עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by z1l,

שלום לכולם. לפני כמה ימים המחשב היה דלוק רגיל היה דלוק רק איסיקיו וגלישה באינטרנט (אין מאמץ על המחשב) הלכתי ל 10 דקות ושחזרתי המחשב היה מחובה (לא היה לי אף אחד בבית ולא היה הפסקת חשמל) ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, המנורות צהובה ואדומה (צהובה מראה שמחשב דלוק, אדומה מראה שהוא חושב) נדלקו רצוף ולא היה את הצפצוף שיש תמיד שהמחשב עולה. אחרי זה ניסיתי לעשות איפוס ביוס המשחב עלה בידיוק לדקה ונכבה.. מישהו יכול להגיד לי מה יכול להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by pavelpov,

שלום, אני התקנתי Windows 7 חדש (פירמות) על המחשב הנייח שלי ועכשיו כשאני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך הוא כותב לי: "The computer does not meet the minimum requirements for installing the software." אני ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים וכל אחד עשה לי בעיות: NVIDIA Graphics Driver: This graphics driver could not find compatible graphics hardware לפני הפירמות הכל עבד מצוין. אשמח לעזרה אם הבעיה שלי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DJ-ARIK,

בימים אלו אני מתכוון לפרט את המחשב יש לי WIN:ME ואין לי גישה לדוס חיצוני יש לי רק את הדוס של הוינדוס אני לא יודע אם יש דברים לפירמוט אבל איך כדאי לעשות את הפורמאט בהתחשב בעובדה שאין לי דוס או שאולי יש לי דוס ואני לא יודע?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, בניתי מחשב עם 4 מסכים. 2 כרטיסי מסך כמו שמופיע במפרט המחוברים כל אחד ל-2 מסכים. הבעיה היא שהמחשב זז נורא לאט, למרות שלפי מנהל המשימות אין עומס על רכיב מסוים (CPU, זיכרון פנימי, GPU). זיכרון פנימי 4*8GB. מה אני צריך לשפר כדי להגביר את הביצועים? השימוש הוא מסחר בבורסה. אני לא חושב שזו דרישה יותר מדי גבוהה כמו משחקים. תודה מראש אלופים, בן

6. Started by maorcohen1991,

הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by NRT,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של Nvidia מדגם GA-M56S-S3 F1. הבנתי שיש גרסת ביוס הכי מתקדמת עבורו 4FE. אני יכול למצוא את הקובץ של הביוס הוא משהו כמו 500 קילובייט אם אני לא טועה, אבל איך אני מעדכן אותו ?? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, יש לי מחשב שמחובר לרסיבר עם כרטיס הקול של Realtek באמצעות כבל אופטי ועל אף שאני מצליח לקבל 5.1 בצפייה בסרטים, במשחקים אני רק נהנה משני ערוצים מהקצת שקראתי בגוגל אני מבין שזה לא אפשרי אם אין לך כרטיס קול חיצוני שתומך DD Live או לקנות רסיבר שאתחבר אליו באמצעות כבל HDMI .... מישהו נתקל/התגבר על הנושא הזה בעבר?

9. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? יש לי לוח של MSI דגם Z87-G45 Gaming. הכרטיס רשת הוא Qualcomm Killer e2200. הוא נודניק רציני. הוא נשאר לי בקטגורית : Speed & Duplex על 100mbps במקסימום כי משום מה ה- 1000mbps לא קיים כאשר במפרט גם של הלוח וגם של הכרטיס רשום 1000. ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי להחליף לדרייברים אחרים, אבל שום דבר לא מועיל. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר הכל חיברתי את המחשב לחשמל ולמסך …

11. חבר הביא לי HDD חיצוני של (western digital (wdbaau0020hbk חיברתי אותו לUSB. הוא זיהה "התקן חדש" וכו', אבל אני לא רואה שום מחיצה חדשה במחשב שלי. ניסיתי להיכנס לניהול מחיצות ולראות אולי צריך להגדיר לו שם (אות) או משהו אבל נראה שהוא רק "יודע" שהוא שם ולא שום דבר מעבר לכך. התקלה כבר חוזרת על עצמה לא פעם ראשונה ובדרך כלל הייתי פשוט מפרמט את הכונן/דיסקאוןקיי וזה היה פותר את הבעיה לצמיתות לגבי אותו כונן/דיסקאוןקיי. אבל זהו HD לא שלי ויש עליו המון מידע חשוב. יש לציין שזה קורה על המחשב שלי אבל לא על המחשב שלו (יש לו MAC אם זה משנה משהו). האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה מבלי הצורך לפרמט אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים ומנהלים יקרים יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Master p,

אוקיי, הנה פירוט של הבעיה: השתמשתי בתוכנה Driver Cleaner מצאתי בפינת ההורדות של האתר בכדי למחוק מהמחשב שלי כל זכר לדוטנייטור המעודכן שהיה לי ולהחליף אותו בגרסה ישנה יותר. אם אתם שואלים למה זה מכוון שהגרסא החדשה דפקה לי את המסך וכמעט לא יכולתי להשתמש במחשב ולשחק במשחקים שאני אוהב. ניסתי להתקין מספר דרייברים שונים בגירסאות 43-46 אבל מה שמוזר הוא שלאחר ההתקנה הדרייברים פשוט לא שם. הווינדוס פשוט לא יודע שהם מותקנים והם לא מופיעים בתור Display. כמו כן כשאני מנסה לשחק במשחקים הוא אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא תומך ב OpenGL נ.ב: יש לי Geforce FX 5200

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום לצוות הפורום. לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר- אחרי שהמחשב היה בSTANDBY MODE לכמה שעות ואני מזיז את העכבר כדי להפעיל אותו המסך לא נדלק. כלומר הנורה הירוקה דולקת והכל בסדר אבל המסך שחור. זה קורה גם כשאני מנסה להפעיל את המחשב לאחר מכן. המסך של הביוס נראה ממש ממש מעומעם ולאחר מכן ממשיך להיות מסך שחור. רק לאחר שתיים שלוש הפעלות המסך תקין ועובד יופי. ניסיתי להפעיל את המחשב בטלוויזיה עם HDMI- הכל נדלק מצוין ובפעם הראשונה. המסך הוא VGA ואני משתמש במתאם VGA DVI לכרטיס מסך. החיבורים בסדר. אז הבעיה עם המסך? תודה.

• 6 תגובות
    • 12.2k צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by KaKa,

יש לי זיכרון חדש במהירות 266 בנפח 256 , יש לי בעיה איתו בהתחלה הזיכרון התנגש בסטיקים האחרים שלי אז הוצאתי אותם ושמתי רק אותו בודד בהתחלה הוא עדיין גרם לציפצופים אבל אם הייתי "מטלטל" אותו קצת בslot הוא היה עובד טוב , מה לדעתכם גורם לזה שאני צריך ממש ללחוץ על הזיכרון או להזיז אותו ואז הוא פתאום עובד? יכול להיות שהחיבור שלו משופשף? כאילו הדבר הזהוב שמתקלף אחרי כמה זמן... יש למישהו פיתרון ? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  17. שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  19. עכבר אלחוטי של מקרוסופט ברשותי מחשב נייד של HP PAVILON עם עכבר אלחוטי של מקרוסופט. לצערי העכבר היום הפסיק להגיב. המטען (החלק המתחבר למחשב בחיבור USB ) מראה שהוא מקבל זרם חשמלי כי הנורה הירוקה שעליו- דולקת. תאורת העכבר -דולק- אך תנועות עם העכבר אינן מביאות לתנועת הסמן על הצג. בעבר בשל בעיה דומה, שלחו לי עבכר חדש (וולאה שופ). כשקיבלתי את החדש, והכנסתי את המטען עבד נהדר כשבועיים. הבוקר הבן הוציא את המטען מהמחשב וניסה לחבר למחשב הנייח שלו, אך כשהחזיר למחשב שלי העכבר כבר לא הגיב יותר מאז. מה לדעתך גרם למטען לא לתת פקודות לעכבר. נכסתי לחיבורים דרך ניהול למנהל התקנים ואני רואה שהתקן אנוש של USB תקין HID. מה לדעתך קרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by itsik1231995,

הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  21. יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by annat,

שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by galai198777,

שלום יש לי מחשב נייח ואני רוצה לחבר 2 מסכים ואני לא רוצה להוציא כל פעם את הכבל hdmi מה אני יכול לעשות מפצל hdmi יעזור? המסך השני זה למשחקים

24. שלום לכולם... ברשותי נייד מדגם Acer 5738DZG (מסך תלת מימד למי שמכיר) ושקע ההטענה שלו כנראה נשרף או פשוט נדפק כי אין אפשרות להטעין את המחשב (המטען בסדר - נבדק על מחשב אחר) במשך הזמן למדתי על פירוק והרכבת חלקים למחשב וצרבתי קצת נסיון כרגע אני מחפש את השקע הטענה להזמנה מEBAY ואת ההרכבה שלו אני ידאג לעשות. הבעייה שאני לא מצליח למצוא לדגם הספציפי שלי, אולי יש דגמים אחרים שיתאימו לשלי.. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם במציאת החלק... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by liores12,

שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.