תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי lenovo T400 מחודש עם ווינדוס XP. בכונן שעליו מותקנת מערכת הפעלה הוא מראה לי ש17.8GB תפוסים למרות שכשאני בודק כל מה שיש שם זה 14.6GB אז לאיפה נעלמו שלושה GB??? (גם בכונן השני זה קיים בקטנה, לאחר שפירמטתי אותו דרך הווינדוס ואין עליו כלום, אעפ"כ הוא מראה לי ש69.9MB תפוסים?!) בחיפושים באינטרנט ובפורום פה ראיתי שיש איזו תוכנה R&R של lenovo ששומרת גיבויים בנפחים גדולים על הכונן במקום שא"א להגיע אליו דרך הווינדוס, הבעיה שכפי שאמרתי קניתי את המחשב מחודש ונראה לי שמחקו את התוכנה הזו כי אינני מצליח להיכנס אליה (גם לא דרך הווינדוס) אבל א"כ הגיבויים לא היו צריכים להימחק??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי עותק של וינדוס 8 פרו, אחרי שהתקנתי את הוינדוס, התקנתי גם את כל העדכונים, עכשיו אני מנסה לעדכן את הוינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט אני מקבל שגיאה שאין אפשרות לעדכן בגלל הגרסה של הוינדוס. ניסיתי בנוסף להוריד דרך האתר של מיקרוסופט וגם שם אין אפשרות להתקין את העדכון. איזה עוד אפשרות יש להתקין את העדכון של 8.1?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול ASUS XONAR DGX. הוא כרטיס קול 5.1 שמחוברים אליו רמקולים של Creative. כל הרמקולים עובדים במצב טסטינג של וינדוס/התוכנה שמקבלים עם הדרייברים של ASUS, אבל הרמקולים האחוריים לא עובדים (בזמן שהשאר כן) בזמן צפייה בסרטים, צפייה בסרטונים ביויטיוב או מוזיקה. יש להזכיר שזה קורה גם עם הכרטיס קול המובנה בלוח אם (של Gigabye התומך ב 5.1). חשבתי שרכישה של כרטיס קול חדש תסדר את זה, אך מסתבר שזו בעיה ברמת מערכת ההפעלה/דרייברים. יש לציין שמערכת ההפעלה היא וינדוס 7 64bit. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לנושא: http://hwzone.co.il/community/threads/533940-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%9A-%D7%9C%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-%28%D7%9C%D7%90-BSOD%29-%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA לצערי אני נאלץ להעלות שוב את הבעיה, לאחר שכרטיס המסך הוחלף כבר פעמיים והבעיה כל פעם חוזרת על עצמה לאחר מספר חודשים. (הכרטיס השני שרד באיזור החודשיים, השלישי כ5 חודשים) מה לעזאזל הבעיה כאן? הרי 3 כרטיסי מסך שיתקלקלו פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בכל אחד נשמע לא סביר. האם ידועה איזה בעיה ספציפית עם הסדרה הזו של הכרטיסים? כמובן שאין לי שום טענות כלפי החנות שהחליפה כל פעם לכרטיס חדש, אך האם זה לגיטימי לבקש כ.מ. שווה ערך או אף נמוך יותר כדי לראות אם זה שוב חוזר על עצמו? פשוט לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך GTX 1070 ומשום מה משחקים שאמורים לעבוד לי חלק רצים לי עם FPS נמוך כאילו אני שם על אולטרה והFPS יורד ועולה בצורה מוזרה כשיש מלא אפקטים וה מוזר כי ישלי חבר עם כרטיס מסך חלש יותר ועובד לו חלק בכל מקרההמפרט שלי זה:כרטיס מסך: gigabyte gtx 1070 extreme 8gb ddr5מעבד:i5 4670 3.40ghzלוח אם: intel technologyRam:8 gigaספק כוח:High power direct 12 bronze 2 850wאני בעיקרון משחק על רזולוציה 1080 ועובד לי חלק והכל אבל יש נפילות של fps נגיד אם רץ לי על 120 fps זה נופל במשחק ל25-50 ומשחק כזה לא יודע זה די לא הגיוני, אני מדבר על משחקים כמו battlefield 1, Arma 3, GTA 5 אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, הייתה לי תקלה דומה במחשב אחר וזה נפתר. הפעם לבקשת אחי, קניתי לו מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים והתחלתי להרכיב. כאשר סיימתי וחיברתי אותו לחשמל ולמסך, רואים שהמחשב נדלק, שומעים רעשים והמאווררים עובדים אבל במסך אין SIGNAL... (למה זה קורה לי!!).. הלוח-אם: asus z170m-plus כרטיס מסך: asus rx 470 strix מה שניסיתי: שמתי את הלוח אם והספק על קרטון. חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועדיין אין signal (כבל HDMI). חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם ואז כבל display port ועדיין אין signal. חיברתי הכל למחשב באותה תצורה (פעם עם הכרטיס מסך ופעם בלי) ועדיין אין signal.. ייתכן והלוח אם דפוק? הגיוני? …
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
- 3 followers
-
-
לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי מסכים שאני רוצה לחבר אותם ללפטופ שלי 1. Dell U2414H 2. Samsung S23C650 והלפטום שלי dell inspirion 3537 אני קניתי HDMI spliter חיברתי את שתי המסכים למפצל וחיבור מהמחשב למפצל, והמחשב שלי קורא את שתי המסכים כמסך אחד. שחקתי עם ההגדרות לראות אם ניתן לעשות משו ולא מצאתי דבר. צירפתי תמונה שתעזור אולי לאתר מה אני עשיתי לא נכון.(המסך 1 זה המסך של המחשב נייד ו2 זה שתי המסכים האחרים) אם נדרש ממני אולי להביא ציוד אחר אז אשמח אם תאכלו לייעץ לי מה חסר לי או אם ישנה דרך אחרת לחבר את שתי המסכים למחשב. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 13.9k צפיות
- 1 follower
-
-
תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הורדתי כנראה וירוס בטעות, כל פעם שאני פותח את כרום/אקספלורר הוא פותח את הדף הזה: https://mail.ru/ וגם לפעמים תוך כדי שאני גולש פתאום נפתח דף חדש עם כתובת אחרת. עשיתי סריקה של האנטי וירוס והתוכנה Malwarebytes וזה כן מצא וירוסים ומחק אותם אבל לא פתר את הבעיה מה עלי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מדודה שלי מחשב נייד של HP Pavilion Notebook - 15-p100dx, פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 פרו 15063, למחשב יש בעיה, שלא נוגעים בו כ20-30 דק המסך מתכבה אבל המחשב לא, זאת אומרת שהאור של המחשב בלחצן דולק אבל המסך לא נדלק בתזוזה של העכבר או לחיצה במקלדת, הפתרון היחידי במצב הזה הוא לכבות מהכפתור בלחיצה ארוכה והדלקה מחדש, ניסיתי לעדכן ביוס ולא עזר, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אתמול רציתי לצרוב דיסק, ניסיתי לפתוח את הצורב והוא לא נפתח. פתחתי אותו עם סיכה לתוך החור והכנסתי דיסק. הצורב לא קרא את הדיסק והבנתי שאין ברירה - צריך צורב חדש. העניין הוא שהמחשב שלי ישן ואני לא יודע אם צורב חדש (למשל, זה: http://ksp.co.il/?select=.37..1039.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=8908&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= ) יתאים לחיבורים שיש לי בלוח אם. זה הדגם של לוח האם שלי: GA-945GCMX-S2 (קישור לעמוד שלו באתר ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945GCMX-S2-rev-66#ov ) האם חיבור צורב חדש יתאים ללוח? אודה לעזרתכם כמה שיותר מהר,…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ראשית מצטער אם פתחתי את הדיון בפורום הלא נכון. יש לי מקרן JBL SB 450, חיברתי את המחשב הנייד למקרן בעזרת כבל HDMI והגדרתי שיציג את המסך רק במקרן. כשאני מפעיל סרטון / סרט / שיר המקרן עובד והכל משודר רגיל, ואחרי 6 דקות בידיוק על השעון פתאום התמונה נכבת ורשום על המקרן "אין אות, בדוק את חיבור הקלט". כשכיביתי את המקרן והדלקתי אותו מחדש הבעיה נפתרה חלקית - עכשיו הוא מראה לי את השגיאה כל 10 דקות. ברגע שאני מזיז את העכבר השגיאה נעלמת והמסך חוזר לשדר. אשמח לפתרונות.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מדובר במחשב נייד מחברת ACER מעבד I3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 פרימיום(תקנית- הגיעה עם המחשב) המחשב בין יותר מחמש שנים. אתמול התחילה בעיה שלא קרתה מעולם בעבר, המחשב נתקע במסך העלאת ווינדוס- צירפתי תמונה. הוא תקוע במסך הזה ולא זז ממנו שעות. הדרך היחידה לכבות את המחשב הוא דרך כפתור הכיבוי הפיזי. וגם לאחר מכן הוא חוזר לאותה הודעה . יש למישהו רעיון איך אני יוצא מזה??? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-