! במחשב הנוסף בבית קיים קשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה, וזמנית חובר דיסק נוסף ע"מ לגבות קבצים. כעת ברגע שדיסק הגיבוי נותק, המחשב אינו מצליח להעלות את מערכת ההפעלה למרות שהיא מותקנת על הדיסק הראשי. ניסתי להחליף חיבור על הלוח/כבל SATA/כבל חשמל אך שום דבר לא הועיל. הקשיח מזוהה בביוס ואף מסומן כהתקן הראשון לבוט. ניסיתי לשנות הגדרות ביוס ל- load fail safe defaults \ load optimized defaults ללא הועיל הלוח והקשיח: GIGABYTE GA-P35-DS3L WD Caviar Green WD7500AADS 750GB מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA Z77X UD3H . http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שאר המפרט נמצא בצד ללוח האם הזה יש 6 USB3 וארבע מהם לא עובדים מה שלא עובד זהו הצ'יפ VIA USB3 ROOT HUB שלא עובד ניסיתי לעדכן את הדרייבר וזה לא הצליח נ.ב. יש חשמל שמה תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סט עכבר + מקלדת Logitech LX710 .. העכבר עובד מצויין או לפחות אני לא מרגיש שיש בו לאגים (משהו שלא נראה לי הגיוני) המקלדת לעומת זאת עושה לי בעיות של לאגים.. לדוגמה כשאני מקליד רווח הוא עושה לי 6-7 רווחים ברצף.. כנ"ל לגבי Enter .(נקודה) או Ctrl+V לפחות באלה זה ממש מורגש. לפעמים היא גם לא קולטת את אותם המקשים או קולטת אותם ממש לאט (כלומר אם לחצתי פעמיים רווח מהר הוא לא קולט אחד מהם או אפילו את שניהם) ויש ללחוץ מספר פעמים.. המקלט יושב ממש מול המקלדת אין שום דבר שמפריע בדרך. האם זאת בעיה חומרתית במקלדת, במקלט, במחשב עצמו או אולי במשהו אחר (WIFI, טלפון וכו')?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-