עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by godisme171,

שלום כל דיסק שאני צורב בצורב הזה אז הסידי רום לא מצליח לקרוא את הדיסק בדקתי את זה בכמה סידי רומים אחרים ואותו דבר פשוט הדיסק לא נקרא אני נאלץ לשים כל פעם את הדיסק שצרבתי בצורב כדי להפעיל. הערה: כשאני צורב למערכת או לדיוידי אז הם קוראים את הדיסקים. הערה: הדיסקים שאני צורב איתם קבוע הם SILVER LINE ולא נראה לי שהם הבעיה. מה אתם אומרים????

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by Bar1234,

חברים... יש לי צורב של LG....עכשיו המחשב מזהה אותו והכל... אבל כאשר אני מכניס אליו דיסק או שאני רוצה לצרוב משהו הוא לא מזהה שום דיסק שאני מכניס אליו...!!! אם למישהו יש פיתרון מה לעשות אני מודה לכולכם... אני מודה מודה מודה מודה....כולם מוזמנים לכפר מרע'ר..... תודה לכולם.....

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by cobmetal,

לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  5. יש לי בעיה עם הצורב+DVD (דגם SAMSUNG COMBO) עד לפני שבוע הכל היה תקין ופתאום יום אחד פשוט הצורב הפסיק לזהות דיסקים .......חשבתי בהתחלה אולי בגלל תוכנת NERO שהתקנתי הוא הפסיק לזהות דיסקים אבל זה לא הגיוני כל כך ..... * מה שמעניין שחלק קטן מאוד מדיסקים הוא קורא ומזהה אבל גם אחרי 5 דקות וחלק בכלל לא מזהה ....... :-\ מישהו אולי יודע מה הבעיה ??? ויוכל לעזור ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.

7. שלום רב מפרט המחשב שלי: Pentium 4 2.00GHz GeForce 6200 256MB 1GB DDR RAM כאשר אני צופה עם מחשב זה בסרטי HD (לדוגמא: "Watch in HD" ב-YouTube), אני מקבל מהירות FPS נמוכה ביותר אשר איננה מאפשרת צפייה הגונה בסרט. לעומת זאת, במחשב נייד אחר בביתי, אשר לו מעבד Pentium M 1.7GHz, 1GB RAM וכרטיס מסך בעל 32MB, הצפייה אומנם אינה חלקה אך הרבה יותר טובה מאשר במחשבי השני. נראה לי מאוד לא הגיוני שזוהי לא בעיה ושהשילוב של רכיבי המחשב הנייד פשוט יותר טוב. אני גם לא בטוח כי זהו המקום המתאים ביותר לשאלתי, אך אני לא יודע איזה רכיב הוא הגורם לבעיה. אני יודע שישנה גם אפשרות כי הבעיה תיפתר בעקיפין על ידי שינויי הגדרות בתוכנה, אך לא בטוח בכך, ולכן אני מצטער מראש למקרה שזהו לא המקום המתאים. תודה …

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Os.Master,

יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by guy7281790,

כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by tomer_et,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הצורב! לפני חודש וחצי בערך, ביום בהיר אחד, הצורב שלי הפסיק לצרוב - אבל הוא קורא דיסקים בצורה תקינה. פשוט בכל פעם שאני מנסה לצרוב - הצריבה נפסקת אחרי 10 שניות עם הודעה - SCSI TARGET ERROR. אחרי שהחליפו לי את הצורב פעמיים והצורב עדיין לא צרב, גיליתי בטעות (היום) כי כאשר המודם שלי לא מחובר, הצורב... צורב! (אני משתמש במודם חיצוני בחיבור USB של מוטורולה - לאינטרנט בכבלים) יש לציין כי אני עובד עם WIN XP PRO, והצורב הוא צורב X32 של BENQ למישהו יש מושג למה הדבר קורה? איך המודם יכול להפריע לצריבה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Qtec,

היי יש ברשותי צורב של creative RW3260E 32x12x40 ומשום מה כל פעם שאני צורב CDRW אז הוא לא יכול להיקרא אח"כ. הצריבה נראית בסדר גמור אבל אחרי הצריבה הדיסק פשוט לא קריא. אלה דיסקים של פיליפס היי-ספיד שיכולים להצרב עד מהירות X12. גם כשאני צורב במהירויות יותר נמוכות זה לא עובד. הדבר המוזר הוא שהצריבה עובדת 100% על CDRW אחר שהוא X4 ועל דיסקים רגילים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by ksp69,

אז ככה ...הורדתי את זהPS2.-.NBA.Street.Vol2.-.FullDVD.PAL עכשיו זה בא בקובץ ראר חלצתי מהראר והיה לי תקיה עם 4 קבצי ראר שקשורים אחד לשני ועוד קובץ בין וקיו לא שימושים כלומר כל אחד מהם שוקל 1 קילו ביט ושניסיתי לצרוב לא הצלחתי...לקחתי את ה4 קבצי ראר חלצתי אותם לתיקיה ושמה היה לי את התיקיה עם הקבצים של הדיסק..עכשיו זה שוקל 1+ ג'יגה ויש לי צורב די וי די ויש לי דיסק 4.7 ג'יגה וזה לא מצליח לצרוב לי שאני מנסה לצרוב על DATA ובכללי אני מצליח לצרוב קבצי IMAGE בלי בעיות בנרו לדי וי די עכשיו הפתרון שאני רואה הוא תוכנה שתקח לי את הקבצים שבתיקיה ותעשה לי מהםם קובץ IMAGE אז רציתי את עזרתכם במציאת תוכנה זו אלא אם כן אתם רואים פתרון אחר...זה דחוף למחר!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by XEON123,

כל הנסיונות לפתוח ולשייך קבצי טקסט עם האייקון המוכר (פנקס כחול) לא צלחו. אומנם פותח ושומר קבצי טקסט בסדר,אבל ללא האייקון המוכר אלא בצורת דף קטן עם שורות כך זה נראה: האייקון הרגיל שאמור להיות הוא:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itzikc20,

שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצתים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by DuDeAss,

או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שבוע טוב, יש לי במחשב בעיה שאחת לשבועיים בערך המחשב עובד מצויין ואז פתאום או נתקע או מסך כחול מהיר ואז מאתחל את עצמו ואז כשהוא עולה המחשב מציג הודעה שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא מציג שהוא לא מצליחה לעשות BOOT... כל פעם שזה קורה או שאני נאלץ להתקין מחדש את הווינדוס וזה מסתדר או שאני משנה בביוס את ההגדרות של הBOOT ומשחק איתם קצת ואז פתאום הוא מזהה את ההארד והכל כרגיל... ההארד דיסק מחובר ב SATA זהו הארד דיסק חדש של SEAGATE שחשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק אבל הוא נשלח למעבדה וגם הוחלף לחדש ושוב פעם נבדק ונאמר שהכל תקין איתו.. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכל הבלאגן הזה? חשבתי שאולי הביוס פתאום נופל או משו כזה ואז פתאום אין לו זיהויי של הרכיבים או משהו בסגנון, תודה לעוזרים!

17. Started by Stalker,

הורדתי קובץ מאינטרנט,ובדקתי אותו עם נורטון אנטי וירוס כמו שאני עושה עם כל קובץ. הנורטון אמר שהקבוץ נקי מוירוסים ופתחתי אותו, מיכוון שהקובץ לא עזר נסיתי למחוק אותו וזה לא נתן לי ועוד משהו אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב או לכבות אותו או לעשות ניתוק. חשבתי אולי האנטי וירוס שלי לא מעודכן אז עדכנתי אותו והוא עדיין אומר שהקובץ הוא לא וירוס... מה לעשות ?! OFF TOPIC לא ידעתי איפה להשים את ההודעה, אז שמתי אותה כאן.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by Odedb52,

אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  19. Started by The Ball,

בזמן שאני משחק במשחק מסויים - nba 06 לדוגמא, המשחק נתקע ויוצא למסך של דוס שבו כתוב הודעה בסגנון: אם זאת פעם ראשונה שאתה רואה את ההודעה הזו, תתעלם ותפעיל מחדש את המחשב. אם לא, נסה לעדכן דרייברים, לראות אם יש לך מספיק מקום בדיסק קשיח, לבטל את ה bios memnory/cacheable. נראה לי שחשוב שאני אציין שזה מסך כחול, וכתוביות בלבן (כל המסך). עשיתי את כל מה שהוא כתב מן הסתם, אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף, הוא כותב לי שהקובץ הבעייתי הוא nv4_disp.dll שנמצא ב c:\windows\system32. אני מאוד אודה לכן על כל עזרה שתינתן.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by kipi-man,

אין לי משוג למה אבל ככה: יש לי במחשב 512 mb ddr עכשיו כל פעם שאני משתמש רק ב200 mb המחשב נהיה איטי מאוד .. אני לא יודע למה אם מישהו יודע או שיש ל ופיתרון אני אשמח שהוא יגיב כאן ..

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by surref,

הקפרסקי מזהה סוג של קיילוגר הנה תמונה http://img223.imageshack.us/my.php?image=keylogzb9.jpg ועשיתי חיפוש מצאתי את הקובץ סרקתי אותו עם קפרסקי והוא אומר שזה לא קיילוגר וכל חצי דקה מופיע עוד פעם אותו אזהרה שיש קילוגר מה עושים? חשבתי על למחוק אותו אבל אז חשבתי שאולי זה קובץ בשביל המערכת? שמעתם פעם של סוג קובץ בשם כזה כמו שבתמונה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  23. Started by ORBIT,

האם יתכן מהירות סיבוב (RPM) של המאוורר של המעבד הוא *רק* 577 RPM? בתוכנה המפקחת יש סימן קריאה מהבהב! יחד עם זאת הטמפרטורה של המעבד היא 37 מעלות. מעבד E6750 עם מאוורר מקורי שלו. וגם מאוורר של המארז 12 ס"מ *רק* 1347 RPM? הטמפרטורה 41 מעלות (מארז סגור). זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , היום התקנתי את הדרייבר החדש 3.7. בקיצור , הפעלתי את refresh rate fix והוא כתב לי : Undisabled refresh rate detected. Strongly recommendated to restore previsious registry data , restore now? בכל מקרה , לא משנה מה שאני עושה , זה חוזר על עצמו... וגם עכשיו שסימנתי לו שב 800x600 יהיה לי 85hz וזה כתוב שם. אני מפעיל את המחשב מחדש , מפעיל משחק ברזולוציה הזאת , וזה קופץ לי שוב ל 60hz אפילו שכתוב שם שזה 85. וזה לא המשחק , כי הכל עבד טוב , עד הדרייבר החדש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by Teliran1,

שלום, יש לי בעיה בקצב רענון המסך. הוא עומד כרגע על 59HZ ואני מנסה לשנות אותו ל60 ואי אפשר. אני מנסה לשנות ל60, אך זה חוזר בחזרה ל59 משום מה. מחקתי והתקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי לחפש דרייברים למסך עצמו אבל לא מצאתי. המסך הוא מסך של Proview 22 אינץ' דגם 2200W אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.