תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום! הדלקתי את המחשב ושום דבר לא קרה, לא הייתה תצוגה לא סאונד וגם כל המכשירים המחוברים בUSB לא עבדו גם לאחר כמה שעות שהמחשב עבד... מישהו אולי יודע מה הבעייה? מכיר את זה? וגם רציתי לדעת המחשב שלי דיי ישן ורציתי לדעת אם שווה בכלל לשמור אותו אז הנה המפרט: מעבד: AMD PHENOM Q9750 3.2GHZ (דור ראשון) לוח אם: משהו של ECS זיכרון: משהו פשוט אבל 4גיגה כרטיס מסך: GIGABYTE HD5450 הדריסק: WD 1000GB כונן: הכי פשוט 24X מארז: הכי פשוט אז בקיצור שווה לשמור?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רק אתמול הייתה לי הזדמנות להוציא את המחשב החדש (מפרט בצד) מהקרטונים ולהתקין את ווינדאוס. החלקים עצמם הורכבו בחנות, כל מה שנשאר לי לעשות זה להרכיב את הדיסק הקשיח (סיגייט ברקודה 500GB) ומאוורר 120MM מקדימה. בנוגע למאוורר, אין לי מושג איך לפרק את החלק הקדמי במארז הזה כדי להוסיף שם מאורר. מישהו יודע ויכול לתת הדרכה בכמה מילים? בנוגע לדיסק קשיח, סה"כ השחלתי אותו במסילה במקום המיועד, ויש תופסן מיוחד במארז שתופס אותו במקום. אבל התופסן רק מצד אחד, כשבצד השני אין כלום שתופס. זה נראה יחסית מקובע למקום, אבל תקין?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מצורף סרטון להדגמה http://youtu.be/qQ3wzyKsSbE (לא הצלחתי להטמייע!) זה לא קורה בכל פעם
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-