עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? 2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? 3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? 4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? 5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Matanki,

אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by osher_co,

שלום לכולם , יש לי מחשב DUAL CORE 2 ולאחורה משהו מוזר קרה לו , כשאני מפעיל את המחשב יש תמונה של GIGABITE של הלוח..ואז המחשב נעצר על מסך שחור ולא עולה לWINDOWS. הכנסתי דיסק של WIN 7 לפרמט את המחשב ואז הוא מתחיל לכתוב BOOT לוחץ אנטר ואז שוב אנטר וזה מגיע לשלב של "WINDOWS LOADING FIELS" ורץ קו אפור ונתקע. הכנסתי דיסק של XP וגם באותו מצב זה נתקע. החלפתי לארדיסק אחר וגם הוא לא מצליח לעבור את השלב הזה , החלפתי כבל לארדיסק ולא עוזר. בדקתי כרטיס מסך אחר וגם לא עוזר. הבעיה האחרונה שנראה לי זה זיכרון אבל אין לי פה חילופי כי במחשב הזה יש 800 מהירות זכרון ויש לי כאן זכרונות של 500. אבל בואו נראה מה דעתכם... בבקשה עזרה כי אני כבר מיואש. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב בן 5. חוויתי תופעות של תקיעות של המחשב לפרקי זמן של מס' דקות, כשנורת הדיסק דולקת קבוע. היו הודעות של Disk Error בעליית המחשב ולפעמים הדיסק לא הזדהה עוד בשלב ה-BIOS. קניתי היום דיסק חדש ואני נתקל בתופעות שבהן המחשב קופא לפרקי זמן של דקה-שתיים כשאני מנסה לבצע פעולה הקשורות לדיסק החדש. בעת הקיפאון, נורת הדיסק דולקת קבוע. המעבד לא מתחמם ולכל צרה, השארתי אותו פתוח. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by geniaXP,

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך radeon HD6950. הוא לא עשה שום בעיה עד לאחרונה. בימים האחרונים שמתי לב להאטה מטורפת במשחקים; המחשב בקושי הריץ את FARCRY 3 על LOW (אפילו שבעבר הוא הריץ את CRYSIS 2 בקלות, וזה אותו המנוע), ואחרי חצי שעת משחק הוא קרס. אח"כ הבעייה נהייתה גרועה יותר, עכשיו אפילו סרטים באיכות 720P גורמים למחשב לקרוס אחרי כמה דקות. פתחתי את הMSI AFTERBURNER וראיתי שהכרטיס על 80 מעלות (צלזיוס) קבוע במצב IDLE, ותוך 5 דקות משחק הוא מגיע ל100 מעלות צלזיוס. אז התקנתי מחדש את כל הדרייברים, שמתי את המאוורר על 100% באופן ידני, פתחתי את המחשב וניקיתי עם קיו טיפס כל טיפת אבק אפשרית, נתתי לו לרוץ עם המארז פתוח, אפילו הרצתי CC Cleaner (על הרג'יסטרי... למה לא). שום דבר לא עובד. המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש, זה אומר חומרה חדשה יותר (לוח אם, מעבד וכו') ובעבר בתקופת ווינדוס XP הייתי חייב להתקין ווינדוס מחדש מכיוון שהוא לא היה עולה על החומרה החדשה באופן אוטומטי. האם ווינדוס 8 הנוכחי שמותקן אצלי ידע לעלות על חומרה חדשה באופן "טבעי"? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nir_gr23,

הרכבתי מחשב חדש והוא לא מגיע ל POST יש צפצוף חלש ארוך שלא מפסיק ברגע ההדלקה המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב רק אחרי שתי שניות מהדלקת המחשב בבקשה אני חייב עזרה ניסיתי כבר כמה פעמים להרכיב ולחבר כל הזמן אותו בעיה הנתונים הם מעבד I7 3770S לוח אם אינטל DH77DF זיכרון 8GB CORSAIR

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by guyby,

קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. יש לי בעייה עם הדרייבר של המדפסת המשולבת של אימא שלי, HP Photosmart C7283: הוא מקפיץ לי הודעות שחסרים לו קבצי MSI, וכל קובץ שאני נותן לו, הן מהתקליטור והן מקובץ ההתקנה של הדרייבר שהורדתי מהאינטרנט, הוא אומר שהקובץ לא תקין. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש מקובץ ההתקנה שהורדתי מהאינטרנט, ובעת ההתקנה, הוא נתקע כל הזמן ב-96% בשלב רישום המוצר למשך מעל ל-10 דקות, ולאחר מכן מופיעה ההודעה "שגיאה מכרעת במהלך ההתקנה" ומתייחס לקובץ hpzsetup.exe בכותרת. לאחר מספר נסיונות של הסרה והתקנה מחדש, עשיתי שחזור מערכת כדי להחזיר את המצב לקדמותו. ניסיתי להסיר את הדרייבר (הן באמצעות ה-Uninstall, הוספה/הסרה של תוכניות, וקובץ ההתקנה), ותוכנת ההסרה פשוט לא עובדת (לא קורה כלום). אז ניסית…

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by shaithebest,

יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USB הוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USB המחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזהה חיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כן חשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקין עכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזהה רעיון למישהו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by י.א.1,

שלום, כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לפעמים המחשב לא נדלק כלל ולפעמים המחשב מתחיל להידלק לשניה, ומיד נכבה. רציתי להוסיף עוד שתי עובדות 1.יש נורה צהובה על לוח האם שדולקת כל הזמן, ומתכבה כאשר אני מנתק מהחשמל את הספק. 2. כאשר המחשב נדלק לשניה המאוורים של הלוח אם ושל המעבד מתחלים טיפה להסתובב, אבל המאוורר של הספק לא מתחיל. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  13. הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים,רכשתי מחשב לא מזמן עם מפרט "חזק " אך הוספתי לו חלקים מהמחשב הקודם כמו הארדיסק,כרטיס מסך וספק כוח . היום כשאני בא לבחון את הביצועים של המחשב אני נתקל במחשב עצל , ניסיתי להריץ GTA IV והמשחק רץ בהילוך איטי כנ"ל משחקים בגרפיקה דומה. כל הדריברים עדכניים כנ"ל מערכת הפעלה , אשמח לעזרה בנושא מפרט טכני : מעבד AMD - שמונה לי בתדר 4GHZ זיכרונות 8GB בתדר 1600MHZ כרטיס מסך PALIT DDR2 9500GT 1GB מערכת הפעלה וינדוס ויסטה זהו בעיקרון,אשמח לדעת מדוע למרות המפרט החזק , משחקים כבדים כמו GTA IV , קריסיס וכו' הינם רצים עליו באיכות סבירה. אגב המשחקים רצים עליו יפה אך ורק על רזולוציה שערורייתית 680X460 ( אם אני לא טועה ) עריכה: מצאתי אתר באינטרנט שמשווה את המפרט שלי למפר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ABL,

לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  16. שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rander1,

קניתי את הכרטיס הזה http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#overview לא כ'כ הבנתי למה יש לו 2 חיבורים של http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#specifications sata צריך להשתמש בהם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by thailand_24,

שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?

19. Started by steve_morse,

שלום רב בהפסקות החשמל המחשב שלי עושה ריסטרט ולא מתכבה. אני מפחד שמשהו ישרף אם החשמל יקפוץ כמה פעמים כמו שקרה לי היום. מצרף תמונה מהביוס: https://www.dropbox.com/s/ag3ccgdemiq71w5/IMAG0674.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם! אודה על עזרתכם, אתמול המחשב הנייח שלי (איתי מאז 2007 שנים כבר, לא עבר שינויי חומרה מלבד כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה) שווק חיים. פתחתי את המחשב, וראיתי שברגע שאני לוחץ על הכפתור כדי להדליק אותו, המאווררים זזים ל 2-3 שניות ולאחר מכן הכל דועך. במילים אחרות המחשב לא באמת נדלק. לדעתי הספק כוח הלך, אבל אני לא באמת מבין מספיק כדי להגיד. אני ניסית לנתק ולהחזיר את כלל החומרה מתוך המחשב ושום דבר לא עזר.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם..! תודה!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by yaniv76,

שלום, יש לי בעיה מוזרה,לא משנה איזה מיקרופון אני מנסה לחבר למחשב פשוט לא שומעים אותי חלש רצחחחח הכוונה זה שהכל מוגבר עד הסוף (כולל 30 בוסט) ועדיין אני צריך שהמיקרופון יהיה על הפה בשביל שיצליחו לשמוע שזה גם חלש. אני לא משתמש בשום דרייבר אבל זאת לא אמורה להיות הבעיה כי הבעיה צצה לפני שבוע ובערך ולא הצלחתי לתקן אותה.. מזה יכול להיות ואיך אפשר לנסות לתקן את זה ? ניסיתי להתקין realek hd sound אבל משום הייתה בעיה עם זה וזה לא התקין טוב ולא יכלתי לפתוח את זה.. יש למישהוא פתרון ? ​תודה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. אורח falukky
    Started by אורח falukky,

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by shimon166,

הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by Naor Malka,

מישהו יכול להסביר לי במדיוק מזה Thermal Design Power (TDPׁׁׁׁׁׁ

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.