תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היום בבוקר העליתי את המחשב וניסיתי להיכנס לאינטרנט אקספלורר ללא הצלחה, לאחר מכן פתאום קיבלתי שגיאת מסך כחול כפי שמופיע בתמונה, מספר 0x000003b וכתוב בשגיאה קבצי מערכת ntfs.sys ו ntoskrnl.exe ו aswsnx.sys החשד שלי הוא בכיוון תקלה בכונן הקשיח, בדקתי טמפ' מעבד שהיא באיזור 45 מעלות בממוצע במנוחה ללא מאמץ, ובמאמץ מקסימלי מגיע ל 80 מעלות, המעבד הוא i3 2100 3.1Ghz וזכרון 4GB ודיסק קשיח 500GB western digital. מה המשמעות של הודעת השגיאה הזו? http://i50.tinypic.com/dzyof6.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב הנני מקבל הודעה על שגיאת מערכת "sdtray.exe לא נמצאה נקודת כניסה". מה זה ואיך מתקנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש קניתי כונן חיצוני נייד של SEAGATE עם מהירות של 7200 RPM עכשיו אני רוצה לשים בנוסף לקבצים שיש לי עליו מערכת הפעלה XP או לינוקס אובונטו.. ורציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ע"י חיבור SATA ? אם כן , איזה כבל אני צריך לקנות? והאם זה יהיה יותר מהיר להפעיל את המערכת הפעלה דרך SATA או USB (USB 3.0 ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחקי רשת שהיא שיש לי לאגים וזה מעצבן ניסיתי לבדוק אם מורידים דברים ברשת או משהו אבל כלום במחשב אחר ניסיתי אותו דבר ועובד בלי לאגים נקי ונמוך כמובן. ניסיתי גם לנקות רוגולות ועדיין נכשל אשמח אם מישהו בפורום יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה??? תודה לעוזרים ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הנייד הזה של packardbell: http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LX.BTA02.011 לפי כל הנתונים לא אמורה להיות לי בעיה עם משחקים במחשב הזה, אבל מסיבה כלשהיא שאני משחק משחקים (והם לא כאלה כבדים) המשחק פשוט עובד לאט, אני סובל מלאגים, אבל לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של מחשב כאלה, כאילו אני מזיז את העכבר וזז במשחק עצמו והכול איטי ונמרח כזה, פשוט אי אפשר לשחק ככה. אני אציין שברגע שאני מתחבר למשחק הכול עובד חלק ואז מתחיל כל האיטיות הזאת אחרי 5-10 דקות בערך של משחק. המשחק הספציפי שאני מדבר עליו הוא DC UNIVERSE ONLINE אבל זה קורה גם במשחקים אחרים. - שנכנסתי למנהל התקנים לקטגורה של כרטיסי מסך שמתי לב שמופיע לי עוד כרטיס מסך, ולא רק הGEGORCE NIVIDE שהם מצי…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ברשת. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, ממש מרגע ההדלקה (הרבה לפני עליית הווינדוס) המחשב משמיע צליל "דינג דונג" מעצבן בטירוף ,מהספיקר הפנימי שלו. זה קורה לי תמדי אחרי הפסקת חשמל אבל הפעם זה לא עובר. יש לציין שהמחשב עובד מצוין עולה והכל פשוט הצליל הזה לא מפסיק. בד"כ את הטמפרטורה והיא בסדר (53C על המעבד). אין לי מושג מה זה אני רק בטוח שזה קשור איכשהוא להפסקת החשמל שהייתה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב!! הורדתי סרטון מיוטיוב 640 mb אני מעוניין להקטין אותו ל-30 mb או פחות מי זה, איך עושים זאת??? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, רק היום (לראשונה),הופיעה הודעת שגיאה,אשר אומרת כי הOC failed,וצריך להיכנס לSETUP כדי לסדרה - זאת לאחר אך ורק,שרק כבל החשמל+חיבור למסך (HDMI) מחוברים למחשב;על מנת לבצע בדיקה,וכל שאר החיבורים החיצוניים=לא מחוברים (חיצוניים=כמו חיבור הרשת,העכבר וכו'...).האם לכך יש קשר,שהודעת השגיאה הנ"ל הופיעה? - לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב,כשכל יתר החיבורים חוברו - הודעה זו לא הופיעה שוב - מה זה אומר?,שהכל בסדר ואין בכלל מה לדאוג?,למה הופיעה הודעת השגיאה הנ"ל מלכתחילה?,ולסיום אם לא הופיעה שוב,אלא רק פעם אחת בלבד,בתנאים אשר ציינתי - זאת אומרת,שהסיבה/סיבות להופעתה - הן אך ורק,שיתר החיבורים לא היו מחוברים,ושאין שום סיבה לבעיה ו/או לדאגה? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה, המחשב שלי מחובר ב-DVI למסך מחשב של פיליפס וב-HDMI למסך טלוויזיה של פיליפיס, שניהם נמצאים גג 2 מטר מהממחשב. יש לי כרטיס מסך REadon X800 . הבעיה היא כזאת: כל עוד התצוגה של המסך נמצאת על המסך מחשב, המחשב לא קורס ולא כלום, אין שום בעיות ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלוויזיה (לראות סרטים,סדרות) המחשב קורס בערך 10-15 דקות מתחילת הסדרה. פתחתי את המחשב לבדוק אולי הכרטיס מסך התחמם, ולא - המאוור עובד והכל בסדר, מה שכן שמתי לב שהארד דיסק התחמם, וזה נשמע הגיוני שברגע שהוא יתחמם המחשב יקרוס, אבל למה זה קורה רק על הטלוויזיה? בבקשה עזרה, זה מחרפן אותי חחח תודה רבה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ולאחרונה, כול פעם שאני לוחץ על מקש E אז זה פותח לי גם בכרום וגם באקספלורר שורת חיפוש אותיות בדף. כשאני לוחץ על Y זה עושה YU. כשאני לוחץ על O זה פותח איזה חלון לא ברור, מישהו יודע איך נפטרים המתקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 24" LED כמסך מחשב חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. בנוסף יש לי כרטיס קולCREATIVE AUGIDY 2 שמחובר למערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים השאלות שלי הן: 1. האם אפשר להגדיר במחשב שהמערכת קולנוע ביתית (שמחוברת דרך כרטיס קול) והרמקולים של הטלוויזיה (שמחוברת דרך כבל HDMI) יפעלו יחד? 2. האם אפשר לגרום לטלוויזיה להידלק ולכבות עם המחשב ביחד (זאת אומרת שאני מדליק היא תדלק לבד ושאני מכבה היא תכבה לבד כמו מסך מחשב) ואיך? תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בכל משחק שאני משחק הביצועים שלי נמוכים. עשיתי בדיקת Benchmark ב-Batman Arkham Asylum וקיבלתי- Minimum-32 fps Avrage-58-fps Highest-62 fps כמה דברים: הדרייברים שלי מעודכנים.(פירמטתי את המחשב היום והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר.) ה-AMD CROSSFIRE מוגדר ל-Enable ב-Catalyst. במשחק Guild Wars 2 (עשיתי PRE ORDER) אני מקבל FPS נמוך על כל הגדרה גראפית בין LOW-HIGHEST. ב-Counter Strike החדש אני מקבל בין 50-60 FPS על האיכות הכי טובה(רק בלי AA) המפרט שלי הוא: Asus 2GB DDR5 6950 Crossfire Amd Phenom X4 955 Naxn 750W Gigabyte 890XA-UD3 12 GB RAM אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה הזאת, אם אני לא אצליח לסדר את הבעיה אני אצטרך להחליף מחשב. תודה ר…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, מדובר במחשב בן שלוש בערך עם מעבד E7500 של ההורים. הבעיה התחילה אתמול כאשר המחשב הדליק את עצמו לבד באמצע היום. הקטע שדי הבהיל את אימא שלי. לאחר מכן ניסיתי ליראות במה מדובר וראיתי שהמשב בעת ההדלקה (כשהוינדוס עולה), באותה שניה שניתן להתחיל לעבוד, פשוט רושם - login off ועושה ריסטרט כאילו אני זה שלחצתי על כפתור התחל. משום מה חשדתי תחילה בספק, כי הוא ג'ינרי לחלוטין ועלום שם, החלפתי אותו, הבעיות המשיכו ואף החריפו - כלומר, המחשב היה מתכבה ונדלק עוד לפני שניתן היה לראות את הבדיקה של הזיכרונות. החלפתי לוח, מעבד+קירור, וכרטיס מסך. כלומר החלפתי כמעט את הכל וזה עדיין לא פתר את הבעיה והמחשב היה מתכבה ונדלק בשלבים שונים של הדלקה. עכשיו, עם מחשב אחר לחלוטין (כלומר מה ש…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-