עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rondh,

היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by LL@SS,

שלום לכולם, אני יוצר מוזיקה אלקטרונית כבר המון שנים ואף פעם לא חשבתי לשאול פה את השאלה הזו, יש ברשותי מחשב די חזק i5 3570 16gb intel ssd hec 550 p183 כרטיס קול חיצוני - esi waveterminal 192m כל השאר לא ממש חשוב. כל פעם שהפרויקט הופך להיות כבד מבחינת פלאג אינס ועומס של ערוצים התוכנה קורסת עם הודעת "close program" החלפתי WINDOWS מיליון פעמים, זו לא בעיה חדשה, המחשב לא מתחמם כמובן, החלפתי לכרטיס קול מתקדם יותר שיש לאחי, גם כן קרס, אני חושש שזו פשוט הקיובייס שלא יציבה, או שאחד הפלאגינס, אבל יש לי המוןןןן פלאגינס ולמחוק אחד אחד זה בלתי אפשרי. מישהו מכיר את הבעיה? יש לזה פתרון? זה ממש מפריע לקצב העבודה. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. כשהיה לי את המעבד הישן (PENTIUM 2 400) עבד לי מצויין המשחק, בלי תקלות, בלי בעיות. עכשיו, קניתי את המעבד של אי.אמ.די , אטלון אקס פי 1700, כמובן שהחלפתי לוח אם, אך לעומת זאת לא החלפתי שום דבר במחשב חוץ מאת הדרייברים שהורדתי מהאינטרנט (שגם איתם לא הצלחתי להפעיל את המשחק). אותה בעיה הייתה גם לחבר שלי שי לו פנטיום 4 1700. יש לכם מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by Acejin,

היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by mokisho,

שלום לכולם יש לי את הלוח של אסוס P5W DH הביוס הוא 1707 עכשיו ברגע שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל אז הוא אומר לי שהביוס לא תקין ומאלץ אותי לעשות F1 ולהכנס לביוס רצוי לציין שיש O.C לא קיצוני מה עושים האם זו תקלה של הלוח * יש לי עוד בעיה ברגע שאני מבצע ריסטרט אז המאוור של המעבד קופץ ל 100 אחוז תפוקה למרות שאני מגדיר לו [לעבוד ב 50 אחוז תפוקה (וכן זה מספיק לי המעבד עומד במאמץ רק על 50 מעלות )

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  8. הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Or Tsarfati,

שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!

10. Started by The-Star,

מצורף קובץ dump , מקווה שתעזרו לי בפיתרון לבעיה . תודה לעונים . http://rapidshare.com/files/65131371/Mini.dmp

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. משהו מוזר שמתחיל לקרות קניתי מסך נוסף למחשב(Dell U2518D),מאז שחיברתי אותו לכרטיס מסך בmDP יש הרבה קריסות של תוכנות בטענה שאין מספיק ראם אפילו הכרום לא טוען דפים בגלל שאין ראם אני עובד בעיקר עם פוטושופ ואילוסטייטור בו זמנית(לפני לא היו שום בעיות כאלו) המפרט שלי הוא: i7 6700k(לא בOC) 16 ram 1070 ti zotac amp

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Wood-Elf,

יש לי B&W2, אבל יש לי איתו כמה בעיות - א'. המפרט שלי זה AMD 3000 ו9800P, והוא רץ על 10FPS, על מדיום, ברזולוציה של 840 על 700 ומשו נדמה לי, 32 ביט קולור. אבל פסדר, אפשר לחיות עם זה (למרות שזה אמור לרוץ יותר טוב, ניחא) ב'. הבעיה העיקרית, היא, שלפעמים הוא נתקע. אבל לא נתקע לגמרי, כאילו, אם אני אחכה איזה רבע שעה הוא יחזור לתפקד, ואז אחרי 2 דקות יתקע עוד פעם לאיזה רבע שעה. כזה מעצבן אותי (כמו שקרה לי עכשיו) אני פשוט יוצא ממנו עם Ctrl + Alt + Del כי זה ממש מעצבן. ואז אני רואה בצד כזה סמלון קטן (רק אם המשחק עדיין פועל תוך כדי!) של משולש וסימן קריאה בתוכו. "Virtual memory minimum too low". אוקיי. אני מניח שחסר לי ראם? (512) פסדר. אין לי כסף כרגע. אז העלתי את המינימום ל-1024 נ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by zombie,

כשאני מרסס עם הספריי אויר אז הוא משאיר מין רטיבות כזאת שהופכת ללבן קפוא כזה שמהר מיתהדה ונעלים כשאני נוגע בזה זה מרגיש כזה קר ואפילו רטוב למרות שזה לא ורשום שזה רק אויר בפחית.....אפשר לנקות עם זה או שזה מסוכן? גם עשיתי ניסוי וריססתי את זה על נייר...וממבט ראשון זה היה ניראה רטוב ואז זה יתהדה והנייר היה יבש לגמרי..

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by eli aharoni,

לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  15. Started by puNani,

חבר שלי פתח את המחשב שלו כדי להתקין כרטיס FIREWIRE והוא חיבר הכל כמו שצריך ללוח אם (Intel D850GB) ובהתחלה זה לא זיהה.. הוא ניסה שוב.. קיצר פתאום המחשב לא עובד לו בכלל ועכשיו הוא עובד, יש חשמל בסי די רום, בהארד דיסק הנייד, בכרטיס רשת (כרטיס נפרד, לא בא עם הלוח), אבל העכבר לא עובד (יש לו עכבר לוג'יטק עם נורה עליו והיא לא דולקת), המקלדת לו עובדת והמסך עובד אך לא רואים כלום. יש לו ג'י פורס 2. מה יכולה להיות הבעיה? הוא בדק והכל מחובר כמו שצריך שום דבר לא רופף..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל. קיוותי שאוכל לכתוב עליו בצורה נוחה, רציפה ואמינה, אולם זה לחלוטין אינו המצב - אני מנסה לכתוב עם העט ב-ONE NOTE 2016- התוצאה : או שזה כותב ואו שהוא לא כותב, או שהוא כותב או שהוא בכלל מזיז את המסך לקיבינמט. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה עם המחשב הזה. ניסיתי את ה- עט שהגיע עם המוצר, ניסיתי את ה- ACTIVE PEN 2 ואין שינוי בתוצאה. הדרייברים מעודכנים עד לרמת הביוס בוצע נסיון עם ה-ONE NOTE שמגיע עם ווינדוס 10 שהוא בכלל על הפנים לעומת ה-16. כמו כן עשיתי כיול למסך / עט ווידאתי שה-Ignore touch input מסומן. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני פונה ללנובו ומבקש מהם לסייע ? אני נו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TvrSpeed12,

שלום, IBM R32 נתקע בשלב ה BOOT עם שני צפצופים קצרים ואז נותן את קוד השגיאה הנ"ל מקריאה על השגיאה הבנתי שבמקרה הגרוע מדובר בלוח אם תקול. בנוסף הבנתי שאפשר להחליף בטרייה כלשהי שקשורה ל BIOS וייתכן שתפתור את הבעייה. מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by StarMo,

אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LaCostE,

אני מעוניים לקנות מחשב במפרטי מחשב ראיתי מפרטים עד SLI, ואמרו לי שבשביל זה צריך ספק טוב ( יקר :פ). אז מה יהיו הסימנים של זה ואיך זה מתבטא?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. התקנתי על אק פי את המדיה פלייר 9 גירסת בטא ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להסיר אותו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Moty_p,

עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדש ואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט A אין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלום שאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופי על הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב: 686 AMIBIOS 1999 BU87 3180 השמח לכל עזרה רק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב

25. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.