תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים בשתיהם cd room עובד יש דיסק מסוים שהוא קורא במחשב אחד ובמחשב השני הוא לא קורא הדיסק נקי משריטות, לפני הפירמוט (וינודס xp ) הוא מצא לעשות התקנה של חומרה בשם (madie) והוא לא הצליח לעשות את זה זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה שבועות הזמנתי מאייבי עכבר ומתאם בלוטוס, היום הגיע לי והבאתי מהדואר. הכל הגיע שלם, המחשב מזהה את המתאם, אבל את העכבר הוא לא מזהה, ניסיתי להפעיל את העכבר במחשב הנייד שלי שיש לו בלוטוס מובנה והמחשב מזהה את העכבר בתור שלט למשחקים אבל הוא לא עובד, העכבר עושה את האור האדום והוא לא פועל בשום אופן, כמובן גם שלחצתי על הכפתור של התיאום. זה העכבר והמתאם: http://www.ebay.com/itm/Laptop-PC-Bluetooth-Mouse-Adapter-Wireless-Mice-Optical-1000DPI-Dongle-Computer-/190696672245?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3015wt_1397 מישהו יודע איך אני יכול להפעיל אותו? לפני שבאתי לשאול אותכם חרשתי את האינטרנט והורדתי כל תוכנה אפשרית ושום דבר לא עובד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אין פלט למסך (no signal). הנורית הירוקה שעל לחצן הכוח דולקת וגם המאוורר של המעבד מסתובב, אבל המאוורר של ספק הכוח לא מסתובב וגם מאוורר נוסף שיש במארז לא מסתובב. אני חושד שאולי ספק הכוח נדפק, אבל אז איך יש נורית דולקת ומאוורר מסתובב? המסך עובד מצויין עם מחשב אחר, כך שלא מדובר בבעיה במסך. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לא חושב שזו בזו בעיה של ביצועים כי הורדתי למינימום הגדרות כולל רזולוציה וזה עדיין קורה. זה קרה לי בכל ה PES האחרונים כולל 2013. מעודכנים לי דרייברים אחרונים. ניסיתי לאפשר ולבטל את האופציות בסטינג של: Enable frame skipping Wait for Vsync זה לא עוזר. האם מישהו נתקל ויודע על פתרון?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי איטי כבר די הרבה זמן ואני פשוט התרגלתי לזה... אבל זה לא טוב וזה כבר מעצבן. הבעיה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי אותו לאמ זמן לכרטיס מסך טוב. לדעתי הבעיה במעבד.. אבל איך אפשר לדעת? שאני מתכוון שהמחשב איטי זה אומר שהוא מבצע פעולות לאט.. עד שהוא פותח דברים לוקח הרבה זמן... קיצור איך בודקים מה גורם לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי כל משחק שאני מריץ קורס לי לאחר 5 דק פשוט נסגר! ההודעה שמופיעה לי היא כמו בתמונה רק במקום אקספלורר היא מתכוונת לאותו משחק . Intel i 7 3770k Motherboard Intel dz77ga-70k 8g RAM 1600 SSD 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti NVIDIA קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 לפעמים גם במסך כחול
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי כרטיס 7950 OC, יש לי במערכת כונן SSD ולכן ביטלתי אפשרויות SLEEP והייברניט. כן מוגדר שלאחר 20 דקות ללא שימוש המסך עובר למצב STANDBY. הבעיה היא שלאחר זמן זה, וכאשר המסך בסטנדט ביי (נורית כתומה - מסך DELL), אי אפשר לחזור למחשב.. כלומר אני לוחץ על המקלדת או מזיז את העכבר, המחשב ממילא דולק ויש לי נוריות POWER ורעש מאווררים, אבל אין INPUT למסך.. צריך עזרה איך ניתן לפתור את הבעיה. ב - BIOS אני מוגדר על מצב S3. ERP support Disabled ניסיתי המון דברים.. שינוי הגדרות BIOS, שינוי הגדרות POWER Management, חזרה להגדרות ברירת מחדל, הסרת כל מיני תוכנות שנאמר בחיפושים שלי שעשוי לעזור.. ללא הצלחה. האם יכול להיות שזו בעיה ספציפית בכרטיס מסך? מבחינת דרייברים לאחר התקנת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קורות לי הרבה תקלות במחשב שאני לא בטוח מה הגורם להן, רכיב חומרה תקול, מערכת הפעלה שנדפקה או אולי איזו תוכנה זדונית שהשתלטה לי על המחשב, הבעיות: 1. הדיסק "טוחן" הרבה זמן בלי שיש שום פעולה מסויימת שדורשת את זה, לעיתים עד לרמה שהמחשב נתקע (כולל תזוזת עכבר) לעד כדקה ומשתחרר אח"כ לעבודה רגילה. 2. פלאש קורס כל הזמן וגם תוקע את המחשב כמו 1. 3. הודעות שגיאה של תוכנות מסויימות שהקובץ שלהן שונה מהמקור, לאנטי וירוס, לסקייפ ולמסנג'ר זה קרה וגם ה FW של וינדוס לא פעיל. לעומת זאת משחקים לא נפגעים וגם לא אופיס. 4. יותר נדיר (כל כמה ימים) יש מסכים כחולים וקריסה. בגלל השגיאות השונות אני לא יודע מה הגורם. אשמח אם יש סט של כלים לבדיקת חומרה בשלב ראשון שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שלי…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון למחשב שלי יש נפילות בזמן מאמץ בינוני עד חזק הוחלפה משחה תרמית נעשה סדר וניקוי מחדש למחשב עד הפרט האחרון. ועדיין קריסות בזמן מאמץ בינוני. חשבתי שאולי זה הספק (SS 620W) ולכן בדקתי אותו בOCCT ומכאן לשאלה הבאה האם זה תקין? (אין OC כרגע בעבר היה אבל כרגע אין) אם אפשר רעיונות לגבי סיבות קריסה (נבדק חום..מגיע גג ל52 מעלות בOCCT) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי שחר ויש לי בעיה שאני מחשק במשחקים המחשב שלי נכנס למצב שינה אחרי כמה דקות אף פעם זה לא קרה לי זה משהו חדש לי ואני לא יודע איך לסדר את זה התקנתי דרייברים וכיביתי את המצב שינה ואת הכיבוי התצוגה יש לי כרטיס מסך:nvidia geforce 9600gt ומערכת הפעלה:WIN7 64BIT תודה שחר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של asus דגם u46e ובמפרט שלו כתוב שיש לו בלוטוס, אבל כשאני מנסה לשלוח משהו בבלוטוס (קליק ימני-שלח אל-bluetooth file transfer) נפתח חלון שליחת הקבצים וכתוב בחר לאן לשלוח את הקובץ אבל החלון מטושטש ואין אפשרות לשלוח איך אני אמור להפעיל את הבלוטוס?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. העברתי אתמול את הספרייה שבא עומד המחשב לקצה השני של החדר (בלי לנתק כלום רק כיביתי את המחשב) עכשיו כשאני מדליק אותו לא רואים כלום, המקלדת, העכבר והמסך לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! במחשב שלי יש מודם פקס SoftV92 USB והוא מחובר לקו. כשמתקבל פקס המודם מזהה אותו אבל לא מצליח לענות לשיחה (נכנס למצב Answering call ואז נותן הודעת שגיאה). הפקס ממשיך לצלצל והמודם לא מצליח לענות לשיחה. המודם עבד עד לא מזמן, לא היה שום שינוי לא במחשבים לא בחיבורים ולא בקו. עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים אתר מסויים שמתמש בג'אווה התחיל להתנהג לי מוזר. חלק מהאובייקטים מופיעים וחלק לא. הדבר קורה רק עם כרום, ב IE הבעיה לא קורית, הבעיה שאני לא רוצה לגלוש ב IE. לא נתקלתי בתופעה באתרים אחרים, רק באתר הספציפי הזה, הג'אוה בדפדפן מעודכן לחלוטין ואין שום תוספים שרצים (ניטרלתי את כולם על מנת לוודא שאחד מהם לא גורם לבעיה). מצ"ב סקרינשוטים להבהרת הבעיה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון: הבעיה כפי שהיא מופיע בכרום, שימו לב שהכפתורים למעלה תקינים, בעוד הכפתור "filter" ו "catagories" לא תקינים: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/?action=view¤t=TL2_zps08e2c307.jpg ככה זה נראה ב IE לשם השוואה: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhub…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחזרתי מחופשה והתעסקתי עם התמונות במחשב, הוא נפל לי מהספה לרצפה. לאחר שנפל הווינדוס לא עלה וציין בעיה בדיסק הקשיח, אחר כך כן עלה וכעת לא עולה כלל (מתי שאמור להיות מוצג הסמל של ווינדוס הוא לא מוצג ולאחר מכן מופיע פס התקדמות windows is loading files שנתקע ואז מוצגת לי שגיאה status 0xc00000e9) תכננתי לגבות את הדיסק ולפרמט, לכן נכנסתי לאובונטו עם לייב סידי, התחלתי להעביר את תוכן הכונן ולאחר 20 ג'יגה הופיע חלון שגיאה שמציין כי ארעה תקלת IO. מהסתכלות בתקית התמונות שבה התהליך נעצר ראיתי שתמונות בודדות משובשות. השאלה שלי היא: א. האם ניתן לשחזר את המידע שנדפק ב. האם יכול להיות שלאחר פרמוט הדיסק הקשיח יפעל תקין ג. איך ניתן לבצע את הגיבוי בצורה כזו שאוכל לדעת אילו קבצים ה…
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-