עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תקציר: יש לי רייד 1 עם 2 הארד דיסקים וכרגע הרייד מסומן DEGRADED ב BIOS ואני לא מצליחה לפענח מי מההארד דיסקים הוא הבעייתי. בנוסף לזה אני צריכה לפתור את הבעיה להחזיר את המחשב שלי לתפקוד בהקדם האפשרי. פירוט המקרה: יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט, לוח של ASUS ו2 הארד דיסקים SATA שמכוונים על רייד 1 MIRROR, הארד דיסק אחד SEAGATE 500 גיגה והשני WD 500 גיגה. יש לי עוד הארד דיסק מחובר ב IDE אבל הוא לא נראה לי קשור לעניין. ביום חמישי (אתמול) עבדתי בערב על המחשב ופתאום הוא הגיב לאט מידי, חושב הרבה בכל קליק. עשיתי אתחול ואז הווינדוס נתקע בשלב הלוגו. יום לפני אגב הוא עבר בסדר אבל האמת שבשבוע האחרון פעמים כשעשיתי SHUTDOWN היה לי קראש של ה EXPLORER משום מה, אבל אני בדרך כלל לא מתייחסת לז…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, שאלה בכותרת. מצאתי כבר המון תוכנות, חלקם מסורבלות וכוללות שימוש בכמה תוכנות, זאת לא המטרה שלי. מצאתי גם תוכנה שעושה את זה בפשטות וביעילות אבל עולה כ-30 דולר. השאלה שלי, אתם מכירים תוכנה שעושה את זה בלי שימוש ב CD. (רק USB) .. עושים לו BOOT והוא נותן אפשרות לגלות\לשנות\למחוק\להזיז את הסיסמא של הווינדוס וגם שתיהיה חינמית לפעם הראשונה לפחות?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה... ולא יודע מה צריך לעשות.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by שבתאי,

אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by avr132,

שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. שלום , קניתי היום כרטיס מסך HD5450 למחשב הישן: AMD 3000 K8NF-9 ספק 400w המחשב נדלק אך לא מגיב (אין אות למסך , וה numlock לא מגיב) מישהו מכיר בעייה כזאת? הכרטיס הוא PCIE2 אבל אמור להיות תאימות לאחור...

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by Kenny,

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? : You're either using GPT on a UEFI motherboard or you've got a locked OEM partition אני מנסה להריץ תוכנה כלשהי, לא משנה איזו : יש בעיה עם התוכנה, והפתרון נמצא למעלה... מה זה אומר GPT על לוח UEFI ? יש לי Gigabyte Z77 למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  13. החזרתי היום את ה HD5450 שקניתי עקב חוסר תאימות (יש על זה פוסט שלם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=541889.0) בלי קשר: בחנות טענו (ואני מניח שצדקו) שכמעט כל הקבלים בלוח אם ובכרטיס מסך שלי שרופים. אז הנה תמונה של קבל שרוף (מהכרטיס מסך ספיצפית , אבל זה זהה גם לקבלים בלוח אם) . באיזה מצב נמצאים הקבלים שם? (כי בכל זאת - יש ~6 כאלו "שרופים" בלוח אם והוא עדיין עובד טוב) למה זה קורה? תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

15. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שלא עולה, אני רוצה לפרמט אבל אין לי את הקוד הפעלה. ניסיתי לגלות אותו ע"י תוכנת product key ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לעשות את זה? לילה טוב

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by אורניום,

היי לאחר פירמוט המחשב באופן עצמאי (אני לא מומחה גדול לצערי), אין לי קול במחשב. כאשר אני מנסה להפעיל את Windows Media Player, מתקבלת לי ההודעה שצירפתי. כאשר אני מנסה לבדוק צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה, מופיע לי כי "אין התקן שמע", והכל אפור כך שלא ניתן לשנות דבר. צירפתי קובץ נוסף שמתייחס ללשונית החומרה. בנוסף, צירפתי צילומי מסך מתוך תוכנת CPU-Z. אין לי כל כך מושג מהו כרטיס הקול שברשותי (לדעתי זהו כרטיס מובנה), כך שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד, אם בכלל. מקוה שסיפקתי מספיק פרטים כך שתוכלו לעזור לי... המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. בזמן האחרון התחילה בעיה שבו המחשב לא מתעורר ממצב שינה. לרוב אני מכניס אותו לHybrid Sleep, ומעיר אותו באמצעות כפתור ההפעלה, המקלדת או העכבר. עד לאחרונה זה עבד כמו שעון, ואילו עכשיו ברוב המקרים (משהו כמו 70-80% מהמקרים), המחשב "מתעורר" אך נשאר תקוע עם מסך שחור והדרך היחידה לצאת מזה היא reset (שאחריו הוא עולה מhibernate בצורה תקינה). לא זכור לי שעדכנתי דרייברים, הוספתי חומרה חדשה או ביצעתי שינויים בBIOS לאחרונה, לכן אני חושד בבעיית חומרה. מחיפוש קצר מצאתי מישהו שהייתה לו בעיה דומה והסתבר שהיה זיוף רציני במתח ה5V Standby, כך שהזכרון למעשה לא החזיק במצב שינה. במקרה ההוא הבעיה הייתה ספק, אך ייתכן שזה יכול להיות גם הלוח. האם יש דרך לבדוק בלי להשיג ספק אחר? נראה שאין לי בלוח (P5Q…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Moon-Mage,

אתמול הייתה הפסקת חשמל יזומה בזמן שהמחשב הנ"ל פעל והיה מחובר לחשמל, הסוללה שלו נגמרה ומאז מסרבת להטען(המחשב עצמו עובד כרגיל כאשר מחובר לחשמל). האם יש אילו טריקים שאפשר לנסות על מנת לנסות להציל את הסוללה או שהיא מתה ולהחליף? המחשב עצמו בן כשנתיים ולרוב עבד כנייד לא מחובר לחשמל.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by AMD 64,

היי, בזמן האחרון אני מקבל המון מסכים כחולים בעת השימוש במחשב, כשלפי מה ששמתי לב המסכים הכחולים קורים כשאני גולש באינטרנט. ניסתי לפרמט, פעמיים, והבעיה חזרה, מהה גם שיש לי אנטי וירוס שלא דיווח על בעיה כלשהי(נוד 32). שוב, אציין שזה אף פעם לא קרה לי בזמן משחק, סרט או שיר ששמעתי, אלא אך ורק בגלישה באינטרנט(משתמש באספלורר 9, אם זה משנה). יש מצב שזה הכרטיס רשת? המודם? או שאין סיכוי וזה בכלל רכיב חומרתי אחר כמו מעבד, זיכרון, לוח אם, הארד דיסק או כרטיס מסך? אגב, כשיש מסך כחול, המספרים שמופיעים רומזים לך על מציאת הבעיה או שזה אותם מספרים בכל מסך כחול כלשהו? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אני צריך דרייברים לכרטיס מסך הזה, ועוד משהו אני צריך רק דרייברים לכרטיס מסך לאחר קניית מחשב או שעוד דרייברים מסויימים?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by dcoolman,

שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים