תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי 5 שניות ואז נדלק ואז נכבה אחרי 5 שניות וחוזר חלילה... הערות: אין צפצופים בהדלקה. לא מספיק לעלות שום מסך. ניסיתי לנתק זכרונות- הבעיה נשארה. ניתקתי את הכרטיס מסך מהספק - עדיין אותה בעייה. ניקיתי את המחשב + החלפת משחה טרמית במעבד. - עדיין אותה בעייה. רעיונות למישהו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם הפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JC ובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכל ירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערך כשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדש אם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני. כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתוב שהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה.. ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דבר מה אני עושה?!?! תודה ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי מחדש Windows7. עדכנתי כל מה שהיה אפשר לעדכן: מערכת הפעלה, דרייברים של לוח אם, קול, כרטיס מסך. יש לי screen tearing מטורף. אם זה בסרטים, או סתם כשמזיזים את החלון של הwindows (החלון לא זז חלק אלא כל כמה סנטימטרים רואים באופן בולט שחלא תחתון בכלל בצד אחר של ציר הX מחלק מרכזי למשל וככה זה הולך גם עם חלק עליון. לפעמים החלון בכלל "משאיר" אחריו "העתקים" של מיקומו האחרון [בערך 20 כאלה] כאילו שאין למערכת הפעלה מספיק זיכרון כדי למחוק את התמונה הקודמת של מיקום החלון) מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס מסך? (התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של nvidia והתקנתי גם אחד לפניו, ולא עזר). סרטון:
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי 512MBDDR 400MHz של TwinMOS, שהצטרפו לסטיק במהירות 333MHZ של סמסונג - אך בנפח של 256MB (ביחד הם 768MB). הרכבתי את הסטיק בצורה נכונה, הפעלתי את המחשב, אך לאחר כל פעולה מסויימת הוא עושה ריסט! כנראה לאחר שהוא כבר אוגר כמות זכרון מסויימת. הורדתי את מהירויות השעון של הזכרונות ל266MHZ והמחשב יציב. מה הבעיה? איך לפתור אותה כדי שאני אוכל לעבוד על 333? מעבד ולוח אם - Athlon XP 1800+ Gigabyte 7VRXP Rev 2.0
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן...יש ברשותי לוח מדגם Asus z87 A ראיתי שיצא ביוס חדש שפותר בעיה של DTS עם הדרייבר של הקול לכן החלטתי לעדכן...העדכון פתר את הבעיה אך שמתי לב שעכשיו ה Core Voltage הוא 0.000 ועולה לפעמים בעת מאמץ...כמו כן ראיתי (גם בAi suite 3 וגם בCpuZ) שהתדר של המעבד מתחיל מ3.6 ועולה ל 3.8 לשם השוואה לפני העדכון הוא היה עולה מ3.4 לטורבו של 3.8 והמתח של הליבות היה נע בין 0.8 ל1.2 אבל אף פעם לא ירד ל0.000...האם זה תקין?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לתיקון מחשב של ידידה שטענה כי המחשב לא עולה. בבדיקה שלי ראיתי שתהליכי איתחול מתחילים יפה אבל בכניסה לחלונות המסך נהיה שחור ואין תצוגה. המחשב היה מפוצץ באבק וקורי עכביש אותם ניקיתי ביסודיות. החלפתי משחה במעבד וניקיתי גם את הספק. כל המאווררים שומנו והמחשב עובד יפה (לכאורה). במצב בטוח המחשב עולה בחלונות והכל נראה בסדר. בכניסה למצב נורמאלי העניין חוזר, ואין תצוגה. מתוך נקודת הנחה כי הבעיה היא בעית תוכנה, פירמטתי את המחשב. הבעיה חוזרת על עצמה שוב. אני אשמח לעזרה. מה עוד אני יכול לבדוק. האם יש מצב לבעיה בכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך GTX 680 Windforce עם השלוש מאוורים, קניתי אותו לפני כמעט שנתיים אני חושב, בחודש האחרון התחילו בעיות איתו של צבעים מוזרים בכל מיני מקומות, במיוחד בסרטונים, זה קורה גם בתמונות וסתם בדפים, גם ב FXP וכדומה. חשוב להבהיר שזה אף אחד לא קרה לי בשום משחק וגם לא בשולחן העבודה. תמונות: http://prntscr.com/49x1u1 http://prntscr.com/49x2rj http://prntscr.com/49x6dr בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך שזה קורה והם תמיד נמצאות על 50~55. הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים, ניסיתי להוריד גרסה וגם שם זה קורה, המשיך לקרות אחרי שהחזרתי. בדקתי שהכרטיס מסך יושב טוב במארז וששום חוט לא רופף והכל נראה בסדר. ניסיתי להחליף דפדפנים, למחוק את הפלאש פלייר ולהתקין שום דבר לא עזר. פתח…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: P4S533-MX מעבד: אינטל P4 2.66GHz זיכרון: 2G 333MHz כרטיס מסך: ATI HD3650 512Mb AGP בעת עבודה עם המחשב, המסך כבה ולא ניתן להפעיל מחדש, אך ניתן לכבות ולהדליקו שוב דרך הכיבוי במחשב עצמו. התופעה הזו גם מופיע מחוץ למערכת ההפעלה, כך שאין קשר לwindows, אני מאמין שמשהו בחומרה נדפק.... אשמח לעזרה, תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה. יש לי 3 מסכי דל 24 אינץ' על 2 כרטיסים של 660OC המסכים מסונכרנים ביחד לרזולוציה אחת. כשאני גולש באינטרנט אני לא יכול לעשות את הדפדפן על FULL SCREEN כי זה מתפרס על כל המסכים אם אני מדליק סרטון ביוטיוב על FULL SCREEN זה מתפרס על כל המסכים אבל הסרטון נחתך בצדדים ועובר למסכים ליד. במשחק אני רוצה לשחק על מסך אחד (לא אוהב את הקטע של השלושה מסכים) אבל כשאני נכנס למשחק 2 המסכים בצדדים הופכים לרקע שחור. אני בערך מבין מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלפתי מהקרטונים את חלקי המחשב החדש וכשרציתי לחבר את המסך נתקעתי עם כבל VGA זכר/זכר ויציאת זכר מהמחשב. שאלתי חברים ולכולם יש VGA נקבה ביציאה מהמחשב. בקרטון של המסך לא מצאתי פיתרון. קיוויתי למחבר נקבה/נקבה שיגאל אותי מיסורי. האם יציאת VGA זכר מקובלת? האם ניתן לחבר את המסך ליציאת ה DVI בלבד? כשניסיתי לחבר את המסך עם מתאם VGA ל DVI לא קיבלתי תגובה על המסך.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום האמצע הגלישה באינטרנט נכבה המחשב, יכול ליהיות בגלל החום כי היום חמסין והיו טמפ' גבוהות (70 מעלות במעבד...), עכשיו המחשב לא נדלק יותר, כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, המאוור של המעבד זז תנועה מזערית כאילו בא להידלק וזהו, שום דבר אחר לא זז והמחשב לא נדלק. יכול ליהיות שנשרף איזה רכיב? יכול ליהיות שיש איזה פיוז שנשרף וצריך להחליף? שום דבר לא נראה לי שרוף (איך זה אמור להיראות?) ואין ריח שרוף... ניתקתי מהחשמל וחיברתי, חיכיתי שעה, אווררתי את כל המארז עם מאוורר וכלום, לא נדלק, רק עושה מידי פעם את התחלת הסיבוב של המאוורר של המעבד לרבע שנייה וזהו. המפרט הוא מעבד core 2 due (נראה לי 2xxx) עם קירור סטוק, כרטיס מסך 7300gs, ספק 500W ג'נרי כנראה - g-pro? מה הבעיה ומה לעשות או לנסות?…
-
- 7 תגובות
- 7.6k צפיות
-