עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם , בעיה מוכרת וידועה , ציקצוקים ביציאת סאונד הקדמית של המארז. במחשב הקודם שלי היתה אותה הבעיה ואז חשבתי שהלוח אם דפוק אבל אז כשקניתי מחשב חדש עם מארז איכותי וכו' ועדיין יש לי את אותה התופעה אני כבר מבין שזו בעיה קבועה. השאלה שלי היא אם אפשר איכשהו לפתור את העניין או לחלופין אם ישנו פתרון כמו למשל מתאם USB שמוציא כניסת PL 3.5mm לאוזניות באיזושהי צורה... אשמח לקצת עזרה... לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  2. פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועל לוחץ RESET כלום לא משתנה מכבה מדליק לא נדלק כאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבוד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם ASUS A7V333 מעבד AMD ATHLON 2100+ ספק סתם חרטא ברטא TZAG-ELITA 350W

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by rander1,

שלום יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתמודד איתה ואם אפשר בכלל. כל סרטון ביוטיוב ברזולוציה 4K אני לא מצליח לראות נתונים [ATTACH=CONFIG]9856[/ATTACH] העלתי ליוטיוב צילום מסך של הבעיה שלי תודה מראש לעוזרים https://youtu.be/GMusrsJzlnY

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by gilloze,

שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  6. יש לי צורב דיוידי וכשאני מכניס דיסק מסוג + כדי שיקרא אותו הוא מתחיל להשמיע רעש מוזר ובסופו של דבר אני יכול לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי... הוא מראה שהדיסק מלא אבל כשאני נכנס אליו הוא לא מראה שום קובץ כאילו הדיסק ריק.. וזה כבר קרה לי עם מספר דיסקים שהיו של סילברליין + לעומת זאת כשאני מכניס דיסק - הוא מצליח לקרוא אותו ... (הדיסקים - צרבתי אותם בעצמי וה+ זה מחברים) אם אתם יכולים תגידו אולי מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

קודם כל זה התחיל בלי שום סיבה , המסך פשוט קופא וחייב ריסטרט בשביל לצאת מההקפאה (כנראה ממש קר לו ) בכל מקרה , רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון , זה קרה כמה פעמים כבר פעם בלי קשר , פעם בדפדפן ופעם במשחק .. לא הורדתי שום דבר זה התחיל בפתאומיות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שבת שלום, ברשותי צורב Ricoh MP7200A אשר התחיל לעשות מזה זמן מה בעיות בצריבה, כל צריבה, ואינו משלים שום צריבה בהצלחה.. או אפילו מתחיל אותה כמו שצריך. השגיאה המתקבלת הינה כדקלמן: *הערה - הצריבה נעשתה במהירות 4 מתוך בחירה.. התוצאה הינה זהה בכל מהירות שבחרתי. האם מישהו מוכן להאיר את עייני לגבי הבעיה ולהסביר אותה? ואף לעזור לי למצוא פתרון? בתודה מראש, אורי סולימני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, זקוק לעזרתכם, במחשב נייד ACER ASPIRE 5002 אני מקבל הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב (חלונות XP) Load needed dlls of hal please contact your support person to report this problem ניסיתי להפעיל ב-SAFE MODE, לא עבד. ניסיתי לעשות BOOT מ-CD כדי לנסות לתקן ולאחר טעינת הקבצים הראשונים, כשזה מגיע לשלב "Starting windows setup" אני מקבל BSOD, בכל פעם מחדש וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בעיקרון מה שקורה הוא שכאשר אני מחבר לפעמים את הכבל של הספק כוח לספק כוח ואפילו לפני שאני מדליק את המחשב נגרם הפסקת חשמל באזור שבו המחשב נמצא , בנוסף לקח הבחנתי שכשאר אני מצליח להפעיל את המחשב יש רעש כמו גיצי חשמל אפשר לקרוא לזה שבאים מכיוון הספק כוח ... השאלה דיי נראית רטורית אבל האם הספק הוא גורם נפילת החשמל או שזה בעיה עם החדר , לא יצא לי לבדוק בחדרים אחרים אם הבעיה חוזרת .. הספק כוח הוא של topower 650w

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by hararim,

שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  14. שלום, המערכת שלי: xfx nforce 780i sli 9800gtx בימים האחרונים מסך הטעינה של הווינדוז מלווה בקווים ונקודות בצבעים אדום ולבן. שזה קרה בפעם הראשונה הרזולוציה השתנתה ל-800X600 (ניתן להחזירה). device manager מראה שמשהו לא תקין עם שני הכרטיסים (code 43). ניסיתי להסיר דרייברים קיימים ולעדכן את החדשים, בהתחלה הכל אבד טוב אבל אחרי ריסטרט אחד המצב חזר לקדמותו. אני חושב שזה הורם לקריסות (הלא שכיחות) שקורת לפעמים במשחקים. עשיתי בירור קצר באינטרנט וכנראה מדובר בבעית זיכרון של הכרטיס הגרפי. הרצתי תוכנה כלשהי לבדיקתו, לא כל כך הבנתי את הפרטים הטכניים במלואם, אבל משהו אכן לא תקין. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם הכרטיסים מתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by michaelm,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5ND2-SLI עם מעבד D830 של אינטל כשאני מתקין זכרון בתצורת DUAL יש בעיה עם הזכרונות (מגלה המון שגיאות עם MemTest) בדיקה של כל סטיק של זכרון בנפרד מסתיימת ללא שגיאות. מדובר בשני זכרונות KVR667D2N5/1G (לא נקנו כקיט, אלא כשני סטיקים). בנוסף, אם אני שם את שני הסטיקים בשני SLOT-ים נפרדים (כלומר, לא בתצורת DUAL) הבדיקה מציגה שאין שגיאות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: בעיה נוספת שקרתה לי: לאחר בדיקה עם MemTest של הזכרונות בתצורת DUAL. בשלב מסוים בבדיקה, הבדיקה נתקעה והופיעו סימנים מוזרים על המסך (כל המסך היה מלא בסימנים של חצים). כעת, המחשב עולה, אך לא מציג את ה- POST (מסך שחור עד לעלייה של Windows) ואין שום דרך להכנס ל- BIOS. איך אפש…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  16. קראתי את המדריך אשר מופיע פה באתר ועדיין יש לי כמה שאלות... האם הכבלים DATA להארד דיסק ולכונן מגיעים כחלק מהקנייה או שאני צריך לרכוש בעצמי? מה זאת אומרת לקנות ברגים? המארז לא מגיע עם ברגים בעצמו? מה זה בורג THUMB ואיזה מברג דרוש בשבילו? האם תמיד משחה טרמית תבוא עם המאוורר או שאני צריך לקנות אקסטרה משחה? האם אפשר עזרה בהבדלה בין הקונ' הבאים בספק? תודה מראש עמרי אריאלי

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by PCBuster,

שלום לכולם! קניתי לפני כמה ימים את ההארדיסק החדש של מקסטור ( 300GB - 16MB Buffer - SATA) חיברתי אותו למחשב, פירמטתי אותו והתחלתי להעביר אליו עשרות ג'יגות של סרטים/שירים. אבל באמצע ההעברה, הווינדוס פתאום "קופא". ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. החלפתי את ההארדיסק פעם אחת. וגם עם השני הייתה לי אותה בעייה. החנות שמכרה לי אותו(KSP) בדקה אותו ואמרה לי שהוא תקין. אז כנראה שהבעיה אצלי. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי? :-\ תודה. אוהד. המפרט שלי: AMD Athlon64 FX-53 Gigabyte K8NSNXP-939 PQI Turbo Memory 512MB x2 Powercolor Radeon X800XT PE Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro Western Digital Raptor 36GB x2 on RAID 0 Windows XP Home SP2

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by superman2000,

שלום. יש לי לפטופ שהכל היה איתו בסדר בלילה וכשקמתי בבוקר הווינדוס 7 פשוט לא עולה! באמצע שהוא מראה את הסמל טעינה של הווינדוס הוא זורק בלו סקרין לאיזה חצי שניה ועושה ריסטארט. אחרי הריסטארט עולה לי אשף התיקון האוטומטי של ווינדוס אבל כלום לא עזר לי בזה! גם לעשות למחשב Restore. מה עושים?! על הווינדוס יש לי קבצים שאני חייב לגבות של הלימודים ככה שאני חייב שהוא יעלה לי לפחות פעם אחת שאני אוכל לגשת לקבצים האלה! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lib1,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  20. מקבל הודעה שגיאה בעת פתיחת Chrome ומצליח להכנס רק דרך פותר בעיות תאימות

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by idan100,

שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by UVnet,

לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MachoMan,

בהמשך לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400530.msg3437675 אני עדיין לא מצליח לשחק במשחקים בצורה טובה כי המחשב ממשיך לעשות לי כל מיני דברים מוזרים כמו מה שכתוב שם וגם שינוי בצבעים של המשחק והרטיס מסך חדש ככה שזה לא כרטיס מסך בדיקת טמפ': במנוחה: http://img252.imageshack.us/img252/3325/miny.jpg מאמץ: http://img412.imageshack.us/img412/7259/max.jpg בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by iyehuda,

לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by or_doc,

אהלן. יש לי מחשב נייד ישן של פוג'יטסו. פתחתי אותו ופתאום המשטח מגע לא עובד. חיברתי עכבר חיצוני וראיתי שהוא נעלם מהמנהל התקנים. איפסתי את הביוס של המחשב וראיתי התקנים מוסתרים וראיתי PS/2 Compatible Mouse ויש שם שגיאה code 24. בעיקרון הדריבר זה דריבר סטנדרטי של וינדוס. ולא כל כך הבנתי מהדף הזה באתר של המיקרוסופט שמסביר על הקודים איך לפתור את הבעיה. שלחצתי פתור בעיות אז משום מה זה לא עובד או שצריך להיום און ליין. אגב בשבוע האחרון המשטח מגע התפגר כצאת והתחיל לא להגיב והוא הגיב לפעמים רק שהיום לוחצים כצאת חזק. במקרים קיצוניים המשטח מגע היה מזיז את הסמן לבד ולוחץ על כל מיני דברים ועושה בלאגן (כמו סוס טרוייני). יש לכם מושג מה ניתן לעשות כי זה בעסה שהמחשב היה תלוי עכשיו בע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.