עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by igal_nazar,

רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שגורמת לו לקפוא רק בזמן שלא נוגעים בו, בזמן שעובדים עליו המחשב עובד מצויין כמו כן לפעמים כאשר הוא קופא גם נשמע רעש של זמזום חזק מהמחשב לא הצלחתי עדיין לבודד את הרעש אבל עושה רושם שזה מגיע מכיוון הספק. כל הדרייברים מעודכנים והרצתי בדיקה גם לזכרונות וגם לדיסק קשיח והבדיקה יצאה תקינה. כמו כן כל מצבי השינה, כיבוי HD, שומרי מסך וכו' מבוטלים. פרטי המחשב: CPU: AMD thlon II X3 435 MB: Gigabyte GA-880GM-UD2H RAM: Kingston 4gb GPU: Radeon 5450 PSU: HEC raptor 450W HD: Seagate Barracuda 720.122 500gb OS: WIndow 7 64BIT תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שלום רב, יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות) בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ברשותי הרדיסק של סמסונג 103SJ (אאל"ט) שמשרת אותי נאמנה ככונן חיצוני. בפורמט NTFS עם מארז חיצוני של רוזוויל עם יציאת USB2 ו ESATA. ברשותי גם ראוטר של FRITZBOX מחברת AVM עם כניסת USB, ובין היתר גם סטרימר של ACRYAN. בעוד וההרדיסק מתפקד מעולה מול המחשב, כשאני מחבר אותו לשני הרכיבים האחרים אלו אינם מסוגלים לעבוד איתו. הם טוענים שהדיסק תקול וזהו. יש לי כונן אחסון נוסף, גם הוא 1TB רק של סיגייט, באותו מארז של רוזוויל וזה עובד מעולה עם 2 הרכיבים שציינתי. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי קושי לפרמט אותו ולבדוק אם יעבוד לאחר מכן כי מכיל המון מידע רגיש. ניסיתי ליצור מחיצה נוספת אך גם היא איננה מזוהה.

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by hanani12,

ACER ASPIRE ONE עבד כשורה עד לפני כחדש ימים. סגרתי אותו ולא הפעלתי. כעת חיברתי את המטען וכלום לא קורה. לא נדלקת הנורה של הטעינה והמחשב לא נדלק. פשוט לא קורה כלום. רעיונות, מישהו?

8. Started by liran2003,

אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by KF,

שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by dropc,

מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by potassium,

שלום חברים. אבקש עזרתכם- יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה. אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר. האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש? המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by Sayoreti,

יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\

16. Started by dor396,

שלום, פירמטתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP, לאחר הפרמוט ניסיתי להריץ על המחשב את המשחק FM 12 והוא מחזיר לי שגיאה 0xc0000005 יש לציין שהמשחק עבד בלי בעיה לפני הפירמוט גם כן עם ווינדוס XP. למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by BlackBird71,

כשאני מדליק את המחשב לא עולה לי כלום חוץ ממסך שחור עד ששולחן העבודה עולה אני לא מצליח להכנס לביוס אצלי בכלל בבקשה תעזרו לי

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by elad2k,

שלום חברים, חייב את עזרתכם. הרכבתי מחשב חדש, חשוב לציין שהרכבתי עשרות מחשבים עד היום. לאחר הרכבה, בהדלקת המחשב המאווררים נדלקים ל 3 שניות ונכבים וזה חוזר חלילה והמחשב עצמו לא עולה לביוס. מחשב מבוסס i5. עזרה תתקבל בברכה!

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by yoramtsv,

יש תופעה מוזרה שלא הצלחתי לפענח, וחשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון. הנורית של הפאוור של המארז מהבהבת ללא הפסקה החל מהרגע שווינדוס מתחיל להיטען. שימו לב, בשלב עליית ה-BIOS הנורית עדיין דולקת רצוף. התופעה התחילה מאז שהתקנתי מחדש win7-x64-heb. על מחשב בעל לוח של G41MX-F 2.0 foxconn. ההתקנה הקודמת הייתה של win7-x64-Eng-Premium, והתופעה לא הייתה קיימת. זה נראה כמו רמז לתקלה. אבל מה זה יכול להיות? האם יש למישהו רעיון רעיון? פירוט: רמזים אפשריים? ומה כבר ניסיתי? חומרה - בין ההתקנות נעשה גם טיפול חומרה. הוצאת כרטיס TV. ניקוי מאוורר, והחלפת משחה טרמית. פירוק והרכבה של לוח אם. בדקתי חיבורים והכל נראה תקין. נורת ה-PWR-LED מחוברת במקום. לכאורה לא מתאים לבעיית חומרה כי זה לא מהבהב מ…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום אני מנסה לעזור לאישה מבוגרת עם המחשב שלה המחשב נכבה. חידשתי משחה טרמית- עדיין נכבה החלפתי עם הספק שלי שבטוח תקין- עדיין נכבה החלפתי זיכרון עם אחד ישן שלי ובדקתי, כרטיס מסך ובדקתי, עדיין נכבה נתקתיהכל רק מסך ועכבר/מקלדת מחוברים ועדיין ריסטרט הפאנץ הוא שזה קורה גם בביוס! הוא יכול לעבוד שעה אחרי מנוחה ארוכה ויהיה בסדר עד שימעס לו ושוב חוזר הניגון רעיונות ועצות יתקבלו בברכה! המון תודה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by X-BLADE,

היי, משום מה, כשאני מדליק את המחשב, הWINDOWS7 לא עולה יותר, אלא מופיע verifying DMI pool data וזה נתקע ככה לכמה דקות ואז מופיע DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. זה קרה לי אתמול, אז הכנסתי דיסק של התקנת WIN7 ופירמטתי את הכונן והתקנתי WIN7 והכל עבד מצוין. עד שכיביתי את המחשב. לאחר שהדלקתי שוב פעם מופיעה ההודעה verifying DMI pool data ולאחר כמה דקות DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. מה עושים? ניסיתי להוציא את הבטרייה מהלוח M ולהחזיר אך זה לא עזר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by uriya,

לחברי הפורום שלום תצוגת המחשב נתקעה לי על המסך הראשוני , דהיינו אין פוסט אין יכות לעשות bios, כלום מה קרה שככה קרה דבר זה יש לציין שזו מערכת הפעלה חוקית ומותקנים עליה דרייברין חדשים בכל פעם תודה לעוזרים אוריה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by cyberX,

ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dorswisa,

שלום! אני מנסה להתקין פאץ' רישיונות לPES 2013 אבל תמיד שאני לוחץ INSTALL מופיע לי ריבוע באמצע המסך שבו רשום: unhandled exception has occurred in a component in your application if you click continue ויש גם דליס ושאני לוחץ על זה מופיע לי: See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\dt04.img' is denied. at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים