עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם, כבר מאתמול אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך וכל פעם התוכנה מגיעה עד הסוף ופשוט נתקעת בלי להתקין. עשיתי את התהליך משהו כמו 10 פעמים וכל פעם אותה התוצאה.. מגיעה עד סוף ההורדה ופשוט נתקעת. אני מדבר על לפטופ עם כרטיס מסך Geforce GT 750M אם זה משנה. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שניסיתי להוריד את העידכון ישירות דרך האתר שלהם ועדיין ביקש ממני לעדכן את הדרייבר. בקיצור... זה לא הצליח.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sababag,

שלום לכולם , יש לי תעלומה שאשמח לעזרה מחברי הפורום. הסיפור מתחיל בכך שבמחשב הישן שלי נתקלתי בבעיה של המחשב קופא ואינו מגיב רק לאחר ריסט . זה היה קורה באופן רנדומלי (לא זמן קצוב יכול להיות חצי שעה ויכול להיות שעתיים) בעיקר לאחר הרצת משחקים (diablo , leage of leagends) . על המסך התמונה הייתה קופאת והמחשב לא היה מגיב לכלום רק לריסט. ניסיתי לבצע עידכון דרייברים ובדיקות תוכנה כגון TUNE UP ועדיין הבעיה הייתה חוזרת. לאחר ייאוש החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החומרה ורכשתי לי מחשב חדש לחלוטין (לפי המלצת פורום בניית מחשב ) כאשר הרכיב היחידי שלקחתי למחשב החדש היינו כונן דיסק קשיח של סמסונג בנפח של 1 TB . שבוע שעבר ,לאחר שקיבלתי את המחשב מTMS שמח וטוב לב ולאחר כל ההתקנות למיניהם הבעייה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, מדובר על מחשב נייד dell inspiron 3521 בזמן הדלקת המחשב, המחשב לא מצליח לעלות, המסך נדלק (אבל המחשב לא עולה) והמחשב משמיע 2-3 צפצופים. לאחר שאני מכבה אותו ולאחר מס' ניסיונות להדליק המחשב עולה מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. אני רוצה להחליף דיסק במחשב הנייד הזה. לא מצאתי באתר שלהם איזה ממשק יש לדיסק המקורי. איזה כונן SSD אפשר לשם על המחשב הזה בלי להסתבך עם מתאמים מיוחדים ? (המטרה להחליף דיסק עם מברג שענים ותו לא...) תודה, דני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לפני יומיים חיברתי כונן חיצוני חדש למחשב. מאז, המחשב נתקע לאחר חצי שעה-שעה. כשאני משחק זה לא קורה. חשבתי שיש בעיות בSLEEP MODE אבל גם במחשב וגם בכונן זה מכובה. הבדיקה העצמית של הכונן החדש עלתה שהוא בסדר גמור. האם יש לכם רעיונות מדוע זה קורה ואיך אפשר לתקן זאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום ברשותי מחשב נייד סוני VIO, הבעייה כזאת המסך לא תקין אבל עבד עם יציאת VGA hdmi, נמחקו לי קבצים בהרשאת המנהל ובעקבות כך לא יכלתי להתקין כלום במחשב ,וכל דבר דרש את ההרשאת מנהל ,לאחר אינספור ניסיונת לתקן את המצב ללא הצלחה כולל ניסיון פירמוט שלא צלח(לא הצלחתי להגיע לביוס) , פירקתי את האר הדיסק של המחשב הנייד חיברתי אותו למחשב אחר, פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס 7 העברתי את האר דיסק חזרה למחשב הנייד ,ואני לא מצליח לקבל תמונה דרך VGA HDMI יש משהו שאני יכול לעשות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי לוח אם, הארד דיסק ועוד כל מיני רכיבים. מאז מידי פעם יש לי קריסה של מסך כחול. אני מניח שזה בעייה של דרייברים אבל בwindows update אין שום דבר. איך פותרים את זה? אין איזו תוכנה טובה שסורקת את המחשב ומחפשת דרייברים עדכניים? האם כזו תוכנה תפתור את הבעייה? אשמח לעזרתכם..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Adir652,

הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by בועז 21 טי,

שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש

12. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים windows 8.1 , עד לפני כמה שבועות הכל פעל כמו שצריך ללא בעיות, כיום אני לא מצליח לפתוח אפליקציות ממסך האריחים, הכוונה היא לא לתוכנות שאני התקנתי ,אלה לאפליקציות שבאו עם ה-windows, כמו החנות עצמה , מזג אוויר, דואר ,לוח שנה, וכו. כל זה קרה כבר לפני העידכון שמיקרוסופט הוציאה. לגבי ווירוסים בדקתי עם NOD 32 מעודכן, לא נמצא וירוס או משהו בדקתי עם Malwarebytes Anti-Malware, לא נמצא כלום מה אפשר לעשות בנידון? אשמח שזה לא יהיה פירמוט

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. למה לא? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ההתקן תומך ב microUSB v2.0 אבל יש לו מתאם קיר שמאפשר לו טעינה יותר מהירה. אם זה משנה מדובר על LG G2

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by annat,

שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, השאלה בנושא. מפרט המחשב שלי: לוח אם:Asus P8z68-v Pro. מעבד:i5-2500k. זיכרונות:Corsair 32gb ddr3 1600mhz. הארד דיסק:WD Caviar Black 1Tb . דיסק מערכת:intel SSD 530Series 180gb. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate - 64 Bit. ספק כח:Enermax Modu 87+ 700W. כ. מסך:AMD HD6970. האם אחת הסיבות יכולה להיות,שהמחשב - התחמם יותר מידי? אשמח לשמוע תגובות,ולקבל תשובות ועזרה. תודה רבה מאוד מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gregos1990,

אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by cyberX,

יש לי WIN7 בVM ואני רוצה להוסיף לו את אחד ההארדיסקים שקיימים במחשב, להקצאות לו חלק מהמקום. לא מצליח לעשות את זה, חרשתי את גוגל ולא מצאתי, זה אפשרי בכלל בPLAYER או שצריך גרסא אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.