תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הי לפני כמה ימים שווק לי עכבר של Microsoft ששימש אותי כמה שנים טובות (4-5) אז היום החלפתי עכבר אבל יש לי את הבעיה שהזכרתי בכותרת. העכבר שנשבר לי היה יחסית גדול והעכבר שקניתי היום גם של Microsoft אבל קצת קטן יותר. אז כמו שאמרתי כל כמה זמן שאני מזיז את העב הסמן קופץ לי לצדדים. תודה! (אני חושב שזה מתאים לפה כי עכבר זה סוג מסוים של חומרה)
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה אין לי מושג ממה היא נובעת.. יש לי עכבר Razer naga epic wireless ..בזמן האחרון הוא נתקע לי תקיעות קטנות כאלה לשניה אבל עכשיו הוא לפעמים מפסיק לעבוד לגמריי ויש אור אדום מהבהב..(יש לי בטריה). בכל מקרה ניסיתי לחבר עכבר אחר יותר פשוט של Microsoft וגם הוא לפעמים קופא ונתקע..וכבר יש לי אותו שנתיים והכל היה בסדר.. האמת גם שפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים אולי זה מידע רלוונטי שיוכל לעזור לכם לעזור לי=].. בכל מקרה אשמח לתשובה ופתרון.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך Flatron W2252TQ בעל פונקציונליות fEngine. לפני זמן מה ביצעתי Factory Reset על מנת לכייל אותו, וכשניסיתי לשוב ולהשתמש ב fEngine צצה התופעה הבאה: בכל עת שהתמונה המוצגת על המסך חשוכה מספיק, יש הורדה ניכרת בבהירות והיא הופכת להיות חשוכה עוד יותר. ברגע שהתמונה המוצגת מוארת שוב, הבהירות קופצת בחזרה. למשל, נניח ומתנגן סרטון על מסך מלא שמציג פייד אאוט מסצנה כלשהי. ברגע שהתמונה תהיה חשוכה מספיק, תתרחש קפיצה בבהירות והיא תהיה חשוכה אפילו יותר (למרות שעדיין אפשר לראות). במידה ויהיה פייד אין, אז הבהירות תקפוץ בחזרה לרמה רגילה כשהתמונה המוצגת תעבור את הסף הבעייתי. הבעיה הזאת בולטת במיוחד תוך כדי משחקים עם הרבה סצינות חשוכות. זה קורה רק אם ACE או RCM דלוקים (גדולים מ0). שינוי…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי כרטיס קול של זולטריקס שנקרא Nightingale עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית שהיתה מחוברת לרסיבר ימהה. כאשר הייתי מריץ סרטי DIVX עם פסקול AC3 הרסיבר היה מזהה אוטומטית DolbyDigital והייתי שומע אחלה. החלטתי להתקדם קצת ולשדרג לפורטיסימו 3 של הרקולס שכולם מדברים עליו שהוא מעולה, קניתי גם כבל אופטי. חיברתי והתקנתי הכל ומה קורה ?? הסטריאו עובד אחלה (דרך היציאה האופטית) אבל כשמריצים סרט Divx AC3 אני שומע מאוד חלש והסנטר, הרמקולים האחוריים והסאב לא עובדים בכלל, רק שני הרמקולים הקדמיים עובדים. ניסיתי הכל: התקנה מחדש של נימו, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס וגם על ההגדרות ברסיבר ואני לא יודע מה לעשות. אני משתמש בתוכנה Divxg400... למישהו יש רעיון ? תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ חבר שלי ניסה לפרמט ואז כשהמחשב עשה ריסטרט זה הראה לו ntldr is missing press any key to restart
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה הגדרות של הצבעים וכשאני רוצה להחליף אז אי אפשר יש שם רק 32 ביט ו 16 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצה כותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזה אההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי הוא Benq 40X12X48 בזמן האחרון הוא לא צורב לי דיסקים . אני מכניס דיסקים ריקים והוא לא מזהה אותם זאת אומרת שאני מנסה לצרוב התוכנה ( Nero burning rom ) רושמת שאין דיסק וצריך להכניס דיסק אבל יש בתוך הכונן דיסק ניסיתי להכניס דיסק אחר ( שני הדיסקים מחבילה חדשה ) ושוב התוכנה רושמת שאין דיסק בכונן . שמתי בכונן דיסק ניקוי שבזמן שהוא פועל הוא משמיע שירים את הדיסק הזה הצורב כן קרא ואפילו ניגן את השירים השארתי את הדיסק שם שעה ~ ואחרי זה שוב ניסיתי לשים דיסקים ולצרוב ועדיין הוא לא מזהה את הדיסקים ורושם שצריך להכניס דיסק . לקחתי 2 דיסקים מחבר כדי לבדוק אם הבעיה היא בדיסקים אבל גם אותם הוא לא זיהה . היו 2 פעמים שהצורב זיהה שיש דיסק והתחיל לצרוב אבל בשני הפעמים הוא הגיע רק …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם צורב BENQ לפני חודשיים קניתי צורב, התקנתי והכל היה בסדר גמור. מלפני שבוע וחצי אני לא מצליח לצרוב - וכל פעם שאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעה SCSI TARGET ERROR. הצריבה מתחילה ונפסקת אחרי 20 שניות. פתחתי וסגרתי את המחשב כמה פעמים, ניסיתי לחבר אותו מחדש ושום דבר לא עוזר. יש לציין שאפשר לקרוא דיסקים רק הצריבה לא עובדת. לפני שבוע החליפו לי צורב והבעיה נמשכה. אתמול קיבלתי צורב חדש לגמרי מדגם אחר (X32) ואפילו החלפתי את קבל ה - IDE של הצורב ושוב אותה הבעיה. אני עובד עם WINDOWS XP PRO וצורב עם תוכנת NERO. מה לעשות??? שום דבר לא עוזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה התחילו בעיות עם צריבה בפורמט DVD כאשר ה NERO נותן הודעה שאומרת no seek complete. ניסיתי לשדרג את הצ'יפ של הצורב לגירסה מתקדמת יותר ואיפלו ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות מלבד ה NERO אבל שום דבר לא עוזר.מה שמוזר הוא שצריבות רגילות על דיסקים רגילים שאינם DVD עובדות בצורה תקינה. האם מישהו כאן יודע ממה נגרם הדבר ואיך מסדרים תקלה כזאת? אודה לכל מי שיתן עצות ויעזור... בתודה מראש יוסי.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות לצוץ כנראה... כאשר אני מנסה לצרוב (במקרה הזה את הMEMTEST V1.70) אין לי אפשרות כזו. שמתי לב שגם כאשר אני מכניס דיסק כדי שהצורב יקרא אותו אני לא מקבל אפשרות לשמוע את השירים אם מדובר בשירים לדוגמא. בכונן השני (יש לי 2, זה כונן CD) אני הכנסתי את אותו דיסק והצלחתי לשמוע. ניסיתי ללחוץ בשני הכוננים דרך קליק ימני על "הוצא". בכונן CD אין שום בעיה. בכונן הבעייתי (הצורב DVD) בהתחלה הוא לא הגיב. עשיתי הפעלה מחדש וכעת הוא מגיב ויוצא. אגב נכנסתי לביוס ובביוס הוא מזהה את שני הכוננים האופטיים. אני חושב שמדובר בעינית אבל לא בטוח. כי הצורב הזה חדש מן הכונן CD הרגיל בשנתיים +- ודווקא הוא עושה בעיות? אם יעזור מדובר בצורב DVD של LG. הדגם הוא GSA-4082B. מישהו מכיר את הבעיה? י…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי את הצורב חיברתי אותו למחשב הווינדוס מזהה אותו שאני מעלה את המחשב אבל הוא לא קורא לי דיסקים בכלל מה הבעיה יכולה להיות יש לי עוד כונן של צורב רגיל של אסוס שהוא עובד רגיל זה צורב עם חיבור sata הסמסונג עזרה לכל מי שיודע תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי צורב דיוידי חדש שאני נכנס ל device manager השם שלו מופיע כך: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182F עכשיו המחשב מזהה אותו והכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לצרוב איתו זה לא נותן לי לבחור מהירות וצורב אוטומטית על 16 ובנוסף במקום שצריבה על 16 תקח לא יודע משהו כמו 4 דקות? זה לוקח בסביבות ה50 דקות... והמדיה שאני צורה עליה תומכת ב16 המדיה זה: Verbatim DVD-R 16x תודה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן צורב די וי די חדש של סוני הוא צרב לי טוב גם מדיות די וי די וגם מדיות רגילות אבל לפתע הוא הפסיק ליקרוא את הדיסקים שצרבתי בדי וי די וגם הפסיק ליצרוב די וי די (חשוב לציין שהוא קורא די וי די אבל שלא צרבו בצורב הזה ספיציפי) הוא קורא את שאר המדיות וגם צורב את שאר המדיות מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה משנה או לא אבל חשוב לדעת שגם הכנסתי את הדיסקים האלו של הניקוי לכונן אולי זה עשה משהו? למישהו אולי יש שמץ שם מושג מה זה? תודה לעוזרים... נ.ב אני חדש פה שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-