עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bomsa400,

היי מהיום הראשון שקניתי את המחשב המאוורר הקדמי של ZALAMAN מרעיש מאוד. זה לא בא יחד עם המארז בדר"כ , ביקשתי שיוסיפו לי אותו. פתחתי את המארז, המאוורר נראה נקי, קשה לי לראות אם יש משהו שמפריע לו. בטוח שזה הוא כי כשניתקתי אותו היה שקט מופטי. מה אפשר לעשות? לרסס משהו? לוותר על המאוורר הקדמי (יש לי שם חוץ מה SSD גם דיסק HDD שצריך איוורור) אפשר לגשת לחנות להגיד להם שהוא מרעיש והם יסדרו את זה במסגרת האחריות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by ArZi17,

ערב טוב, לפני כמה ימים התחילו לי בעיות עם המחשב הנייח שלי, כרטיס מסך 8600GT, מעבד E6320 1.86 GHz, מסך Samsung BX2234, לוח אם foxconn p965. בהתחלה הרזולוציה פשוט השתנתה כך שזה עשה סוג של Scaling, זה התנהג כאילו שהמסך שלי קטן מדיי בשביל הרזולוציה, אז המסך עוקב אחרי העכבר וכל פעם מראה לי חלק אחר של הרזולוציה. לא מצאתי שום דרך להחזיר את זה לקדמותו, מוכרח לציין שבערב הכל היה בסדר לא נגעתי בשום הגדרות, ובבוקר כבר התחילו הבעיות. אחרי זה התחילה לי הבעיה העיקרית, שהמחשב פעם נדלק פעם לא, כלומר המחשב נדלק תמיד (וגם שומעים שהWINDOWS נדלק) אך אין תצוגה. רק אחרי שאני מנתק את הספק כוח מהחשמל לאיזה 5 דקות ואז מנסה להדליק, רק אז המחשב אולי יידלק ביחד עם התצוגה. בדקתי עם מסך אחר, זאת לא בע…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by nfch11,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, קיבלתי היום מסך טלויזיה מסוג Panasonic E30M LED, שאמור לשמש אותי כמסך מחשב וטלויזיה לסירוגין. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומגדיר על רזולוציה 1920X1080, התמונה נחתכת בצדדים ולא ברורה. איך אמורים להגדיר את המסך כך שיוכל לעבוד ברזולוציה הטבעית שלו? כרטיס מסך : NVIDIA GTX560TI תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by naord,

יש לי windows 7 ultimate SP1 x64 התקיה C:\Windows\winsxs שוקלת למעלה מ 8 גיגה והיא רק גודלת עם הזמן אני מגיע למצב שנגמר לי המקום בכונן C בחיפוש במייקרוסופט ובאינטננט ראיתי שצריך להריץ את הפקודה בCMD dism /online /Cleanup-Image /spsuperseded שאמורה למחוק קבצי backup של הוינדוס אחרי התקנה של SP1 או כל מיני סוגים של עדכונים. אחרי שאני מריץ את הפקודה אני מקבל את הדבר הבא Deployment Image Servicing and Management tool Version: 6.1.7600.16385 Image Version: 6.1.7600.16385 Service Pack Cleanup can't proceed: No service pack backup files were found. The operation completed successfully. חיפשתי ביאנטרנט תשובה לזה ולא מצאתי משהו נתקל\מכיר את הבעיה? מצורפות תמונות

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by Yossiel,

התקנתי את הwindows7 שלי כרגע, וככל הנראה לא הגדרתי נכון את אחד הדיסקים(של 755 גיגה), והוא לא מופיע על המחשב. כרגע מופיע לי רק דיסק אחד של Local Disk(C:) שבו יש 175 גיגה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שזה מה שצריך לעשות: "קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה." האם זה נכון? ואיך בדיוק עושים את זה? והאם יש דרך אחרת לעשות זאת? עריכה: חשוב לציין שאין לי כלום על הדיסקים, ושזוהי ההרצה הראשונה שלי של המחשב הזה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by Turkey,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by ilaibenamar,

שלום. קניתי היום לפטופ Asus N56 מסך "15.6 מעבד Intel® Core™ i7-3610QM דיסק קשיח 750GB, ראם 8 ג'יגה. ישר מהחנות, הלכתי לקיי.אס.פי וקניתי כונן SSD 256GB של OCZ Agility 4, 2.5 inch אפילו שילמתי לטכנאי 60 שקל שיתקין במקום (!) הוא התקין והסתכלנו במסן של הביוס שהכל מופיע, היה בסדר והלכתי הביתה להתקין מערכת הפעלה. בבית לא הצלחתי למצוא את ההארד דיסק, לא עם Gparted, כדי לעשות פרטישן, ולא עם אף סטאפ, לא של לינוקס (מינט) ולא של ווינדווס 7. הסתכלתי בביוס וראיתי שהדיסק לא מזוהה שם. עשיתי כמה הדלקות וכיבוי, ופעם אחת הוא כן הופיע שם, חילקתי למחיצות ואיתחלתי, ושוב לא מזוהה. החזרתי את הדיסק המקורי עם המערכת הפעלה, והכל עבד סבבה. יכול להיות שהדיסק לא תקין? מה הבעיה??? עיזרו לי, שילמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by piniz,

רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. מחשב נייד מסוג Lenovo G550 Intel dual-core T4300 3GB RAM Win7 32 bit NVIDIA GeForce G210M לפני כחודש המחשב חובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. לאחר כ-10 דקות המחשב כבה. מאז, כמעט בכל פעם שצופים בוידאו במחשב (יוטיוב למשל) הוא כבה בד"כ לאחר כחצי שעה. הצעות/רעיונות לבעיה וטיפול מתאים יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. שלום חברים לאחרונה נתקעתי בבעיה מוזרה,ברגע שהמחשב רק נכנס למצב שינה אם אני מזיז את העכבר הוא מבצע ישר ריסט,לאחר מכן הוא נתקע על מסך שחור וקו לבן מהבהב כזה,אם אני מבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש יוצאת לי הודעה שגיאה שצלמתי לכם ומעלה פה (מצטער יצא קצת עקום לא כל ההודעה מופיעה אבל אולי תוכלו לזהות בכל זאת) בהודעה יש שני אפשרויות,אם בוחרים באופציה הראשונה זה מבצע ריסט וחוזר לאותו מצב אם בוחרים בשניה זה מעלה את הוינדוס. נכנסתי ל event viewer לחפש שגיעות קריטיות בסיסטם אבל הדבר היחיד שהוא ציין זה שבוצע ריסט בצורה לא תקינה. לא עדכנתי שום דרייבר ולא בצעתי שום שדרוג בחומרה מעבר לכך שכל החלקים בחשב הזה הוחלפו לפני כ3 חודשים (ועד לשבועיים האחרונים לא הייתצה לי בעיה כזו) מערכת הפעלה WIND…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. Started by tagada0071,

נהיה לי משהו מוזר ביותר אתמול , יש לי מחשב דיי חזק עם כונן SSD וכו' ... וכל הדרייברים הותקנו כהלכה , אין לי פשוט כח להביא פה מפרט כי זה לא רלוונטי כעת . העניין הוא שלפתע כשאני לוחץ על איזה סמל כמו המחשב שלי וכד' אז הוא לא פותח אותו , כך גם לגבי כל סמל או תוכנה ,אלף דאבל קליק על סמל וכלום !! יעש לציין שהמחשב לא קופא או משהו פשוט הוא לא מגיב לדאבל קליק , ולא לCTRL+ALT+DEL ורק ריסט מאפס אותו בחזרה , מישהו שמע על הדבר הזה ? פליז עזרה דחוף זה מתסכל

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. התקנתי ווינדוס חדש הרגע עם כל הדרייברים והכל ובאתחול הראשון פתאום יש מסך כחול סתומרת כשל חומרה ובום ! ריסטרט ... מה זה לעזאזל ??? ואני מנסה להתקין ווינדוס שוב והוא לא מותן לי לבחור תכונן ssd ...רושם אין אפשרות להתקין כי שמור למחיצה gpr .... עזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. שלום אני מקבל מסכים כחולים אחרי החלפת החומרה,בהתחלה הבעיה הייתה דרייבר כרטיס רשת. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה,חיפשתי שעות ולא מצאתי פיתרון. כרגע המחשב קורס אחרי כמה דקות כששני סטיקים זכרון ראם מחוברים ומחזיק קצת יותר עם סטיק אחד. בבקשה עזרה בפיענוח קבצי dump,אני לא מצליח לפתוח אותם

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by kalimero4,

ש לי בעיה במחשב שאני מנסה לפרמט מויסטה לXP... במחשב נייד מסוג LG RS10 המחשב לא נותן לי לפרמט ישר מויסטה לXP הבנתי שיש עם זה בעיה נפוצה וצריך להשתמש בתוכנה MHDD בקיצור צרבתי את התוכנה על דיסק היא עולה אבל זה לא מזהה לי את ההארד דיסק עדיין... ניסיתי לשנות בביוס מיליון ואחד הגדרות מהאינטרנט עדיין לא עוזר...לא מזהה הבנתי שיש בעיה עם משהו שזה מוגדר אולי SLAVE... אבל אני עדיין לא מבין מה צריך לעשות.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by happyshasha,

שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי אוזניות שיש להן חיבור USB בלבד ורמקולים בעלי חיבור שמע, אני רוצה לאפשר שמע בשניהם ב-זמנתי. יש אפשרות כזאת? כרגע אני מצליח רק שאחד מהם יעבוד ברגע נתון.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by highmiko,

שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by shaithebest,

אני משתגע כבר ניד DELL VOSTRO 1400 משגע אותי כבר הוא עם ויכסטה ואני רוצה לפרמט ל7 הוא כל הזמן נתקע לי עם שגיאה 0x80070017 אז ניסיתי דיסק אחר ניסיתי צורב חיצוני החלפתי זכרון בדקתי סקטורים בהארדיסק שיחקתי בביוס ראיתי שמוגדר טוב על IHCE או איך שלא קוראים לזה וגם ניסיתי על ATA מה עוד יכול לעצור אותי מלפרמט פאקין ןןינדוס? גם ניסיתי להתקין אקספי וקיבלתי מסכים כחולים בהתקנה לוח דפוק? אין מצב כי לפני הפירמוט המחשב עבד טוב ותקין עם ויכסטה

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by danielhr99,

שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי מחשב נייח, הוא בן כמה שנים אבל במצב סביר. היום ניסיתי להדליק אותו וקורה משו מוזר, נדלקת הנורה האדומה לחצי שנייה ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי לנתק מהחשמל ולנסות שוב וזה שוב קרה.. פתחתי את המחשב, בדקתי חיבורים, נראה לי שהכל בסדר, אבל שמתי לב שכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר שוב אז בפעם הראשונה שאני מנסה להדליק, המאורר של המעבד מתחיל להסתובב לשנייה בערך ואז נכבה, ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים וזה... הייתה פעם אחת שהיה נראה שהמחשב נדלק אבל לא ראו כלום במסך ואז כשניסיתי לכבות ולהדליק מחדש שוב התחילה אותה בעייה.. למישו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים