תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני חווה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב ומגיע למסך של הלוח אם (על המסך יש תמונה צבעונית עם השם של הלוח ורשום איזה F צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס וכו) והמסך תקוע ולא קורה כלום (כלומר אני לא מקבל את הצלצול ביפ הרגיל - נראה לי שככה קוראים לפוסט). אחרי ריסט מהמצב הזה המחשב עולה כרגיל. זה קורה רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב. למיטב ידעתי יש חלקים במחשב שהם באחריות. כמו כן חוץ מהבעיה הנ"ל אין לי בעיות עם המחשב אבל אני מניח שזה סימפטום של רכיב שהוא תקול או שהוא עומד להתקלקל אני לא מביא אותו למעבדה כי אין לי מושג מה הבעיה ואני לא בטוח שאני אוכל לשחזר את התקלה שם. אשמח לכל מידע מועיל הלוח אם הוא arsock h67m i5 4 gb ram
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מחבר את המחשב נייד לLCD הסלוני שלי. אני מעוניין שאותה התמונה תוצג גם בנייד וגם במסך (לא אכפת לי שבנייד הרזולוציה משתנה).כאשר אני לוחץ על FN ו 2 (הנייד הינו דל), יש לי כמה אופציות:מחשב בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.שכפלהרחבמקרן בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.כאשר אני לוחץ על שכפל, הרזולוציה משתנה בנייד ובLCD הוא כאילו במסך נוסף.איך עושים שבעצם אותה התמונה תוצג גם פה וגם פה.. מה אני לא מגדיר נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד חדש lenovo ideapad g580 התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים והכל עובד חוץ מהעכבר למישהו יש פיתרון מה לעשות? התקנתי מחדש את הדרייבר שלו וזה לא עזר
-
- 23 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
שידרגתי זיכרון במחשב lenovo thinkpad r500 נייד, היה לו 1GB והוא היה חנוק לגמרי עם כמות כזו קטנה. לקחתי זיכרון 2GB שהיה במחשב אחר שלי ופעל שם מצויין ושמתי בלנובו, עכשיו יש בו 3GB מאז יש קטע מוזר המתואר בתמונה.... מן ארטיפקטים מוזרים כאלו, פסים מאוזנים שיכולים להופיע בכל מקום, לפעמים באופן רנדומלי, אבל לפעמים גם לא, נגיד הם כמעט תמיד מופיעים בלחצני החלון שלמעלה (איקס,הגדל,מזער) וגם בצד ימין של החלון למטה. המחשב עבר פירמוט והבעיה עדיין ממשיכה. האמת לא מפריע לי יותר מדי, אבל אם יש פתרון פשוט אשמח לשמוע. הרצתי memtest ולא נמצאו שגיאות.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת. אני לא גר בבית והתקשרו אליי ואמרו יש בעיה המחשב התיאור היה כזה: כשמדליקים את המחשב הווינדוס לא עולה והמחשב כותב הודעה שיש בעיה בהארד דיסק (bad sectors) או משהו כזה. אמרתי לאמא שלי לתת למחשב לסיים את הסריקה ולנסות שוב, אחרי שהסריקה תסתיים. זה מה שהיא עשתה וזה לא עזר, עדיין מקבלים את אותה השגיאה. הגעתי היום הבייתה כדי לסדר את הבעיה וזה מה שקרה: הדלקתי את המחשב, ועוד לפני שעלה הווינדוס (כלומר במצב של הדוס) עלתה הודעה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך לעשות סריקה או לדלג עליה. דילגתי על הסריקה והווינדוס עלה כמו שצריך. ברגע שהווינדוס עלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל לבדוק שזה היה משהו חד פעמי. ושזאת הבעיה ולראות שהמחשב יעלה שוב כמו שצריך בפעם השניה. אבל עכשיו קיבלתי הודעה…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי כמו שכתבתי - אין תגובה מהמסך, שומעים שהמחשב נדלק (מאוורים עובדים,רעש של כונן דיסקים ואורות) אך אחרי כמה שניות הוא נודם, ויש רק רעש מהמאוורר. השאלה שלי היא האם זה סימפטום של כרטיס מסך תקול? כי לפני שנה היו לי בעיות על הכרטיס מסך , בהתחלה כל מיני ארטיפקטים עד שפעם אחת החשב נתקע והפסיק לעלות (על המסך היו מופיעים פסים אפורים או משהו) אז אפיתי את הכרטיס שלי והוא חזר לעבוד כמו חדש שנה שלמה, עד עכשיו שהופיעה הבעיה. האם זה נשמע לכם גם הפעם כמו בעיית כרטיס מסך? - במקרה הזה אני אנסה שוב לאפות אותו. אך אם לא וזה נשמע כמו רכיב אחר, חבל לי לעשות את זה כי זה יכול להשפיע לרעה נראה לי... מה אתם אומרים? (אני על לפטופ VOSTRO 1500 בן 5 עם כרטיס מסך 8600M GT) תודה!
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב נשמעים צפצופים חוזרים ונשנים והמחשב לא עולה. מה זה יכול להיות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,היום התחילו לי המון מסכים כחולים עם errorים שונים... לא הורדתי שום דבר חדש,האנטי וירוס פעיל חוקי ומעודכן,שום דבר לא השתנה בהגדרות המערכת... בכל מקרה בגלל זה הורדתי את blue screen view וראיתי שהוא לא מוצא קבצים,שיניתי כמה הגדרות ועשיתי ריסט,מיד לאחר מכן קיבלתי עוד BSOD שעליו כבר יש לי mini dump,מצורף הקובץ מ blue screen view. אשמח לעזרה... אם אתם זקוקים לעוד מידע / קבצים רק תגידו... תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה קורה! כשאני נכנס למשחק ולא משנה איזה זה כל פעם משהו אחר, אז המשחק עובד לי לאט ואין FPS. אז אני מפעיל מחדש את המחשב ואז הוא עובד חלק... המחשב לא חלש או משהו כזה כי זה גם בדברים לא כבדים אפילו חחח מישהו יודע מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום \יש לי מכונה ורטואלית בשם וירטואל בוקס יש לי שם שרת אחד וwin7 אני מצליח לעשות בבין שני המחשבים ping אבל אני לא מצליח להפעיל את האקטיב דירקטורי עליו מה אני צריך לעשות בשביל שהם יעבדו ביחד איך אני רשום את הwin באקטיב דירקטורי תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שמדליקים את המחשב לפני שעולה הווינדוס קודם עולה ה-DOS? (או איך שלא קוראים לזה) אז אצלי זה לא עולה זה ישר עובר לווינדוס.. זאת אומרת זה כנראה כן עולה אבל המסך שלי לא מציג את זה.. חשוב לציין שיש לי עכשיו בעיה לא קשורה עם המסך (עוד כמה ימים אני יקח לתיקון) אבל עדיין לא נראה לי שזה קשור לזה.. רציתי לפרמט את המחשב אבל אני לא יכול בגלל זה.. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הווינדוס עולה ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניסיתי לפרמט, אחרי שהוא נכנס למסך הכחול נכבה לאחר כמה שניות. ניסיתי להפעיל active boot disk, הוא לא עולה עד הסוף ונכבה באמצע. יש למישהו עוד רעיונות? כשהווינדוס עולה הוא נותן הודעה על זה שהעותק לא חוקי. אולי זה מידע חיוני..
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה Pinnacle GmbH PCTV PRO משנת 2002 מכיוון שהידע שלי בכל בנוגע לכרטיסי טלוויזיה מצומצם מאוד רציתי לדעת האם זה אפשרי לשים אותו על המחשב שלי (לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2) השאלה שלי בעיקרון היא האם תהיה בעיית תאימות? האם זה בכלל אפשרי להרכיב את הכרטיס על הלוח אם? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מצלמה שמצלמת full hd עכשיו, שהורדתי את הסרטים למחשב האיכות הייתה כזאת משובשת עם פסים ואז הורדתי k lite והכל הסתדר. אבל, שאני רוצה לערוך את הסרטים בwindows movie maker שוב האיכות משובשת עם פסים.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך כחול כל כמה שעות והמחשב קורס בעקבות כך, להלן התקלה (לאחר שאני מדליק מחדש את הווינדוס אני מקבל את זה): Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081412-40856-01.dmp C:\Users\Tomer\AppData\Local\Temp\WER-128498-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409[/ur…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן לכולם. ברשותי נטבוק asus eee pc 1015p ששירת אותי נאמנה עד עכשיו. לאחרונה קרה שלפתע באמצע עבודה רגילה, מתקבלים על המסך פסים אנכיים (כאילו טלוויזיה עם קליטה משובשת). והמחשב נתקע. לאחר כמה שניות הפסים נעלמים והמחשב נשאר תקוע. ניסיתי לבודד את הבעיה. ביצעתי scandisk ולא ראיתי בעיה כלשהי. לאחר מכן עשיתי בדיקה זכרון של וינדווס (מתרחשת לפני עליית המערכת) ובמהלך הבדיקה קיבלתי הפעם פסים אופקיים והמחשב שוב נתקע, בערך ב 16 אחוז. ניסיתי להריץ את הבדיקה שוב והפעם היא נתקעה ב 17 אחוז עם אותה התופעה. האם נראה לכם שהבדיקה מייצגת ואכן הבעיה בזכרונות? יש לכם רעיון אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia gtx465 ביצעתי אוברקלוק בכרטיס והכל עבד חלק לאט לאט העליתי והעליתי ,ברגע שהגעתי ל830 בmemory clock\ המחשב נכבה וסרב להידלק ,ניסיתי הכל (הוצאת זכרונות,ניתוק וחיבור של הספק כוח,ניתוק הסווללה,שינוי ג'אמפר) הכל ללא הצלחה המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם והמחשב נדלק. אני לא יודע מה לעשותת בבקשהה עזרה המחשב שלי intel quad core 2.6 ספק כוח : 600 W כרטיס מסך:GTX465 זיכרון:G4 DDR2
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אתמול בלילה התקנתי את המשחק The amazing spider man למחשב מTORRENT ואחרי שהתקנתי אותו והפעלתי אותו נפתח לי לאנצ'ר ברוסית [אני לא יודע רוסית] ולחצתי על הכפתור שנראה לי שהיה אמור לפתוח את המשחק בהתחלה לא קרה כלום אחרי שלחצתי על הכפתור אז לחצתי שוב כמה פעמים אבל כלום לא קרה ואחרי איזה דקה שתיים המחשב פתאום נכבה מעצמו ולא נדלק יותר אז ניסיתי כמה דברים שקראתי באינטרנט כמו להחליף את הכבל שהולך לחשמל ולמחשב וכמובן הוא לא עזר אז פתחתי את המארז וניסיתי עוד מדריך שאמר לי לנתק את הכרטיס קול את הכרטיס מסך צורב וכרטיס ראם אחד וניתקתי אבל עדין לא עבד והמחשב לא נדלק אז יש לכם איזה הצעות מה לעשות? מזל שיש לי את המחשב נייד לפחות
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-