תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני כבר כמה חודשים טוען את הנקסוס שלי ישירות מהיציאת USB של המקלדת מאז שעברתי לווינדוס 8.1 הפלאפון לא נטען לי לא מהמקלדת ולא ישירות מהלוח אם יש מצב שזה בעיה בווינדוס 8.1 או שה7970 החדש שותה יותר מדי מתח אז אין מספיק מתח להטעין את הפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ושאני רוצה לשים תמונה בשולחן העבודה זה לא נותן לי בכלל אפשרות כמו שאתם שמים לב אין לי את אפשרות נוספת שצריכה להיות למטה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישלי מחשב: amd phenom x6 1075t gigabyte 990xa shappire 6850 1gb crossfirex 4gb ram ואני משחק במשחק ASSASINS CREED BLACK FLAG הוא מריץ לי אותו ב30 FPS עשיתי בדיקה ולפי הבדיקה גיליתי שאני אמור להריץ אותו ללא בעיות אז למה ישלי 30 FPS? בבקשה תעזרו לי למה ישלי בעיה בהרצת משחקים שהמחשב אמור להריץ חלק עריכה: זה ההגדרות המומלצות למשחק ושלי עוברות: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=width: 49%, align: left][TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: tbl0, width: 5%]CPU:[/TD] [TD=class: tbl0, width: 95%]Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or better or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 49%, alig…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הזיכרון על 78% במנוחה חוץ מטורנט לא פועל שומדבר מישו נתקל בבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רעש שעולה ויורד מהמארז וזה משגע אותי שיש שקט.... אני חושב שזה מההארדיסק שהוא מסתובב.. הוא נוגע במארז.. למרות שהוא מחוזק טוב עם 2 ברגים מכל צד , מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש לגמרי עם מעבד ממש ממש טוב 8 ג'יגה זיכרון,2 טרה נפח וwindows 7 pro x64 bit מקורי ואיך שהתחלתי להתקין עליו כל מיני תוכנות ומשחקים כמו סקייפ ואנטי וירוס הוא פשוט נתקע ברנדומליות פעם בכמה זמן וזה לא תקיעה לדקה או שתיים ועובר זה תקיעה שאם אני לא מכבה ומדליק אותו מהכפתור אין לי מה לעשות איתו... למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? ניסיתי להריץ memtest ואין שום בעייה עם הזיכרון ניסיתי לפרמט שוב, לא עזר ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר בבקשה תעזרו כמה שיותר מהר אני כבר משתגע מזה ..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כ-3 שנים קניתי מחשב לילדי וחסמתי אותו לאינטרנט ע"י בקרת הורים עכשיו אני רוצה למכור אותו והקונה צריך אינטרנט ואני לא זוכר את הסיסמה מישהו יכול לעזור בבקשה?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התוכנה למטה מראה לי שהדיסק קישיח בין 19 יום וכשאמרתי את זה למישהו בעל ידע תכני ובעל חנות מחשבים , הוא אמר לי שתוכנות כאלו הן בכלל לא מדוייקות, אני רוצה לדעת האם התוכנה הזאת מדוייקת וניתן לסמוך עליה או שבעל החנות צדק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT והרבה שנים הייתי בווינדוס XP עם מסף טלויזיה שמחובר בVGA בנוסף ל מסך של המחשב. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7(לא מרצון אני אוהב XP אבל מלא משחקים כבר לא תומכים) הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר מתאים והתקנתי אותו ועכשיו משום מה ממסך בטלויזיה לא מותאם בפריסה שלו(ממלא יותר מאשר יש מקום) וכשאני נכנס להגדרות בפאנל של הכרטיס מסך יש שם הגדרות של מיקום וגודל ושם אין שום אפשרויות בתוכו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נמצא בבחירת כונן הוא כותב למטה שהדיסק קשיח עומד להיכשל... זה מחשב חדש לגמרי, קניתי בלי מערכת הפעלה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי לפטופ אסוס ul30a ונדפק לי הארדיסק. אני מקבל הודעה שצריך לחבר מדיה: reboot and select proper boot device or insert boot media המחשב לא באחריות. כרגע אני בגרמניה ואני מתלבט האם לשלוח את המחשב לאסוס או למעבדה רגילה. אם ירכיבו הארדיסק חדש, חנות רגילה יכולה להתקין את הוינדוס המקורי שבא עם המחשב ? כלומר אחרי שמתקינים דיסקשיח חדש איך מתקינים את הוינדוס שבא עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מצליח להתחבר לרשת ה WIFI הביתית שלי מסיבה כלשהי , 2 ניידים ו3 סמארטפונים אחרים כן מצליחים לתחבר לרשת האלחוטית, והבעיה היא ספציפית ברשת הזו, אני יכול לתחבר לרשתות אחרות בלי בעיה. האידיקטור היחידי שיש לי הוא סימן קריאה צהוב על האייקון של הWIFI תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בדקתי טמפרטורת רכיבי מחשב וכו' והתוכנה הציגה תנתונים הבאים: http://gyazo.com/27f80e0a92dc40cbdfb6c9bfc9157b17 בנוגע לכרטיס מסך הבעיה ידועה לי בכרטיס מסך בשם gtx 550 ti אך בtemp1 = 127c היה לא הגיוני בשבילי. גם נראה לי בגלל זה המאורר אצלי פעול במהירות גבוהה יחסית(בתמונה שצלמתי לא נפתס הרגע שהמאורר במהירות גבוהה אך הרבה פעמים אני רואה אותו ב6000 + ) למה זה ככה? ניתן לפתור תבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השארתי את המחשב דולק על תוכנה מסויימת וכשחזרתי אחרי כמה שעות המסך היה שחור. לחצתי על המקלדת, כפתור הריסט, הדלקה ושום דבר לא הגיב. כיביתי את המחשב על-ידי לחיצה ארוכה על כתפור ההדלקה והמחשב כבה. עכשיו כשאני מדליק אותו, כל המאוררים עובדים, אבל המסך שחור. ניסיתי להחליף כרטיס מסך וניסיתי להוציא לשחק עם הזיכרונות, אבל כלום. קיצר, סיוט. יש לכם רעיון?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת משולבת הכוללת אפשרות פקס, האם יש בעיה לחבר את הפקס לקו הטלפון האינטרנטי וכן האם אופן החיוג וקבלת פקס שונה מקו טלפון בזק, האם צריך לבצע הגדרות מיוחדות?,
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-