תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי רכשתי מחשב חדש הנה המידע הרלוונטי לוח אם : ASUS H170 PRO USB3.1 מערכת הפעלה : WINDWOS 10 HOME קודק מותקן : Realtek High Definition Audio Driver ברמקולים בבית אני שומע מצויין אין בעיה. הבעיה כשאני מנסה לשדר דרך הסטריאו מיקס לצ'אט מצלמות ,זה לא עובד ניסיתי כל מיני הגדרות כלום לא עוזר או שלא שומעים כלום או שיש רעש חזק בלבד. , אני מעלה תמונה של ההגדרות שתראו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש : Palomino 1800+ Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard Generic PC2100 Memory GF 4MX CDROM CDRW 60GB hardisk flopy Aerocool DP 101 Generic "sparkit" 300W PSU עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2 וזיכרון ADATA PC3200 256MB הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה) עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה. לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W) אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח.. אז , האם הספק אינו מספק מספיק W? הוא לא מספיק למחשב הזה? הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביצעתי שידרוג ספק. הספק הקודם שהיה ברשותי הוא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M והספק החדש שהורכב הוא: Corsair CP-9020044-NA Platinum AX860 Modular כשאני מפעיל את המחשב, לאחר הפוסט אני מקבל את ההודעה הזו. חיפשתי קצת בגוגל מה הבעיה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. שאר מפרט המחשב הוא: לוח אם: Asus maximus HERO VIII מעבד: Skylake 6700K 4.5GHZ קירור נוזלי - Crosair H-60 זכרונות: G.Skill 32GB 2400MHZ (2x16) כרטיס מסך: EVGA 970GTX 4GB FTW צורב של LG דיסקים קשיחים - 2 SSD, וHDD אחד מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מצלמה שמצלמת full hd עכשיו, שהורדתי את הסרטים למחשב האיכות הייתה כזאת משובשת עם פסים ואז הורדתי k lite והכל הסתדר. אבל, שאני רוצה לערוך את הסרטים בwindows movie maker שוב האיכות משובשת עם פסים.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רואה סרט FULL HD באמצעות VLC החדש, קשה לי להסביר אבל שאני רואה את הסרט הוא לא רץ חלק, כל כמה שניות יש קטע כזאת שכאילו זה נתקע לכמה מילי שיניות וממשיך, השאלה אם אני צריך להתקין עוד תוכנה בנוסף ל VLC או להגדיר בה משהו. איך פותרים את התקיעות הזאת למילי שניות/הסרט לא רץ חלק? תודה חברים!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הWINDOWS UPDATE לא מעדכן לי כבר זמן מה עדכונים וגם שאני מנסה ידנית לעדכן הוא כותב לי את הדברים הבאים- לא הצלחנו לעבור למצב מקוון כדי להוריד את העדכונים. ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין אינך מצליח, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
העכבר עובד מצויין מלבד העובדה שהוא מתנתק לכמה שניות לעיתים דיי קרובות, ואני מקבל הודעה לפעמים שאפילו אומרת לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED. העכבר הוא בן 3 שנים בערך, ולא אין לי אפשרות לחבר אותו ל PS2. האם זה אומר שסופו הגיע? או שמע יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם העכבר הזה. העכבר עובד לפי הרצון שלו. והיום בכלל הוא לא רוצה לעבוד. העכבר עובד לפעמיים ואז לפעמים באמצע התקנה או עבודה בWindows העכבר לא מגיב ועושים ריסט והוא חוזר להגיב. אבל היום לאחר הריסט הוא בכלל לא רוצה להגיב. נסיתי לחבר את העכבר בPS2 עם המתאם שקיבלתי איתו וגם בכל יציאות הUSB. העכבר מראה נורה אדומה אבל הנורה ניכבת. שהעכבר עובד בצורה נורמלית הנורה לא ניכבת אלא נהיית אדום חלש מאוד. ושנוגעים בעכבר הנורה האדומה נידלקת חזק. הפעם יש נורה חזקה שנדלקת פעם אחת וזהו אין יותר תגובה מהעכבר. נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? אני זוכר שמשיהו כתב על גירסאת Rev 1.0 שיש לה הרבה בעיות אבל אני לא זוכר אם זה העכבר הזה או הM…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה , לפני שבועיים קניתי עכבר אופטי חדש מבית LOGITECH הכל היה בסדר איזה יומיים ואחר כך באמצע שהמחשב עבד ואני שיחקתי משחק העכבר נתקע ולא זז ורק הלד של העכבר היה דלוק... לאחר הוצאת כבל הUSB והכנסתו העכבר חזר לפעולה וכעבור שבוע עוד פעם קרתה אותה בעיה ! יומיים האחרונים הכל עבד חלק אבל מי יודע מזה?! חשוב לציין שלפניכן היה לי עכבר גולה רגיל של LOGITECH גם הוא על USB ולא הייתה לי איתו שום בעיה אז כנראה שהבעיה היא לא בלוח אם! יכול להיות שהוא גם לא מקבל מספיק מתח אבל זאת אפשרות מאוד לא רציונלית...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עכבר אלחוטי פתאום לא עובד טוב עם המחשב יש לי עכבר USB של מייקרוסופט שהייתי מחבר למחשב ועובד איתו, פתאום היום הוא לא עובד יותר טוב, הוא מקרטע ונתקע, זה לא הסוללות כי הא עובד חלק שאני מחבר אותו לנייד שלי, אבל עם הנייח הוא פשוט לא עובד יותר טוב מהיום, לא עשיתי כלום מיוחד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי עכבר חדש לפני משהו כמו יומיים... זה עם הכפתורים בצד של BACK ן FORWARD לדפדפן אינטרנט וזה עבד כמו שצריך גם אם לחצתי על הגלגלת כאשר העכבר מצביע ללינק מסויים הוא פתח לי אותו בדף חדש מאוד נוח לי הסידור הזה עם הBACK והFORWARD וזה שהגלגלת פותחת לי דפי אינטרנט חדשים בקיצור עכשיו עשיתי ריסט בשביל לעדכן את ווינדוס והכפתורים האלה הפסיקו לעבוד פתאום. שאני לוחת על BACK או FORWARD לא קורה כלום ושאני לוחץ על הגלגלת המצביע משתנה למן ריבוע כזה של חצים שמזיז לי את הדף אינטרנט למעלה ולמטה אם אני מזיז את העכבר בניגוד לפתוח לי דפי אינטרנט חדשים כמו שהיה קודם. בהגדרות של העכבר הכפתורים הצדיים האלה מוגדרים בתור BACK וFORWARD אבל כמו שאמרתי מסיבה כלשהי לא קורה כלום שאני לוחץ על…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-